Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Mijn favoriete outfits bij warm weer

Het is warm! En daarom deel ik vandaag mijn favoriete outfits bij warm weer met je. Wat draag ik het allerliefst als de mussen dood van het dak vallen (of als ik op een tropische bestemming ben)? Ik laat je foto’s zien en deel inspiratie.

Leestijd

Ik start met twee jurkjes, maar eigenlijk zijn jurkjes niet mijn favoriete ‘heel heet weer kleding’. Ik vind namelijk bijna niets vervelender dan tegen elkaar aan schurende ledematen, of dat nu mijn benen of andere lichaamsdelen zijn. Ik gebruik als ik een jurkje draag Smoovall of ik draag er een broekje onder, maar ik draag als het héél warm is toch het liefst bedekkende kleding. Waar andere mensen het liefst bijna naakt lopen als het heet is, heb ik juist graag een dun laagje katoen over mijn lijf. Ik blijf er zelf letterlijk koeler onder en voel me dus gedurende de dag ook een stuk beter. Maar als ik zin heb om wat meer ‘uit te pakken’ of als ik een etentje heb, dan trek ik echt wel een jurkje aan. Soms heb ik er ’s ochtends ook gewoon meteen zin in. Jurkjestijd!

Ik houd van jumpsuits míts ze heel erg lekker los zitten. Deze van Monki heb ik al duizend keer gedragen en ik vind hem nog steeds mooi en fijn. Met jumpsuits is het echt goed zoeken: ik wil altijd iets van een riem/lint om mijn middel en de stof moet niet te dun, maar ook niet te dik zijn. Ik heb met de jumpsuits van Monki altijd prijs, maar ik heb ook fijne jumpsuits van Wehkamp Beach Wave en Mango. Enige nadeel van jumpsuits is dat ze bij toiletbezoek hélemaal uit moeten, maar ja, dat neem ik maar voor lief.

Met dit weer zonder vestje en met slippers, graag 😉

Dit zijn echt mijn favoriete outfits met dit weer. Echt met stip op nummer één. Losse, dunne broeken met een shirtje. Slippers of eventueel sneakers eronder, klaar. Zit mega comfortabel, ziet er leuk uit, geen lijfgeplak en ik voel me hiermee meestal koeler dan in een jurkje of kort broekje met veel ‘huid’. Dat is natuurlijk persoonlijk, maar ik voel me hier altijd erg prettig in als het warm is. Wel opletten dat het allemaal dunne stoffen zijn en het liefst 100% katoen. Ik heb veel verschillende losse zomerbroeken, die met panter is van H&M, die met streep van Shoeby, die met bloemen van Primark. Ze zijn van oude collecties, maar die van H&M is er denk ik nog wel, ik ga hem zelf ook nog even bijbestellen.

Hieronder draag ik meestal Birkenstocks (Arizona) of flipflops, en als ik langere stukken ga lopen doe ik gewoon mijn Nike Air Max eronder.

Wat draag jij het liefst als het zo warm is? Toch jurkje en korte broekjes of net als ik losvallende broeken?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.