Lash Lift review

Review: Lash Lift

Sinds Emmy haar beautysalon Studio Mint geopend heeft wist ik meteen dat ik de Lash Lift uit wilde proberen: een behandeling waarmee je een permanente krul in je wimpers krijgt waardoor ze langer ogen en er gewoon mooier uitzien.

Merk
Product
Waar
Studio Mint
Lash Lift
Studio Mint, Hengelo
38,50
Koop dit product

Leestijd

Lash Lift

Bij de Lash Lift behandeling krijgen je wimpers een permanentje! Ze worden in de krul gezet en die krul gaat er niet meer uit: het is dus niet meer nodig om je wimperkrultang te gebruiken. Het is vooral ideaal voor dames die hele rechte wimpers hebben. Als dat bij jou het geval is, ga je echt heel erg veel verschil zien met de Lash Lift.

De behandeling duurt ongeveer drie kwartier en je kan er ook voor kiezen je wimpers meteen te laten verven: hierdoor ogen ze wat langer. Als je blonde wimpers hebt geeft dit veel resultaat. Wat het resultaat bij mij is zie je straks op de foto’s!

Bij Studio Mint kost de behandeling inclusief verven €43,50, zonder verven €38,50. Ik ben voor de behandeling inclusief verven gegaan.

De Lash Lift behandeling

Ik ga naar Hengelo naar de salon van Emmy voor de behandeling. Het is de tweede keer dat ik hier ben en het is echt een hele fijne, rustige ruimte die enorm bij haar past. Zo leuk!

Ik ga lekker op de stoel liggen en ben klaar voor de behandeling. Eerst worden mijn ogen afgeplakt: onder mijn ogen komt een vochtinbrengend masker, dat is toch maar weer mooi meegenomen.

Het ziet er een beetje creepy uit! Het voelt ook wel een beetje gek, maar ik heb dertien jaar geleden eens een wimperpermanent gehad (dat was wel een andere behandeling) en toen ik wimperextensions kreeg werden mijn ogen ook zo afgeplakt. Ik heb het dus al eens eerder gehad, maar het is prima vol te houden die 45 minuten.

Op de eerste foto zie je hoe Emmy al mijn wimperhaartjes heeft ‘vastgeplakt’ zodat ze ze straks kan behandelen. Wat heb ik veel haartjes! Daarna gaat de ‘permanentvloeistof’ erop die de wimperhaartjes in de mooie gekrulde vorm zet.

Als de eerste vloeistof er af is gehaald, gaat de tweede erop. Deze zorgt ervoor dat de krul er ook daadwerkelijk in blijft zitten. Als laatste stap worden mijn wimpers geverfd.

De behandeling zelf is niet vervelend of pijnlijk. Het voelt een beetje gek dat iemand aan mijn wimperhaartjes zit en het is gek om 45 minuten je ogen niet open te mogen doen, verder lig ik lekker relaxed op de stoel en val ik een paar keer bijna in slaap (sorry Emmy, als ik soms niet reageerde dan weet je nu waarom).

Lash Lift resultaat

Het resultaat zonder mascara! Links is voor, rechts is na. Je ziet echt duidelijk verschil! Vooraf dachten Emmy en ik dat je bij mij misschien niet mega veel resultaat zal zien omdat ik toch niet hele rechte wimpers heb, maar het resultaat is wel degelijk goed zichtbaar. Mijn wimpers lijken vooral veel langer doordat ze meer krul hebben én zwart zijn. Ik dacht altijd: ‘Ik heb toch donkere wimpers, waarom zou ik die verven?’ Nu zie ik waarom. De puntjes van mijn wimpers zijn blond en door die zwart te maken, zie je ze gewoon helemaal. En die krul is ook echt mooi! Mijn ‘naakte’ gezicht spreekt zo toch net even wat meer.

Het resultaat met mascara. Links is voor, wel mét wimperkrultang, rechts is na, zonder wimperkrultang. Ik zie zeker verschil, het is niet heel erg mindblowing, maar ik zie wel dat mijn wimpers net iets meer rechtop staan. En: ik hoef dus geen wimperkrultang te gebruiken. Dat doe ik echt elke dag en dat scheelt toch weer een stap in de make-up routine.

Na de behandeling mogen de wimpers de rest van de dag niet nat worden, dus ik kan ook even geen make-up dragen. Geen probleem, natuurlijk.

De mascara die ik op alle foto’s gebruik is trouwens Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara (gekregen) en die is echt fantastisch goed! Geeft enorm veel volume.

