Mijn stijl + favo outfits van de afgelopen tijd

Ik ben geen fashionista. Ook ben ik niet uber hip of mega edgy. Wel ben ik altijd mezelf in de kleding die ik draag. De ene dag is dat volwassener, de andere dag jeugdiger. Soms sexy, soms stoer. Maar wel altijd Emmy en vrijwel altijd kleurrijk. Ik neem je vandaag eens mee langs mijn stijl, favoriete winkels en natuurlijk wat outfits.

Leestijd

Geen fashionista

Waarom dit artikel? Vind ik mezelf soms heel erg hip? Nee, absoluut niet. Zonder jullie complimenten had ik eigenlijk niet geweten dat dit artikel iets was wat jullie leuk zouden vinden. Maar ik krijg van jullie altijd leuke complimenten over mijn stijl en mijn kleding en daarom ben ik ze gaan fotograferen en vast gaan zetten in een hoogtepunt op mijn Instagram. Even een kleine uitleg als je niet super thuis bent op Instagram: als je naar mijn account gaat zie je onder mijn biografie twee rondjes. OOTD staat voor Outfit of the day. Een veel gebruikte hashtag op Instagram. Mocht je na dit artikel dus meer willen zien, ik houd nooit op met winkelen dus de aanvoer van nieuwe outfits zal blijven. Ook probeer ik snel na ik iets koop te posten, zodat het nog te koop is als je het ook zou willen aanschaffen. In dit artikel zet ik een * erbij als ik denk dat een artikel misschien nog verkrijgbaar is.
Nog een tip als je wat langer wilt observeren: Stories blijven maar een aantal seconden in beeld, maar als je je vinger vasthoudt op een Story dan blijft hij stilstaan zodat je de tekst kunt lezen. Je mag me ook altijd vragen erover stellen door middel van een DM!

Hi I'm Emmy and I'm a Shopaholic

Een kledingstijl is natuurlijk super persoonlijk. Ik vind het altijd een heel mooi fenomeen. De meeste mensen kiezen in de ochtend kleding uit waarvan ze zich (hopelijk) lekker, mooi en zichzelf voelen. De meeste mensen maken ook onderscheid tussen ‘alledaagse’ kleding en kleding die je aantrekt als je je extra leuk wilt voelen. Als je een feestje hebt, uiteten gaat of misschien een belangrijk gesprek hebt of een date. Ik vind het altijd leuk om te zien wat iedereen kiest om te dragen op een feestje. Iedereen dacht toen hij of zij het aantrok, ja dit wil ik vandaag. Met een uitzondering daargelaten. En toch zien we er allemaal weer anders uit. Dat is toch grappig? Als ik als kind zijnde iets nieuws had kon ik ook echt denken: ‘iedereen zal wel denken, dat meisje heeft hele mooie kleren aan’. En later toen ik Confessions of a Shopaholic las (boek van Sophia Kinsella, echt zo’n tiener/chicklit) en zij wilde een groene sjaal heel graag. Ze dacht toen bij zichzelf: ‘Ik wordt het meisje met de groene sjaal. Daarom heb ik hem nodig, mensen zullen me herkennen aan mijn mooie groene sjaal.’ Daar herken ik mezelf soms wel in. Een shopaholic ben ik dan ook wel een beetje. Ik geef graag mijn geld uit aan kleding, alhoewel ik dan niet snel dure kleding koop.

Geen regels a.u.b.

Ik ben een extravert persoon met een uitgesproken mening. Mede hierdoor vind ik het denk ik prettig me ook in kleding te kunnen laten zien. Schreeuwerig en kleurrijk, daar dijns ik niet voor terug maar ik kijk wel of ik het vaker aan zou doen. Dat gezegd is mijn stijl niks bij écht extravagante stijlen. Een knalroze pantalon met bijpassend colbert vind ik helemaal geweldig. Maar hoe vaak draag ik het? Het is voor mijn doen een vrij zakelijke/geklede outfit, waardoor ik het niet zo snel aan zou doen met uitgaan of een verjaardag bijvoorbeeld. Dan kies ik iets frivolers. Dan blijven er niet veel momenten over, en dan laat ik het hangen. Is het een jumpsuit, dan maakt dat het geheel weer net wat luchtiger en daar zou ik dan wel weer voor gaan.

