Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Lookfantastic adventkalender

Review: Beauty Adventkalender

Het is de tijd van pepernoten, de tijd van shoppen voor nieuwe kerstballen, tijd van korte dagen en ook tijd van beauty adventkalenders! Ik laat je vandaag de luxe beauty adventkalender van Lookfantastic zien. Een (in Nederland) nieuwe webshop met luxe high end producten.

Merk
Product
Waar
Lookfantastic
Beauty Adventkalender
www.lookfantastic.nl
100,00
prijs
Koop dit product

Leestijd

Lookfantastic Adventkalender 2018

Als je deze adventskalender op je Sinterklaas verlanglijstje hebt staan wil je misschien wegkijken want dan gaat dit artikel wel een beetje een spoiler zijn. Echter (leer mij jullie kennen) wil je waarschijnlijk heel hard weten wat je allemaal krijgt als je besluit €100 uit te geven aan deze kalender. Ik ga elk product met je langslopen, maar dat de waarde €100 overstijgt, vertel ik je alvast.

Het is echt een hele mooie doos, een indrukwekkend cadeau! Je kunt 2 ‘deurtjes’ openen en dan zie je alle adventsvakjes. Waar het bij chocolade peuteren is om het deurtje te openen, zijn dit luxe lades die je open kunt trekken. In elk laatje zit een cadeautje van een merk dat ze verkopen op lookfantastic.nl. Elk cadeautje is verpakt in rood crêpe-papier. Je ziet dat sommige laatjes groter zijn dan de andere. Traditioneel gezien is nummer 25 vaak de grootste, zo ook hier. Ik moest mezelf echt in control houden om niet gelijk te gaan spieken wat er achter deurtjes nummer 25 zat, en dwong mezelf alle laatjes op volgorde te openen. But boy, 25 was een goede verrassing!

Lookfantastic verkoopt mooie merken, sommige heel duur en luxe, maar ze hebben bijvoorbeeld ook Real Techniques en Sleek. Ik ben vooraf dus heel erg benieuwd naar de inhoud!

Inhoud

Zoals eerder gezegd: spoiler alert! Ik laat hieronder de gehele inhoud van de kalender zien. Van sommige producten laat ik 1 foto zien en van sommige 2. Bij alle producten reken ik de prijs uit van dat formaat. Uiteraard reken ik aan het einde de totale waarde uit.

Conclusie

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een aantal merken niet eens kende. Ik limiteer me eigenlijk altijd aan de, in mijn ogen, betaalbare merken. Ik vind het wel heel leuk om op deze manier kennis te maken met dit soort merken. De variatie in deze kalender vond ik heel goed gevonden. Je heb echt van alle hoekjes van de beautywereld een product.
Ook stond ik echt versteld van het aantal full-size producten in de kalender. Ik had eigenlijk verwacht dat alles een mini zou zijn.

De kalender kost €100,00 en uitgerekend hebben de producten samen een verkoopwaarde van ongeveer: €335,00. Zeker geen slechte deal!

Een mooi luxe cadeau voor Sinterklaas, iemand die jarig is in december of gewoon met de Kerst en dan kan hij of zij alles tegelijk uitpakken. Echt voor iemand die het verdiend om verwend te worden!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)