Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Nieuwe Benefit Brow producten

Review: Brow producten

Benefit heeft iets met wenkbrauwen. En wel met perfecte wenkbrauwen! Al jaren hebben ze wenkbrauwproducten en laatst hebben ze een aantal producten vernieuwd. Vandaag review ik Ka-Brow!, Precisely, My Brow Pencil, 3D Browtones & High Brow Pencil.

Merk
Product
Waar
Benefit
Brow producten
Douglas
24 - 27
Koop dit product

Leestijd

Nieuwe Benefit Brow producten

Dit zijn de producten die ik vandaag review:

  • – Benefit Ka-Brow Wenkbrauwgel, €27,04
  • – Benefit Precisely, My Brow Pencil, €27,04
  • – Benefit 3D Brow Tones, €27,04
  • – Benefit High Brow Pencil, €24,48

Er zijn nog veel meer Benefit wenkbrauwproducten, hier vind je ze allemaal. In Nederland is alles verkrijgbaar bij Douglas.

Benefit Ka-Brow

Benefit Ka-Brow is een wenkbrauwgel die je wenkbrauwen vult, vorm en definieert. Hij is veeg- en waterproof en qua kleur goed op te bouwen. Ka-Brow is er in zes tinten en ik heb kleur 3, medium. De kleuren gaan van heel lichtblond naar bijna zwart, dus voor praktisch iedereen is er wel een geschikte tint te vinden.

De verpakking is heel geinig, persoonlijk ben ik meer van de strakke, simpele verpakkingen, maar ik kan de Benefit gimmicks toch ook altijd wel waarderen. Ka-Brow zit in een potje en in de deksel zit een kwastje verstopt. Deze is wel erg klein. Je kan hem andersom boven op het potje duwen, maar dan zit dat uiteinde wel erg in de weg met aanbrengen. Gelukkig kan je gewoon een eigen kwastje gebruiken als je dat prettiger vindt. Het kwastje is wél erg fijn qua haartjes: je kan er mooie dunne, strakke streepjes mee zetten en daardoor kan je je wenkbrauwen goed vormgeven.

Kleur 3 is al aardig donker zoals je ziet.

Links draag ik niks, rechts Benefit Ka-Brow in 3

Links draag ik niks, rechts Benefit Ka-Brow in 3

Links draag ik niks, rechts Benefit Ka-Brow in 3

Hier draag ik Benefit Ka-Brow in kleur 3.

Ik ben enorm verrast door Ka-Brow. Ik ben niet zo van de wenkbrauwgels, ik vind ze vaak te donker, te hard, ze geven vaak te harde lijnen en dat vind ik niet mooi. Ik houd van strakke wenkbrauwen, maar het mag wel natuurlijk blijven. Ka-Brow geeft een mooi opbouwbare kleur af en is niet meteen heel ‘hard’ op je huid. Natuurlijk geeft het een wat strakker en harder effect dan wanneer je een potlood gebruikt, maar het resultaat is nog steeds vrij natuurlijk en erg mooi! Waterproof en veegproof is -ie ook en dat is natuurlijk wel erg prettig. Wat een topproduct is dit – ik ga dit zeker blijven gebruiken.

Benefit Precisely, My Brow Pencil

Benefit Precisely, My Brow is precies hetzelfde als de Anastasia Brow Wiz: een héél dun automatisch potloodje waar je fijne, dunne lijntjes mee kan zetten. Ook deze is er in zes tinten en ik heb 3. Ik wil dan even de prijs vergelijken: PMB kost €27,04 voor 0,08 gram en Anastasia Brow Wiz is €29,53 voor 0,09 gram. Dat betekent dat deze variant van Benefit voordeliger is. Maar is ‘ie ook net zo goed als de Brow Wiz?