Over het algemeen draag ik weinig basic kleding. Een zwarte broek met een zwart of grijs t-shirt, ik kan me niet herinneren dat ik dat voor het laatst aanhad. Ik draag graag kleur en printjes. Paisley achtige printjes, bloemenprintjes, ik ben er dol op. Ik denk niet dat je mijn stijl in een woord kan omschrijven. Ik ben gek op bohemian achtige looks, jaren ’70 geïnspireerd, maar vaak vind ik het moeilijker om dit tot stand te brengen. Ik ben vaak vrij simpel in de hoeveelheid items. Weinig tot geen accessoires, en geen laagjeswerk. Toch is wat ik draag vaak niet zo onder een noemer te plaatsen. Alle stijlen komen wel voorbij. Het enige wat ik echt niet ben is damesachtig. Kokerrokjes, nette overhemden, dat past voor mijn gevoel niet bij me. Denk richting de outfits uit de serie Suits. Ik voel me er in ieder geval niet mezelf in. Oorbellen vind ik bijvoorbeeld ook altijd lastig. Ik krijg hier gelijk een heel koket hoofd van. Nee geen kroket maar koket. Zo… Maxima. Nieuwslezeres. Te netjes. Snap je wat ik bedoel, ondanks deze belachelijke uitleg? Dat komt ook wel doordat ik het voor mijn werk niet aan hoef. Wellicht als ik in een andere werk-cultuur had gezeten dat ik het ook meer zou waarderen.
Verder let ik niet echt op regels. Ik draag gerust een t shirt als ik binnen zit of een sexy topje met uitgaan ook al is het winter en koud. Wel let ik op mijn bestemming van de dag. Als ik werk ga ik niet te sexy, en als ik uitga absoluut niet te braaf. Ik vind dat je je lichaam moet kunnen laten zien als je dat wilt, en daar heeft niemand wat over te zeggen.

Winkelgedrag

Ik shop het liefst bij: Stradivarius, Pull&Bear, Bershka, Zara, H&M, Monki, Primark, Mango & Asos. Soms shop ik ook bij andere winkels natuurlijk, maar ik denk dat 95% van mijn kleding bij deze winkels vandaan komt. Deze winkels kopiëren vaak wat ze zien bij grote dure merken, daardoor is het wel modebewust. Alhoewel ik dat woord haat want je moet gewoon lekker aan doen wat je leuk vindt, ga je vaak toch automatisch een beetje mee met mode omdat dat is wat op dat moment veel verkocht wordt.

Stradivarius, Pull&Bear, Bershka vallen net als Zara onder moederbedrijf Inditex. Je ziet vooral bij de eerste drie ook wel heel veel dezelfde soort dingen. Toch wil ik altijd wel bij alle drie naar binnen want het verschilt allemaal net iets van elkaar. Bij winkelen heb ik dan ook echt wel FOMO (fear of missing out). Deze winkels vind ik over het algemeen wat jeugdiger. Zo zie je veel croptops en tshirts met vrolijke printjes. Maar, ook zijn ze goed voor leuke jumpsuits en fijne jurkjes.
Zara is iets volwassener, en hier vind ik altijd wel wat. Als ik voor altijd alleen nog maar kleding bij Zara mocht shoppen dan zou dat prima werken voor mij.
H&M vind ik ideaal online, omdat ze zo’n fijne retourpolicy hebben. Ook lingerie en sportkleding koop ik vrijwel altijd bij H&M en dat pas ik toch het liefst thuis. Ik bestel vaak 2 maten als ik twijfel, ook bij schoenen, en stuur gewoon 1 ervan weer terug. Hoe een ander op nu.nl kijkt, kijk ik soms bij de nieuwe artikelen in de shop apps. Noem het een verslaving, ik noem het een hobby haha.
Monki heeft hele fijne jumpsuits, en Mango heeft mooie dromerige blousjes en jurken. Bij beide is slagen geen garantie, maar ik kan er mijn geld echt wel kwijt. Primark is een winkel waar heel veel mensen altijd niet de moeite willen nemen om te zoeken. Want je moet echt zoeken. Ik vind dat leuk, en trek er dus ook echt hele leuke items weg. Mensen staan vaak echt versteld van de leuke dingen die ik daar koop.
Asos is alleen online, maar heeft gelukkig ook een fijne retourpolicy. Anders dan bij H&M moet je het hier wel voorschieten, maar terugbetaling volgt altijd snel. Asos is soms heel duur, maar heeft altijd een outlet. Hier shop ik dan ook vooral. Ze hebben zoveel, dat je echt niet alles door kunt scrollen. Ik zoek daarom ook vaak gericht op iets waar ik zin aan heb. Jumpsuits of jurkjes bijvoorbeeld. Daarbij gebruik ik ook filters, zodat ik alleen artikelen zie die nog in mijn maat beschikbaar zijn. Als ik niet in de outlet kijk, dan zet ik het filter altijd zo dat ik eerst de lage prijzen zie. Zo hoef ik niet alles door te scrollen, want de dure mooie jurken van €400 zie ik liever niet haha.

