Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Mijn lievelingskleding

Ik post op Instagram natuurlijk vaak mijn looks en daarna laat ik ze hier zien. Ik vertel vandaag wat mijn lievelingskledingstukken zijn, en waarom!

Leestijd

Wat maakt een kledingstuk, een lievelings?

Een kledingstuk komt bij mij keer op keer terug als ik me er lekker in voel. Als het niet knelt, als het mijn goede punten zoals bijvoorbeeld mijn taille accentueert, als ik de print heel geweldig vind, als het goed combineert met andere showstoppers, als het niet te warm en niet te koud is en/of de stof mooi blijft.

Dingen die ik nu niet meer pak zijn oncomfortabele jeans die je darmen perforeren of jurkjes waarbij ik er alleen maar op gefocust ben dat ik mijn buik de hele tijd ‘moet’ inhouden. Die kunnen op de foto leuk staan, in het pashokje zolang je rechtop staat ook, maar dan kom je thuis en dan ga je er mee op de bank zitten en dan stort alles in. Want dan moet die knakworstenbuik toch ergens naar toe. En die wurmt zich of een weg naar buiten of naar binnen. Bij optie 1 is het geen flatteus plaatje en bij optie 2 sterf je langzaam af.
Daarom; alleen nog kleding die gelijk lekker zit en waar ik niet aan hoef lopen te trekken.

Ik loop met je langs wat kledingstukken die ik al jaren pak, of waarvan ik nu al weet dat ik ze nog jaren lang zal pakken.

De foto’s zijn screenshots van mijn Instagram @emmystudiomint, waar ik mijn outfits post en opsla in story highlights per seizoen. Deze foto’s komen uit verschillende jaren en seizoenen. Daarom staat er soms een tekst op de foto. 

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Mij valt zelf wel heel erg op dat ik de items die ik vaak en lang draag toch wel opvallend vaak off-white zijn, en dat is dus wel goed om te onthouden voor wanneer ik een keuze moet maken over dure items. Als deze winterjas niet meer mooi is, zou ik dus weer sneller kiezen voor een off-white kleur omdat dat gewoon heel goed matcht met mijn kledingkeuzes.

Mocht je het leuk vinden om vaker looks van mij te zien kun je me volgen op Instagram onder @emmystudiomint, en daar post ik regelmatig looks in de stories!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)