Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Mijn huidige standaard make-up

Ik draag echt niet elke dag make-up, en ook niet altijd een full face, maar ik heb natuurlijk wél mijn favorieten die ik elke keer opnieuw gebruik. Vandaag laat ik je weer eens zien wat mijn standaard (en dus favoriete) make-up producten zijn die ik altijd gebruik.

Leestijd

Mijn ‘standaard’ make-up look op twee verschillende momenten. Ik laat je hieronder zien welke producten ik hiervoor gebruik!

Basis & Fixing spray

Ik gebruik als basis de Becca First Light Priming Filter, een ontzettend fijne primer die een mooie glow geeft en ervoor zorgt dat mijn make-up veel langer blijft zitten. Mijn fixing spray is nu MAC Fix+, die spray en ik gaan echt way back, haha.

Foundation, concealer & poeder

Mijn concealer en foundation zijn van IL MAKIAGE. Een tijd geleden kwam ik dit merk tegen via een advertentie op Instagram. Heel geinig, je kan er een online testje doen om je perfecte kleur te vinden en ik dacht vooral ‘dit kan niet werken’ en juist daarom bestelde ik het tóch, om te kijken of dit mogelijk was. Door middel van een online quizje jouw foundationkleur vinden. En ja, dat kan dus. Perféct matchte het. En de producten zijn ook nog eens kwalitatief héél goed.

Ik gebruik altijd transparant poeder van HEMA om alles wat te matteren en fixeren.

Wenkbrauwen

Ik doe heel weinig aan mijn wenkbrauwen sinds ik elke 5 weken Brow Lamination doe, maar wat ik nog wel doe is ze in vorm borstelen met brow jam van het merk ZOE, en dan teken ik ze aan de onderkant heel iets bij waar wat gaatjes zitten, dat doe ik met een wenkbrauwpotlood van HEMA.

Ogen

Oogschaduwbasis is al jaren Too Faced Shadow Insurance.

Wat ik qua oogschaduw draag varieert, maar ik gebruik dit paletje van Smashbox heel veel op dit moment. Het is de Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette.

Mascara is van Bourjois, de Volume Glamour Coup de Foudre. Niet per se een grote favoriet om eerlijk te zijn, deze lag nog in mijn stash en ik had een nieuwe mascara nodig. 🙂

 

Blush, bronzer, highlighter

Blush en Bronzer gebruik ik uit het Catrice California in a box palet, dat helaas niet meer te koop is.

Mijn favoriete highlighter is nu de Fenty Trophy Wife highlighter, die is zoooo mooi goud en glitterig, LOVE IT.

Lippen

Favoriete lipstick nu is een nieuwe in mijn stash, de Gucci Matte Lipstick in de kleur Queen Christina. Geweldig aan deze lipstick is dat ‘ie heel mat oogt, maar heel romig aanvoelt. Dat heb ik niet vaak meegemaakt, matte lipsticks voelen vaak toch wat droger en minder comfortabel aan. Deze voelt alsof je een glanzende lipstick op hebt, maar voelt als een balsem. Helemaal top. En die kleur… LOVE IT.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.