Moeite nemen

Als je vaak bij dezelfde winkels winkelt dan weet je op een gegeven moment ook wat je er wel en niet moet kopen. Je leert een beetje de pasvormen kennen, en je doet door de jaren heen ook miskopen. Zo weet ik inmiddels dat ik geen lingerie moet kopen bij Primark, maar wel pyjamatjes. Ik weet ook dat bij Stradivarius de maten soms wat klein uitvallen, en bij H&M vaak weer wat groter. Ook weet ik dat broeken van Zara mooi bij mijn vorm passen, en dat ik het broeken passen bij Bershka wel achterwege kan laten. Key bij winkelen is wel moeite nemen. Wél in die rij gaan staan voor de paskamers om alles even aan te doen. Wél die trui weer over je statische haar trekken en wél tussen veel mensen in de sale rekken kijken naar leuke dingen voor weinig. Sale levert veel mensen vaak stress op omdat het zo druk is, en daar moet je ook tegen kunnen. Ik vind het echt leuk om overal tussen te pluizen, maar die grote bergen jeans op een tafel die laat ik echt voor wat het is. Als het op hangertjes hangt dan ben ik game. Als je niet vaak winkelt, dan is het lastig om dit soort dingen te ontdekken. Waar de spijkerbroeken het lekkerst zitten bijvoorbeeld. Dat kan echt heel wat uren paskamer stress en ellende opleveren voordat je een goede te pakken hebt. Toch vind ik het wel de moeite waard, want lekker in mijn kleding zitten vind ik heel erg belangrijk.

Ik hoor graag of je het leuk vond om mijn lente/zomer outfits van 2018 even voorbij te zien komen. Wellicht kan ik het dan aan het einde van de winter herhalen!

Een stijl blijft iets persoonlijks, wat ik mooi vind hoef jij natuurlijk niet mooi te vinden. Het is juist leuk dat iedereen zijn eigen stijl heeft en dat niemand gelijk is aan elkaar.

Wat denk jij, heb je nog een leuke shoptip voor me? Een winkel die ik niet ken? Let me know in de comments of via een DM op Instagram.


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

Gerelateerde artikelen

49 reacties
 1. Iesje

  Leuk Emmy!! Jouw manier van combineren qua kleur heeft mij weer geïnspireerd 🙂 Het zou supertof zijn als je ook een herfst/winter versie maakt. In dit seizoen zie je vaak donkere kleuren en herl veel zwart en grijs. Ben beniewd hoe kleurrijk jouw garderobe er uit ziet en hoe je dat combineert.

 2. Kate

  Wat een leuke outfits zeg Emmy! Je inspireert me hiermee om wat meer kleur/prints te dragen, dus van mij mag dit wel vaker hoor. Wat heb je overigens een prachtig figuur!

 3. Lisa

  Wat een heerlijk artikel. Was ermee begonnen maar had er geen tijd voor. Daarom het tot nu bewaard, op m’n gemak bij het ontbijt, genieten! Dank je wel!

 4. Flo

  Mooie outfits en een super leuk artikel!

 5. Ingrid

  Wat een leuk en uitgebreid artikel. Ik heb er echt van genoten. Van mij mag je dit veel vaker doen.

 6. Annika

  Wat een superleuk outfits Emmy! Ik ben echt verliefd op die oudroze broek van de new yorker en door dit artikel weet ik dat ik weer eens moet gaan snuffelen bij de Primark! En die jumpsuits van Monki zijn echt prachtig! Dit soort artikelen mogen vaker! 🙂

 7. Roos

  Mooie outfits!

