Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Lente en zomer outfits van 2020

Ja daar is ‘ie weer! Het artikel met alle Instagram stories van mijn outfits van afgelopen zomerseizoen. Ik ben wel een beetje in de rouw, maar een nieuw seizoen brengt ook altijd weer leuke nieuwe outfits met zich mee! Eerst nog even nagenieten, kijkt u maar!

Leestijd

Dit jurkje van Topshop zie je straks nog van de voorkant voorbij komen 🙂

Zomeroutfits zijn mijn favoriet. Ik vind het altijd lastig in Nederland dat je heel erg aangekeken wordt op blote benen bijvoorbeeld als de zon volgens de kritische Nederland daar nog niet hard genoeg voor schijnt. Terwijl het in andere landen veel normaler is om bijvoorbeeld een jurkje aan te hebben met lange mouwen, een vestje en wel blote benen. Alsof een panty het verschil maakt haha. Maar, de zomer geeft voor mij een soort van vrijbrief. Je kunt eigenlijk alles aan in één seizoen, want als je een truien liefhebber bent dan zijn er altijd wel koelere avonden.

Mijn stijl komt ook het best tot zijn recht in de zomer, want ik ben gek op pastel, bloemen, zwierige pasvormen en kleur. Dit zomer seizoen was er geen lange vakantie maar zaten we natuurlijk veel thuis. Dat doet wel iets met de kleding keuze en ik zie, mede daardoor, ook wel veel terug dat ik vaak voor comfortabel ging. Overigens is dat sowieso iets wat ik steeds vaker doe. Hoe ouder ik wordt, hoe achterlijker ik het vind dat ik een broek draag die eigenlijk niet lekker zit, of een jurk die precies op mijn maag knelt.

Ik loop alle outfits die ik heb gepost weer even langs, uiteraard waren er meer dagen dan dat je nu ziet in outfits, maar zoals je je kunt voorstellen draag ik outfits ook meerdere keren haha. Ook post ik het eigenlijk niet als ik een jeans met een t-shirt draag, terwijl dat eigenlijk ook een look kan zijn en die dagen zijn er dus ook.

Alle outfits die ik laat zien bevat kleding die al voor of in afgelopen seizoen is gekocht dus ik verwacht niet dat het nog verkrijgbaar is. Natuurlijk kun je altijd de sale checken of in ieder geval inspiratie op doen voor combi’s of winkels!

Als ik het zo nog een keer door lees dan merk ik dat ik echt koos voor items die lekker zaten, op een uitzondering na. Wijde jurken, rekkende taille banden en liefdevolle printjes. Als je eenmaal ook die knop hebt omgezet naar comfy but cute, ga je ook niet meer terug denk ik.
Ik ben heel benieuwd wat het herfst en winter seizoen ons weer gaat brengen in outfits en trends. Ik heb er wel weer zin in, alhoewel ik hoop dat de collecties toch wel iets fleuriger zijn dan de standaard donkere kleuren.

Als je het leuk vindt om vaker looks voorbij te zien komen, kun je me volgen op Instagram op @emmystudiomint. Ik heb op mijn profiel per seizoen de outfits van de stories in highlights gebundeld, dus die vind je daar ook nog terug. Ook van vorige seizoenen natuurlijk! Bedankt voor het lezen 🙂

<3


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)