De verpakking spreekt me in ieder geval minder aan – zoals gezegd houd ik meer van strak en simpel. Wel is het héél vrolijk! Aan de ene kant van het potlood vind je het daadwerkelijke potloodje dat je makkelijk omhoog kan draaien, aan de andere kant vind je een borsteltje.

Links draag ik niks, rechts Benefit Precisely, My Brow in kleur 3.

Links draag ik niks, rechts Benefit Precisely, My Brow in kleur 3.

Links draag ik niks, rechts Benefit Precisely, My Brow in kleur 3.

Ik draag hier Benefit Precisely, My Brow in kleur 3.

Oh ja. Dit product is fantastisch. Het doet wat ik wil: mooie, dunne, strakke lijntjes zetten om mijn wenkbrauwen mee op te vullen en vorm te geven. Het resultaat is mooi en het potlood werkt gewoon heel prettig. Het potloodje is precies hard genoeg en geeft precies genoeg kleur af. Echt een topper!

Benefit 3D Brow Tones

Benefit 3D Browtones is een soort wenkbrauwgel met highlighter. Volgens het merk geef je je wenkbrauwen ‘contrast’ en laat je ze extra opvallen. Je kan Browtones in combinatie met een wenkbrauwpotlood gebruiken, maar natuurlijk ook alleen. Voordat ik dit ging testen, dacht ik: wát is dit precies en wáárom heb ik het nodig? Ik was dus erg benieuwd. Ik bedoel, ik gebruik wel altijd wenkbrauwgel om mijn haartjes mooi omhoog te borstelen en ze zo te laten zitten, maar een wenkrauwhighlighter?

Hier draag ik Benefit 3D Browtones in medium over de Precisely, My Brow. Je ziet wel iets verschil. Mijn wenkbrauwhaartjes hebben iets meer ‘definitie’.

Hier draag ik Benefit 3D Browtones op ‘naakte’ wenkbrauwen. Mijn haartjes hebben hier ook wat meer ‘definitie’, maar verder zie ik weinig verschil.

Nee, dit product heeft voor mij geen toegevoegde waarde. Hij is niet sterk genoeg als wenkbrauwgel en ik vind hem verder niet zoveel doen.

Benefit High Brow Pencil

Benefit High Brow is een potlood dat je onder je wenkbrauwen gebruikt, als een soort highlighter. Er zijn twee varianten: de gewone (de matte) en de ‘glow’ versie (die heeft een glansje). Beide zijn er in één kleurvariant, wat een beetje onhandig is als je een donkere huid hebt. Dan zijn deze potloden beide te licht.

Links draag ik niks onder mijn wenkbrauw, rechts draag ik Benefit High Brow.

Links draag ik niks onder mijn wenkbrauw, rechts draag ik Benefit High Brow Glow.

Het resultaat is subtiel, maar wel mooi. Persoonlijk denk ik wel dat je dit ook prima voor elkaar krijgt met een oogschaduw die je al hebt liggen – je hebt hier geen apart product voor nodig. Het effect is mooi, maar wat mij betreft niet bijna €30 waard. Al zal je wel eeuwen met zo’n potloodje doen!

Benefit Brow conclusie

Dat Benefit goed is in wenkbrauwproducten, is duidelijk. Ze hebben fantastische producten die makkelijk en goed werken voor een topresultaat. Ik ben niet fan van elk product, ik denk dat ze ook producten hebben die gewoon niet zoveel toevoegen, zoals de 3D Browtones en de High Brow. Zo zullen er nog meer zijn, maar ik ben wél echt heel groot fan van Ka-Brow en Precisely, My Brow. Met deze producten kan je je wenkbrauwen echt prachtig maken. Ka-Brow geeft een wat opgemaakter en strakker resultaat, Precisely, My Brow is wat zachter en subtieler. Het is dus maar net waar je naar op zoek bent!

Wat gebruik jij nu om je wenkbrauwen bij te werken? En zou je een van deze producten overwegen?

Dit artikel bevat gekregen producten

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.