  Reageren
 8. Titia

  Wat een leuk artikel! Ik zou het ook wel leuk vinden om zo’n artikel elke maand te lezen. En ik wou dat ik net zo’n mooi figuur had zoals jij!

  Reageren
  • Mimi

   Elke maand lijkt me ook wel wat. Erg leuk artikel. Door je bijdrages blijven de onderwerpen op het blog in balans.

 9. Freya

  Super leuke outfits! Zelf draag ik vaak wat ingetogener qua kleur, ik ben vooral van de gekke fits of aparte materialen. Momenteel ben ik verliefd op een sweater jurk met chunky loafers. Mijn lievelingswinkels en merken zijn maison scotch, isabel marant, chloé en baum und pferdgarten. Niet dat ik een groot budget heb, maar ik winkel slim via markplaats en friends & family sale’s.
  Ontzettend leuk om jou zo te zien knallen in die kleuren, ik krijg er inspiratie van als ik mensen zoals jij op straat voorbij zien komen. Wel een beetje een vieze nasmaak als je bedenkt hoeveel kinderhandjes en (bijna) slavenarbeid er bij inditex etc. betrokken is. Tweedehands is ook heel leuk, en een grotere uitdaging!

  Reageren
 10. M

  Tof artikel Emmy, voor herhaling vatbaar!

  Reageren
 11. Angela

  Wat een leuke blogpost Emmy! Zeker in de winter herhalen en zeker weer net zo lang als deze! Ik vond het zalig om door de foto’s te scrollen en ben weer geïnspireerd om leuke kleding te gaan scoren 😍

  Reageren
 12. L.

  Echt superleuk Emmy om te zien en om inspiratie op te doen!! Graag ook een decembereditie <3

  Reageren
 13. Ilona

  Wat een heerlijk artikel! Ik heb lekker onderuitgezakt gelezen en allemaal nieuwe ideeën opgedaan. Ik wil nu ook een croptop… De outfits staan je geweldig! Ik kijk nu al uit naar dat decemberartikel. Net zo lang graag ;-).

  Reageren
 14. Wendy

  Hoi Emmy,

  Dank voor de inspiratie! Deze winter had je op instagram ook foto’s geplaatst van een paar h&m aankopen (zwart en gekleurde jurk en super vrolijk gekleurde blouse). Super leuk! Ik had ze toen ook gekocht en veel complimenten over gegeven. Ik hoop dat je hier komend najaar en winter weer vervolg aan geeft!

  Groetjes, Wendy

  Reageren
 15. Vera

  Wat een heerlijk uitgebreid artikel. Fijn!! En je kledingstijl is zeker tof 🙂

  Reageren
 16. Klarinda

  Hoi Emmy, wat n leuk artikel! Ik volg jou op Instagram en ik vind je outfits altijd inspirerend. Het straalt kracht uit en ik vind jouw gedachten hierachter leuk om te lezen. Zelf heb ik een meer ingetogen kledingstijl, maar ik pas die ‘gekkigheidjes’ ook af en toe toe!

  Reageren
 17. Eva

  Echt een leuk artikel en een stijl die mij aanspreekt, veel ervan zou ik zelf ook kopen. Enne… hier ook een girlcrush hoor;)

  Reageren
 18. Charlotte

  Emmy, wat een TOP artikel! Jouw manier van schrijven is echt erg fijn om te lezen. Gewoon lekker normaal en geen blad voor de mond. Ook zo’n uitgebreide kijk geven in jouw kleerkast en uitvoerig uitleggen hoe je dingen wel of niet draagt, super fijn! Heeft me erg veel inspiratie gegeven 🙂 En ja, die ene reactie over ‘fast fashion’, die moest er vroeg of laat bij komen te staan. Mensen met zo’n negatieve kritiek hebben te weinig uitzonderlijk mooie kledingstukken in hun kledingkast hangen denk ik 😌

  Reageren
  • Lou

   Tja. Of die mensen hebben een punt én mooie kleding. Alleen dan met een andere definitie van mooi. Beetje dommige opmerking, die laatste, haast alsof je zegt dat vegetariërs geen smaak hebben.

