Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Morphe Copper Spice & Bronzed Mocha eyeshadow palettes

Review: Morphe Copper Spice & Bronzed Mocha eyeshadow palettes

Het internet werd WILD over deze twee paletten en ik verklap vast: dat is terecht! Ik test zowel het Morphe 25A Copper Spice en het Morphe 25B Bronzed Mocha eyeshadow palette. Geniet je mee?

Merk
Product
Waar
Morphe
Morphe Copper Spice & Bronzed Mocha eyeshadow palettes
The Makeup Spot
22,95
Koop dit product

Leestijd

Verpakking & Prijs

De paletten bestaan beide uit 25 oogschaduws van 1,6 gram per stuk. De paletten kosten allebei €22,95, wat betekent dat de oogschaduws per kleur €0,92 kosten. Mega voordelig dus! Waar het 25A Copper Spice palette vooral warme tinten bevat, heeft het 25B Bronzed Mocha palette meer koelere tinten. Beide zitten vol met natuur- en aardetinten, iets wat elke chick elke dag zou kunnen rocken.

De verpakking is van stevig plastic, en de deksel van het palette is doorzichtig. Dat maakt het lekker gemakkelijk om goed te grijpen. Er is verder geen poespas gebruikt, wat ik voor die prijs niet verwacht, en eerlijk gezegd ook totaal niet belangrijk vind. De paletten zijn wel vrij groot, wat het lastiger maakt om mee te nemen, maar gemakkelijker om je kwast in rond te bewegen.

Morphe 25A Copper Spice

Het 25A Copper Spice palette heeft zoals gezegd hele mooie warme tinten. De meeste kleuren zijn mat, maar er zitten 10 glanzende kleuren in. En BOY wat glanzen die de pan uit! Ik vind de kleurselectie echt heel erg mooi. Er zitten mooie lichte matte highlighters in, allerlei tinten die het super goed doen als overgangskleur, prachtige tinten voor in je arcadeboog, briljante glanskleuren voor op je bewegend ooglid en dit gaat door tot donkere diepe tinten om diepte aan te brengen.
Niet elke kleur is warm, wat ik wel slim vind want zo spreek je toch vrijwel iedereen aan. Sommige mensen zijn heel uitgesproken koel of heel uitgesproken warm, maar er zitten ook heel wat koppies in het meer neutrale spectrum zoals yours truly.

SWATCHES

DAMN wat een pigment. De kleuren zijn zo romig, en brengen heel gemakkelijk aan. Alle swatches heb ik gemaakt door mijn vinger iets rond te draaien in de kleur, en 1 keer van boven naar beneden op mijn arm te vegen. Ik sloeg echt achterover van de hoeveelheid kleur die er vanaf kwam. Prachtig! Ik loop elke rij even met je langs, van links naar rechts, en van boven naar beneden.

Mooi! Licht en zacht, allemaal heel warm.

Hele warme bruine matte tinten. Heel fijn als overgangskleur of als zachte kleur in je arcadeboog.

Deze tinten hebben meer diepte en zijn ook echt een stukje donkerder.

WOW. Wat een pigment. Alle kleuren overigens, maar zoveel glans kom je niet snel tegen. Prachtig.

Deze rij is een stuk koeler, en goed om erbij te hebben zodat je een mooie contrastrijke look kunt maken. Wederom sla ik achterover van het pigment.

LOOK

Ik gebruikte op mijn bewegend ooglid en in de arcadebook alleen maar matte tinten uit de bovenste rijen. Ik begon met een lichtere kleur in mijn arcadeboog en diepte die daarna uit met een iets donkere kleur. Daardoor zie je die lichte kleur er aan de randjes nog iets langsheen piepen. Onder mijn oog gebruikte ik die mooie felle glans tinten en zowel boven als beneden werk ik met donker vanuit de hoek naar lichter in mijn binnenste ooghoek.

Morphe 25B Bronzed Mocha

Dit palette is wat koeler maar een paar tinten bevatten toch zeker wat meer warmte. Ook dit palette heeft 10 kleuren met een glansje, waarvan een paar heel subtiel en een paar echt mega blingbling. Ook hier vind ik de kleurselectie erg mooi. Prachtige tinten zo bij elkaar die goed zijn voor een ontelbaar aantal combinaties en looks.

SWATCHES

Net als het andere palette zijn ook deze kleuren super romig en zacht. Het pigment is heel intens en de glanzende kleuren zijn echt prachtig. Wederom loop ik ze even langs van links naar rechts beginnend bij de bovenste rij naar beneden.

Hele mooie lichte tinten waarbij de laatste ook wel heel warm is.

Die middelste tinten zijn zo mooi koel, geweldig bij een roze lipstick bijvoorbeeld.

WAAH GLANS! Ik ben verliefd.

Je ziet dat de glanskleuren nog iets romiger zijn dan de matte tinten.

De laatste rij is nog steeds goed gepigmenteerd, maar wel iets minder dan de rest. Je went er al snel aan hè.

LOOK

Bij deze look heb ik juist een glanzende kleur op mijn bewegend ooglid gebruikt. Bordeauxkleuren staan de meeste mensen heel erg mooi dus daarom trok mij die gelijk aan. Ook onder mijn oog hield ik het mat, net als in de arcadeboog. Ik ben gek op deze combinatie van glans en matte kleurdiepte!

Conclusie

Ik moet niet te hard gillen maar ik kan eigenlijk wel stellen dat ik nog nooit zulke mooie paletten heb gebruikt. De kleuren zijn zo gepigmenteerd, extreem romig en zacht en dat werkt zó fijn. De kleurselectie vind ik heel erg mooi, en elk palette biedt gigantisch veel combinaties. De prijs is dan ook nog eens super aantrekkelijk en daarmee heb ik eigenlijk niks negatiefs te melden. Geen kanttekeningen, geen tips of suggesties voor verbetering en geen minpuntjes. Hoe vaak maak je dat nou mee?
De paletten zijn LE, dus als je er één wilt (of alle twee) wacht dan niet te lang en shop ze onder andere hier.

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)