 

Lash Lift - conclusie

Wat is dit een fijne behandeling: het is snel en simpel en het resultaat is er gewoon meteen. Deze krul blijft zo’n acht weken: je wimperhaartjes vallen uit en er groeien nieuwe voor in de plaats, daardoor gaat de krul uiteindelijk weer weg.

Ik heb zelf jaren geleden wimperextensions gehad en dat resultaat is natuurlijk veel dramatischer, maar ik houd er bij deze behandeling van dat het gewoon je eigen wimpers ‘blijven’ en dat er niks wordt opgeplakt of bijgedaan.

Ik ga deze behandeling zeker blijven doen! Het resultaat mag er wezen, mijn wimpers lijken langer en mooier en er zit gewoon een permanente mooie krul in. Dag, wimperkruller! Ik denk dat dat nog beter voor mijn wimpers is ook, niet meer elke dag met zo’n tang erin.

Als jij nou nog wat rechtere (en misschien blonde) wimpers hebt dan zal deze behandeling bij jou echt een heel groot effect geven! Bij mij is het effect net wat subtieler, maar voor mij zeker de moeite waard. Ik ben er heel blij mee!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

29 reacties
 1. Ingeborg

  Mooi is het hoor!! Ik heb het nu zelf voor de tweede x laten doen maar zij doet alleen mijn bovenste wimpers en de onderste blijven dan qua kleur ook wat achter. Onderste wimpers kunnen niet in de krul was het verhaal en alleen verven van de onderste wimpers kan óók niet volgens mijn salon want dan gaat de krul uit mijn bovenste wimpers (kan je het nog volgen haha..).

  Maar ik lijk uit jouw verhaal op te maken dat je boven én onder hebt laten doen?? Zijn jouw onderste wimpers ook gekruld en of geverfd?

  groetjes!!!

 2. Jade

  Hi Cynthia, het is nu al een tijdje verder.. ik vroeg me af hoe je wimpers waren na 6 weken nadat het permanenten is uitgewerkt? Laat je je wimpers nog steeds liften? Het is vrij nieuw en ik twijfel om het ook te laten doen! Hoor het graag 🙂 liefs!

  • Cynthia Schultz

   Het is ‘uitgewerkt’ inderdaad, maar wil de behandeling wel graag nog een keer want het beviel heel goed 🙂

 3. Finesse

  Hoi Cynthia, wat een leuk en informatief blog heb je. Erg leuk ook om de foto’s te zien. Zo krijg je echt een impressie. En inderdaad lijken je wimpers veel langer zo. Ik ga het ook doen!
  Groetjes,
  Sara Finesse

 4. Loes | Gewoon iets met Loes

  Ik heb dit ook bij Emmy laten doen en zelfs nu, een week of 5/6 later, krijg ik nog complimenten van mensen over mijn wimpers. Ben er dus super blij mee! Ook dat ze geverfd zijn, dat ziet er gewoon net iets mooier uit. En met mascara is het helemaal geweldig. De behandeling was even wennen, omdat je zo lang met je ogen dicht moest blijven liggen inderdaad, maar gelukkig is Emmy heel gezellig, dus dat kwam helemaal goed. Ik weet niet of ik het elke 8 weken zou doen, maar ik wil dit nog wel een keer doen, want het resultaat is echt goed!

 5. Ester

  Ik heb het ook laten doen, maar ben niet tevreden.
  De wimpers krullen mooi omhoog, heb het 15 april laten doen, maar ze zitten in “de war”, er liggen per ook wel 3 gepermanente wimpers helemaal plat op het ooglid.
  De één naar links en de ander naar rechts en daar door is het een hele klus om mascara op te brengen.
  Nu twijfel ik of die er maar uit moet trekken of niet.
  Zal het nog goed komen straks?
  Niet dat de nieuwe wimper ook plat blijft liggen, helemaal naar links of rechts!

 6. Laura

  Mooi zeg! Zoiets zou ook voor mij goed kunnen zijn zeg.. Mijn haartjes beginnen bruin en eindigen blond ook, m’n onderwimpers zijn sowieso blond. Ze staan ook best wel recht. Acht weken is nog best lang. Dat is langer dan wimper extensions geloof ik.