 19. Sanne

  Echt genoten van dit artikel! Heerlijk lang ook. Jammer dat er nog maar zo weinig kleren te koop zijn maar ik ga wel bij monki kijken voor jumpsuits.

  Reageren
 20. Aboutsbstyle

  Zitten echt een paar mooie items die ik zelf zo zou willen aanschaffen. Helaas niet in mijn maat zag ik al. De roze artikelen spreken mij het meest aan. Liefs soraya

  Reageren
 21. Sytske

  Ik word een beetje droevig van alle Primark, Zara, Monki, etc. Fashion, en dan met name fast fashion, is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld… Waarom niet wat minder kopen, maar wel verantwoord? Of meer tweedehands, als je ethische merken te duur vindt?

  Reageren
  • Emmy Bovenhorst

   Ik snap deze comment en had hem ook verwacht! Ik koop, anders dan uit dit artikel blijkt, best wel graag dingen tweedehands maar dat is er dit seizoen niet van gekomen. Het is niet recht te praten dat dit een vervuilende industrie is. Duurder kopen is echter niet altijd verantwoorder kopen, helaas. Echt verantwoorde merken vind ik lastig te vinden, niet snel mooi en ook vaak heel prijzig. Dan maak ik liever een verschil op andere gebieden en ik maak voor mijzelf een hele boel andere maatschappelijk verantwoorde keuzes, waar ik niet over uitwijd want anders zou dat ook een discussie op kunnen leveren 🙂

  • Sytske

   Dankje voor de reactie! Fijn om te lezen dat je je er wel mee bezig houdt en erover nadenkt. Verantwoorde merken zijn inderdaad vaak aan de prijzigere kant vergeleken met Primark e.d., maar dan weet je iig wél dat het minder vervuilend is EN niet door uitgebuite mensen/kinderen in elkaar is gezet, toch ook best wat waard imho.

   Hier trouwens een lijst met betaalbare (niet 2 euro voor een tshirt betaalbaar, maar alsnog niet kneiterduur) merken: http://whensarasmiles.nl/20-betaalbare-duurzame-en-eerlijke-modemerken-met-een-fantastische-stijl/. Ook de rest van haar site is de moeite waard, ook al is het niet echt jouw stijl qua kleding 😉

  • Emmy Bovenhorst

   Wat leuk dat je links stuurt! Ik ga er zeker naar kijken 🙂

  • Mimi

   Goed dat je het aangeeft. Ik ben daar zelf nu ook actief meer mee bezig. Minder kopen en duurzamer. Dat geeft me een beter gevoel. Het is best een knop die je om moet zetten. Maar ik ben op andere vlakken dan weer minder verantwoord bezig, bijvoorbeeld vliegen. Dat is de volgende stap. Toffe reactie van Emmy trouwens.

 22. Heleen

  Wouw wat een uitgebreid artikel, tof! Alhoewel het meeste mij totaal niet zal staan, is het erg leuk om te zien hoe prachtig het jou staat.

  Ik ben alleen wel benieuwd waar het artikel van gisteren is gebleven? Weet iemand dat?

  Reageren
 23. Ilse

  Wat een leuke outfits! Echt heel tof, en ook echt waarover ik denk: “Ja zo zou ik er ook wel uit willen zien” haha.
  Ik heb nog wel een, misschien wat persoonlijke vraag.. Als ik strakke topjes etc aan heb dan zie je echt al wel gauw mijn beha zitten. Je gaf aan dat je je lingerie bij de h&m haalt, ik zelf ook, welke (soort) bh’s haal je dan bijvoorbeeld? Zonder kant, echt t-shirt bh’s of draag je overal nog een topje onder? Als je hier geen antwoord op wilt geven omdat je het te persoonlijk vind snap ik dat helemaal hoor, haha. (ik snap dat de juiste maat al veel doet ;-)).
  Oh en hoe doe je dat met witte t-shirts? Ik heb echt nog geen een basic t-shirt gevonden waar mijn bh niet in doorschijnt? ook niet met een huidskleur bh..

  nogmaals: super leuke stijl en outfits! Lekker kleurrijk en vrolijk, houd ik wel van 🙂

  Reageren
  • Emmy Bovenhorst

   Thanks! Ik zweer wel bij een aantal huidskleurige, gladde bh’s. H&M heeft deze in t shirt variant, push up en mega push. Ik draag zelf graag de push up variant. Soms onder hele strakke shirtjes zie je alsnog een beetje de outline maar dat accepteer ik dan maar gewoon. Ik ben ook vrij bleek dus vandaar dat ‘huidskleur’ bij mij ook echt huidskleur is. Soms helpt het om juist rood of legergroen te pakken, misschien even het een en ander uittesten!

