Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Mijn vier favoriete parfums van het moment

Ik zit nooit zonder parfum, maar ik ben ook niet iemand die elke dag standaard parfum op spuit. Ik vind het soms ook wel een beetje too much, en in mijn zwangerschap kan het me soms ook wel te veel worden. Deze vier vind ik áltijd heerlijk.

Leestijd

Chloé - Rose Tangerine

Ik heb eigenlijk altijd wel een Chloé variant in mijn stash. Ik heb ze ook allemaal al een keer gehad geloof ik, en nu is het tangerine die ik draag. Deze onderscheid zich van de andere geuren door de toevoeging van mandarijn en zwarte bes. Rozen zijn niet te aanwezig, ondanks dat de naam je dat toch doet vermoeden.

Je vindt deze parfum hier. 

Aerin – Mediterranean honeysuckle Mimosa

Een luxe merk, onderdeel van Estee Lauder onder leiding van de erfgename van het familiebedrijf: Aerin Lauder. Dit merk bevat meer dan parfums, ze hebben ook meer beauty, home accessoires, mode en fashion accessoires.
De parfumflesjes hebben een signature look, heel classy en mooi. Het is wel wat prijziger dan de reguliere merken maar ik vind het dan ook net wat interessanter en gelaagder ruiken.
Deze geur ruikt naar strand, grapefruits, zomer, elegantie, bloemen. Het doet me denken aan de perfecte vakantieavond. Desondanks is het niet specifiek een zomergeur, ik vind hem juist heel subtiel en veelzijdig. Ik heb de mimosa variant, die kan ik niet meer vinden, de normale Mediterranean Honeysuckle vind je hier. 

Aerin – Aegea blossom

Van hetzelfde merk, desondanks toch iets meer hout, bergamot, jasmijn en een lekker aanwezige oranjebloesemgeur. Heer-lijk. Ik vind geuren snel lekker als ze me doen denken aan zon. Ik houd zelf niet zo van zware, kruidige, winterse geuren. Als je mijn geursmaak om zou moeten zetten in kleur dan kun je dit één op één vertalen naar mijn kledingstijl haha. Je vindt dit parfum hier. 

Bon Parfumeur - 001

Een natuurlijk parfum dat wederom veel oranjebloesem bevat maar iets scherper is en daarmee ook iets duidelijker aanwezig. De fles is simpel, maar dat past ook goed bij het merk. Dit parfum is uniseks, dus niet gericht op een specifieke markt voor mannen of vrouwen. De meest aanwezige geurnoten staan op de fles; oranjebloesem, bergamot en petit grain (een citrusgeur). Hij doet bijna huisparfum-achtig aan eigenlijk. Een luxe conceptstore had zo kunnen ruiken haha.
Deze parfums van Bon Parfumeur kun je ook goed mixen. Deze specifieke geur laat zich bijzonder goed mengen met hun nummers 901 en 601. Deze mengsels heb ik niet geprobeerd, dus op eigen risico haha. Je vindt dit parfum eventueel hier. 

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)