Makeup Revolution Renaissance Lipstick

Review: Makeup Revolution Renaissance Lipstick

Lipsticks kun je nooit genoeg hebben. Ik blijf zelf altijd opzoek naar die ene perfecte kleur. Ik mocht de Makeup Revolution Renaissance Lipstick testen, en deel vandaag mijn bevindingen met je.

Merk
Product
Waar
Makeup Revolution
Makeup Revolution Renaissance Lipstick
Boozyshop
4,95
Koop dit product

Leestijd

Ik test Restore, Renew, Vintage en Awaken. In totaal zijn er 20 kleuren verkrijgbaar.

Looks

De huls vind ik prachtig. Roségoud ribbeltjes. Als je de dop optilt staat het merk op de hals gedrukt. Ziet er chique uit, en dat terwijl de lipsticks maar €4,95 kosten. Dat vind ik heel voordelig, maar dan moeten ze alsnog wel goed zijn natuurlijk. We gaan het eens even bekijken.

Awaken

Hier zie je Awaken. Een hele mooie nude kleur die ergens tussen roze en perzik inhangt. Heel erg mooi, deze ga ik vaker gebruiken. Hij glijdt werkelijk waar op mijn lippen, het voelt heel erg als een balsem. Dat voelt heel erg prettig, ik heb zelf een hekel aan stroeve lipsticks. De lipstick heeft een licht glanzende finish.

Renew

Renew vind ik ook heel mooi! Deze is iets minder balsemachtig als Awaken, en blijft daardoor ook iets beter op zijn plek. De klassieke rozenkleur vind ik prachtig, en dat staat ook eigenlijk iedereen. Een hele vrouwelijke kleur, die echt wat kleur verzorgt, zonder in your face te zijn.

Vintage

Ja dit is ‘em dus niet voor mij. Ik ben sowieso niet gek op bruine lipsticks, en teveel warmte staat me ook niet. Deze kleur vind ik ook gewoon niet zo mooi. Hij maakt me pips. Mooier bij dames met een tintje denk ik! Hij blijft wel lekker op z’n plek zitten, dat wel.

Restore

Bam! Wat een kleur! Restore is een hele felle kleur rood. Heel erg mooi! Ik draag niet vaak rode lipsticks, maar als ik ze wel draag moeten ze ook goed knallen. Niet zo’n laf half rood kleurtje. Brengt lekker aan, had alleen wel wat matter mogen zijn naar mijn smaak. Vind ik iets chiquer bij rood.

 

Houdbaarheid

Hij blijft een paar uur zitten, maar ik merk Awaken zich wel snel verplaatst door de balsem structuur. Je moet ook gewoon niet met je lippen over elkaar wrijven, daar blijft elke lipstick beter van zitten. De andere lipsticks zijn iets minder zacht als Awaken, maar brengen nog steeds prettig aan. De houdbaarheid zou ik gemiddeld noemen. Niet uitzonderlijk lang, ook niet schrikbarend kort.

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

Gerelateerde artikelen

12 reacties
 1. Kimberly

  Jammer dat Awaken snel verplaatst want die vind ik echt ontzettend mooi! Ook Renew vind ik echt prachtig. Qua prijs valt het ook reuze mee trouwens.

 2. Yvonne

  Dat gelige bruin staat mij ook niet. Vind het net een poepkleur haha. Ik kan bruin wel hebben, mits het een beetje koel oogt, een beetje plumachtig bruin als het ware. Bijv. Rimmel Lasting Finish 066 Heather Shimmer. Die staat me dan weer wél! De andere kleuren staan je prachtig! En blijf me elke keer weer verbazen over jouw lippen! Zo mooi!

 3. Annika

  Wat een mooie kleuren! Alleen Vintage is iets minder. Ik denk dat ik Awaken het mooist vind.

 4. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wauw! Op Vintage na allemaal mooie kleuren! Dat bruinige kan ik ook niet hebben. Leuk he, die prijzen bij Makeup Revolution. Als je dan twijfelt over de kleur neem je er gewoon 2 ;-).

 5. Suze

  Goed artikel, maar je maakt twee keer een als/dan fout! ‘Minder zacht als Awaken’ moet ‘minder zacht dan’ zijn.

 6. Matanja

  Ik vind Awaken en Renew wel een mooie kleur.
  Leuke prijs ook om een keer te kopen…..?

 7. Martine

  Leuke review! Ziet er goed uit voor een betaalbare lipstick. Die rode kleur is ook echt top!

 8. Laura J

  Renew en Restore vind ik je mooi staan! Maar ik ben het met je eens dat rood in een iets mattere finish chiquer is. Voelt ook wat veiliger qua verschuiven bij zo’n intense kleur

 9. rachel

  wauw!! wat een mooie zeg en ik ben weg van de awaken!!

 10. Willemse

  Awaken en Vintage oh wat een ontiegelijk mooie kleuren zijn dat.
  De structuur klinkt precies zoals ik het graag heb bij een lipstick.
  Ook de vormgeving is helemaal mijn ding, eens even terug lezen waar je deze kan kopen…

 11. Manon

  Wauw de kleuren zijn wel heel erg mooi. Ik vind vintage juist wel heel erg mooi bij je staan

 12. Britt

  Wat een mooie kleuren! Awaken vind ik heel erg mooi!