  • Emmy Bovenhorst

   Oh en witte tshirts schijnen inderdaad altijs iets door, een huidskleurig hemdje wil dan de boel ook nog wel eens een iets rustiger beeld geven!

 24. Amélie

  Jeeeeeeeej! Wat mega veel kleren heb jij!! Leuk als je slank bent jouw stijl maar niet voor maat 48 😄 Net als croptops, die kunnen echt maar heeeeel weinig mensen dragen hoor 😉

  Reageren
 25. Elise

  Wat een fantastische smaak heb je! Volledig het tegenover gestelde van de mijne (want: pakken, kokerrokken en alle kleding van de serie Suits zijn echt mijn ding). Maar wat een gave stijl is dit! Ik ben zelf best wel petite, en als ik deze kleding aan zou doen zou ik mezelf echt een klein knallend fel poppetje voelen haha. Geeft niet weg dat dit jou fantastisch staat!

  Reageren
 26. Sandra

  Wat een leuk en inspirerend artikel. Ik zou het leuk vinden om vaker zo’m artikelen te lezen

  Reageren
  • Emmy Bovenhorst

   Gezien de leuke reacties ga ik ook zeker voor een december artikel 🙂

  • Anolief

   Ja ik ook emmy heel leuk. Wat ik vooral interessant vind is wanneer je wat draagt… net als jij denk ik daar ook heel bewust over na dus das echt leuk om te lezen bij je outfits. Het zou ook wel completer zijn als je vaker schoenen aan hebt haha maar ik kan me voorstellen dat je die selfies niet hebt gemaakt met het idee van dit artikel.

 27. Daisy

  Het staat je allemaal echt fantastisch. Ik ben juist het tegenovergestepde type: ik draag graag een (skinny) spijkerbroek met een grijs shirt. Lekker simpel en niet opvallend, daar voel ik me fijn in.

  Een wintereditie zou ik heel leuk vinden!

  (Psst, het is trouwens ‘decolleté’ 😉 )

  Reageren
  • Daisy

   *tegenovergestelde

 28. rachel

  dit is helemaal leuk emmy 😀 en vind de outfits ook super!!

  Reageren
 29. Emma

  Vergeleken met jou heb ik echt een saaie kledingstijl haha. Leuk artikel.
  Hier en daar zitten er wat spelfouten in, misschien de volgende keer door iemand nog na laten checken.( ik bedoel het goed 🙂 he! )

  Reageren
 30. Shirley

  Wat heerlijk Emmy! Je ziet er mooi uit 🙂

  Reageren
 31. Evi

  Wat een leuk artikel Emmy, super leuke outfits en nu wil ik ook meer crop tops 🙂

  Reageren
 32. Anne

  Pfffff, Emmy wat ben je toch een mooie verschijning zeg! Die foto in die witte jurk ook… Je bent echt een beetje mijn girlcrush aan het worden. 😌

  Reageren
 33. Femke

  Wat een mooie looks allemaal, fijn dat je jezelf zo prettig voelt in allerlei soorten outfits. Ik vind dit witte jurk uit Valencia echt prachtig, staat je super mooi. Pakken vind ik ook weer zo leuk, die kun je ook op veel verschillende manieren combineren.

  Reageren
 34. Brigitta

  Echt alles staat je geweldig! Leuke kledingstijl heb je! TOP 😉

  Reageren
 35. Marieke

  Super leuk dit!! Met veel ineteresse gelezen, dankjewel

  Reageren
 36. Martine

  Super leuk om te lezen, ook al heb je een totaal andere smaak en stijl dan dat ik heb.

  Reageren
 37. Syl

  Ik vind dat je echt een toffe style hebt.
  Helaas zijn de croptops voor mij echt niet te doen.

  Reageren