 7. Amy

  Ik heb 2 jaar terug een wimper permanent laten doen en er was amper verschil..ik heb hele rechte wimpers van mezelf, moet altijd waterproof mascara gebruiken anders zakken ze gelijk weer. Nu was dit het probleem volgens die visagist destijds ook. Mn wimpers zakten teveel weer.. zij duwde toen de wimpers de hele tijd omhoog..en het resultaat was minimaal dus..volgens haar waren mijn wimpers te sterk of zwaar en dat was ook zo voor Aziatische wimpers zei ze… nu ben ik dus erg benieuwd ..werkt dit wel voor mijn wimpers?? Ik ben zo bang om weer geld voor niets uit te geven…

 8. Melissa

  Ah dit wil ik al een tijdje proberen! Het resultaat is mooi zeg. Ik zie zeker verschil. Afgelopen zomer heb ik vlak voor m’n vakantie wimperextensions laten zetten, maar achteraf vond ik ze toch wat te dik en onnatuurlijk. Ook met zwemmen vond ik het niet zo fijn, ook al kunnen ze daar wel tegen. Ik laat m’n wimpers al regelmatig verven, want ze zijn best wel licht. Krullen lijkt me ideaal voor op vakantie. Ik zat er aan te denken om het bij een salon te laten doen vlakbij Utrecht, m’n zusje komt daar ook. Alleen kost de Lash Lift behandeling daar 60 euro! Best aan de prijs. Jammer dat Hengelo zo ver weg is (regio Den Haag), anders was ik zeker langs gekomen!

 9. Claire

  Heey!

  Wat interessant allemaal, ik heb wel een vraagje. Zou je dit ook aanraden aan mensen die gevoelige ogen hebben? Dat is namelijk de reden dat ik dit zelf niet aandurf. Verder: mooi artikel !

 10. Nicole

  Ik vind het effect echt ontzettend mooi. Het is niet te overdreven maar wel een mooi verschil. En ook zeker niet duur!

 11. Yvonne

  Het effect is heel mooi maar permanentvloeistof op je wimpers elke 8 weken? Dat lijkt me niet zo gezond… Dan gaan ze toch een keer uitvallen? Zijn er resultaten op de lange termijn bekend hierover? Lijkt me zeker niet beter dan elke dag een (goede) wimperkrultang gebruiken.

  • Kris

   Wimpers worden continu vernieuwd, er is een cyclus van ongeveer 3 maanden, dus de behandeling wordt herhaald op nieuw gegroeide wimpers (en oude die nog niet zijn uitgevallen)

  • Yvonne

   Ok, ja dat is waar. Dan valt het inderdaad wel mee 🙂

 12. Renate

  Wat een gaaf behang heeft ze daar in de salon!
  Waar heeft ze die vandaan?
  Je wimpers zijn prachtig overigens, love it!

 13. Rose

  Gaaf! Hoelang blijft dit nu zo?

 14. Jette

  Mooi!

  En €40 is zeker schappelijk,. Hoe lang blijft het nu zo?

 15. Natascha

  Ik had hier nog nooit van gehoord maar het klinkt ideaal! Ik vind het verschil namelijk echt wel heel erg mooi. En 40 euro vind ik ook wel een prima prijs. Hoe lang blijft het resultaat zo zitten? Ben namelijk wel benieuwd hoe vaak je het moet herhalen.

 16. Sarah

  Ik heb eens wimperextensions gehad en nadat het eraf was gehaald zag het er vreselijk uit! Nu zijn ze eindelijk weer gegroeid en durf ik er niets meer aan te doen. Resultaat is wel mooi.

 17. Martina

  Mooie wimpers zijn zo fijn! Ziet er mooi uit!

 18. Syl

  Ik vind het effect wel mooi, maar ik weet niet of ik er 40 euro voor over heb.
  Met een likje mascara krijg ik ook het effect wat ik wil.
  Op een dag wil ik wel wimper extensions uitproberen… als ik ga trouwen ofzo

  • Amelie

   Precies! Ik vind het ook mooi maar 40 euro voor iets wat maar zo kort blijft vind ik wat overdreven. Met een wimperkrultang heb ik hetzelfde effect en hoeveel werk is dat nou. ..

 19. Tess

  Wauw mooi resultaat. Ook het verfen doet t m inderdaad. Ik heb die mascara ook maar ben er niet heel erg over te spreken omdat aan het eind van de dag alle mascara onder mijn oog ligt… Heb jij daar geen last van?

 20. Susan

  Ik vind het mooi hoor! Lijkt me leuk om eens te proberen, bijvoorbeeld voor vakantie.

 21. Jonna@burgertrutjes

  Nog nooit gehoord van een permanentje voor je wimpers. Mijn wimpers hebben al een natuurlijke krul em zijn best donker al. Complimenten voor je salon Emmy. Het ziet er mooi uit