Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Mijn ervaring met brow lamination

Ik hóu van wenkbrauwen, zeker sinds ik elke paar weken trouw naar mijn wenkbrauwstyliste ga voor henna brows. Laatst besloot ik eens voor een brow lamination te gaan, een behandeling waarbij de wenkbrauwhaartjes recht gemaakt worden en lekker ‘omhoog’ blijven zitten. Het resultaat is een ‘fluffy’ wenkbrauw, met mooie gedefinieerde haartjes. Ik vertel je graag wat mijn ervaring hiermee is!

Leestijd

Wat is Brow Lamination?

Bij een brow lamination behandeling worden je wenkbrauwhaartjes als het ware ‘gepermanent’. Er wordt een permanentvloeistof op gedaan en de haartjes worden strak en recht naar boven geborsteld. Wanneer de vloeistof er weer af is, blijven de haartjes in deze richting staan. Het effect blijft zo’n zes weken en je kan de behandeling uiteraard combineren met het waxen of epileren van je wenkbrauwen om ze een mooie vorm te geven, en je kan ze in combinatie met brow lamination ook laten verven.

Het is een pijnloze behandeling die ongeveer een uurtje duurt. Ik betaal bij mijn wenkbrauwstylist €45.

Dit kan je laten doen bij een wenkbrauw- of beautysalon.

 

Brow Lamination voor en na

Dit is direct voor en direct na de Brow Lamination behandeling. Je ziet hier heel goed hoe alle haartjes rechtop staan en heel goed zichtbaar zijn.

Dit is direct voor en direct na de Brow Lamination behandeling.

Voor en na met make-up. Je ziet zo goed het effect van de Brow Lamination, dat de haartjes heel goed zichtbaar zijn en dat mijn wenkbrauwen veel meer ‘fluffy’ zijn.

Mijn ervaring met Brow Lamination

I LOVE IT.

Vanaf het moment dat ik de salon uitliep, kreeg ik niks meer uit mijn vingers omdat ik de hele dag in de spiegel sta te kijken naar mijn perfecte wenkbrauwen. Hehe, grapje natuurlijk, maar ik vind dit gewoon zó mooi. Vroeger tekende ik mijn wenkbrauwen nog weleens wat onnatuurlijk bij, dit ziet er wel aanwezig uit, maar een stuk natuurlijker omdat je de haartjes zo goed ziet zitten. Ik werk mijn wenkbrauwen nog wel iets bij met wenkbrauwpotlood, vooral aan de onderkant, omdat ik daar wat haartjes mis en ik vind het mooi als het daar dan nét wat voller is.
Het enige wat ik even wennen vond, was dat ik wel echt elke ochtend na het douchen of het wassen van mijn gezicht de haartjes omhoog moet borstelen. De haartjes zijn wel heel recht, maar staan niet vastgeplakt omhoog of zo. Dat ziet er wat gek uit als ze naar beneden zitten, haha. Dus gewoon even met een borsteltje omhoog kammen.

Verder gebruik ik een Brow Jam zodat de haartjes overdag wel een beetje vastgeplakt zitten en lekker omhoog blijven staan.

Op het moment van schrijven is het vier weken geleden dat ik de Brow Lamination behandeling heb laten doen en het ziet er nog steeds top uit. De haartjes zijn nog steeds heel ‘recht’ en fluffy. Uiteraard komen de geëpileerde haartjes wel weer terug, maar dat is logisch.

Dus ja, de volgende keer dat ik naar de salon ga, laat ik dit zéker weer doen.

Ik ga zelf naar Lisa’s Beauy Place in Zwolle en dat kan ik enorm aanraden.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.