Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Lash Lift review

Review: Lash Lift

Sinds Emmy haar beautysalon Studio Mint geopend heeft wist ik meteen dat ik de Lash Lift uit wilde proberen: een behandeling waarmee je een permanente krul in je wimpers krijgt waardoor ze langer ogen en er gewoon mooier uitzien.

Merk
Product
Waar
Studio Mint
Lash Lift
Studio Mint, Hengelo
38,50
Koop dit product

Leestijd

Lash Lift

Bij de Lash Lift behandeling krijgen je wimpers een permanentje! Ze worden in de krul gezet en die krul gaat er niet meer uit: het is dus niet meer nodig om je wimperkrultang te gebruiken. Het is vooral ideaal voor dames die hele rechte wimpers hebben. Als dat bij jou het geval is, ga je echt heel erg veel verschil zien met de Lash Lift.

De behandeling duurt ongeveer drie kwartier en je kan er ook voor kiezen je wimpers meteen te laten verven: hierdoor ogen ze wat langer. Als je blonde wimpers hebt geeft dit veel resultaat. Wat het resultaat bij mij is zie je straks op de foto’s!

Bij Studio Mint kost de behandeling inclusief verven €43,50, zonder verven €38,50. Ik ben voor de behandeling inclusief verven gegaan.

De Lash Lift behandeling

Ik ga naar Hengelo naar de salon van Emmy voor de behandeling. Het is de tweede keer dat ik hier ben en het is echt een hele fijne, rustige ruimte die enorm bij haar past. Zo leuk!

Ik ga lekker op de stoel liggen en ben klaar voor de behandeling. Eerst worden mijn ogen afgeplakt: onder mijn ogen komt een vochtinbrengend masker, dat is toch maar weer mooi meegenomen.

Het ziet er een beetje creepy uit! Het voelt ook wel een beetje gek, maar ik heb dertien jaar geleden eens een wimperpermanent gehad (dat was wel een andere behandeling) en toen ik wimperextensions kreeg werden mijn ogen ook zo afgeplakt. Ik heb het dus al eens eerder gehad, maar het is prima vol te houden die 45 minuten.

Op de eerste foto zie je hoe Emmy al mijn wimperhaartjes heeft ‘vastgeplakt’ zodat ze ze straks kan behandelen. Wat heb ik veel haartjes! Daarna gaat de ‘permanentvloeistof’ erop die de wimperhaartjes in de mooie gekrulde vorm zet.

Als de eerste vloeistof er af is gehaald, gaat de tweede erop. Deze zorgt ervoor dat de krul er ook daadwerkelijk in blijft zitten. Als laatste stap worden mijn wimpers geverfd.

De behandeling zelf is niet vervelend of pijnlijk. Het voelt een beetje gek dat iemand aan mijn wimperhaartjes zit en het is gek om 45 minuten je ogen niet open te mogen doen, verder lig ik lekker relaxed op de stoel en val ik een paar keer bijna in slaap (sorry Emmy, als ik soms niet reageerde dan weet je nu waarom).

Lash Lift resultaat

Het resultaat zonder mascara! Links is voor, rechts is na. Je ziet echt duidelijk verschil! Vooraf dachten Emmy en ik dat je bij mij misschien niet mega veel resultaat zal zien omdat ik toch niet hele rechte wimpers heb, maar het resultaat is wel degelijk goed zichtbaar. Mijn wimpers lijken vooral veel langer doordat ze meer krul hebben én zwart zijn. Ik dacht altijd: ‘Ik heb toch donkere wimpers, waarom zou ik die verven?’ Nu zie ik waarom. De puntjes van mijn wimpers zijn blond en door die zwart te maken, zie je ze gewoon helemaal. En die krul is ook echt mooi! Mijn ‘naakte’ gezicht spreekt zo toch net even wat meer.

Het resultaat met mascara. Links is voor, wel mét wimperkrultang, rechts is na, zonder wimperkrultang. Ik zie zeker verschil, het is niet heel erg mindblowing, maar ik zie wel dat mijn wimpers net iets meer rechtop staan. En: ik hoef dus geen wimperkrultang te gebruiken. Dat doe ik echt elke dag en dat scheelt toch weer een stap in de make-up routine.

Na de behandeling mogen de wimpers de rest van de dag niet nat worden, dus ik kan ook even geen make-up dragen. Geen probleem, natuurlijk.

De mascara die ik op alle foto’s gebruik is trouwens Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara (gekregen) en die is echt fantastisch goed! Geeft enorm veel volume.

 

Lash Lift - conclusie

Wat is dit een fijne behandeling: het is snel en simpel en het resultaat is er gewoon meteen. Deze krul blijft zo’n acht weken: je wimperhaartjes vallen uit en er groeien nieuwe voor in de plaats, daardoor gaat de krul uiteindelijk weer weg.

Ik heb zelf jaren geleden wimperextensions gehad en dat resultaat is natuurlijk veel dramatischer, maar ik houd er bij deze behandeling van dat het gewoon je eigen wimpers ‘blijven’ en dat er niks wordt opgeplakt of bijgedaan.

Ik ga deze behandeling zeker blijven doen! Het resultaat mag er wezen, mijn wimpers lijken langer en mooier en er zit gewoon een permanente mooie krul in. Dag, wimperkruller! Ik denk dat dat nog beter voor mijn wimpers is ook, niet meer elke dag met zo’n tang erin.

Als jij nou nog wat rechtere (en misschien blonde) wimpers hebt dan zal deze behandeling bij jou echt een heel groot effect geven! Bij mij is het effect net wat subtieler, maar voor mij zeker de moeite waard. Ik ben er heel blij mee!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.