Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Makeup Revolution Renaissance Lipstick

Review: Makeup Revolution Renaissance Lipstick

Lipsticks kun je nooit genoeg hebben. Ik blijf zelf altijd opzoek naar die ene perfecte kleur. Ik mocht de Makeup Revolution Renaissance Lipstick testen, en deel vandaag mijn bevindingen met je.

Merk
Product
Waar
Makeup Revolution
Makeup Revolution Renaissance Lipstick
Boozyshop
4,95
Koop dit product

Leestijd

Ik test Restore, Renew, Vintage en Awaken. In totaal zijn er 20 kleuren verkrijgbaar.

Looks

De huls vind ik prachtig. Roségoud ribbeltjes. Als je de dop optilt staat het merk op de hals gedrukt. Ziet er chique uit, en dat terwijl de lipsticks maar €4,95 kosten. Dat vind ik heel voordelig, maar dan moeten ze alsnog wel goed zijn natuurlijk. We gaan het eens even bekijken.

Awaken

Hier zie je Awaken. Een hele mooie nude kleur die ergens tussen roze en perzik inhangt. Heel erg mooi, deze ga ik vaker gebruiken. Hij glijdt werkelijk waar op mijn lippen, het voelt heel erg als een balsem. Dat voelt heel erg prettig, ik heb zelf een hekel aan stroeve lipsticks. De lipstick heeft een licht glanzende finish.

Renew

Renew vind ik ook heel mooi! Deze is iets minder balsemachtig als Awaken, en blijft daardoor ook iets beter op zijn plek. De klassieke rozenkleur vind ik prachtig, en dat staat ook eigenlijk iedereen. Een hele vrouwelijke kleur, die echt wat kleur verzorgt, zonder in your face te zijn.

Vintage

Ja dit is ‘em dus niet voor mij. Ik ben sowieso niet gek op bruine lipsticks, en teveel warmte staat me ook niet. Deze kleur vind ik ook gewoon niet zo mooi. Hij maakt me pips. Mooier bij dames met een tintje denk ik! Hij blijft wel lekker op z’n plek zitten, dat wel.

Restore

Bam! Wat een kleur! Restore is een hele felle kleur rood. Heel erg mooi! Ik draag niet vaak rode lipsticks, maar als ik ze wel draag moeten ze ook goed knallen. Niet zo’n laf half rood kleurtje. Brengt lekker aan, had alleen wel wat matter mogen zijn naar mijn smaak. Vind ik iets chiquer bij rood.

 

Houdbaarheid

Hij blijft een paar uur zitten, maar ik merk Awaken zich wel snel verplaatst door de balsem structuur. Je moet ook gewoon niet met je lippen over elkaar wrijven, daar blijft elke lipstick beter van zitten. De andere lipsticks zijn iets minder zacht als Awaken, maar brengen nog steeds prettig aan. De houdbaarheid zou ik gemiddeld noemen. Niet uitzonderlijk lang, ook niet schrikbarend kort.

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)