Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Kledingstukken of combinaties die ik zelf nooit had uitgezocht

Ik vertelde al eerder over mijn samenwerking met Mabel, de stylist die me sinds januari helpt bij ‘me aankleden’. Haha, klinkt suf, maar zo is het wel. De styling geeft me vooral een heel fijn en zeker gevoel, omdat ik altijd weet wat ik uit de kast kan pakken. En wat heel léuk is: ik draag dingen die ik zelf nooit uit het rek zou hebben gepakt of die ik zelf nooit zou hebben gecombineerd. Vandaag deel ik met je welke outfits of items dat nu zijn.

Leestijd

De gouden broek

De gouden broek

Deze liet ik eerder ook al zien, die gouden broek had ik zelf nooit uitgekozen. Ik zag hem op Mabel haar stories en vond het haar zo geweldig staan dat ik het toch ook wel even wilde proberen… En ja hoor, ik vond het fantastisch. Het is zeker geen kledingstuk dat ik elke dag uit de kast trek, maar ik draag hem zeker als ik net wat meer wil uitpakken en toch comfy wil zijn.

De broek is van Co’Couture.

Mintgroene broek met lila jasje

Ik vind pastelkleuren geweldig, maar draag ze eigenlijk nooit. Ik heb notitieboeken in allemaal pasteltintjes en vind het op mijn nagels ook fantastisch, maar ik was altijd een beetje bang dat het qua kleding al snel ze ‘zuurstokkerig’ en ‘meisjesachtig’ zou zijn bij mij. Terwijl ik Emmy zo vaak in zulke kleuren zie en het bij haar amazing vind staan.

Mabel kwam bij een passessie met een set van een mintkleurige broek en een lila jasje en ik had het zelf nóóit bij elkaar uitgekozen en toen ik het aantrok vond ik het meteen ge-wel-dig. Wat een vette outfit. Los van elkaar zijn die items natuurlijk ook top, maar zo bij elkaar… LOVE IT.

De broek is van Modstrom en het jasje van Bruuns Bazaar.

Mintgroene glitterbroek

Mintgroene glitterbroek

Het klinkt alsof ik naar de kermis ga, en ook dit is dus echt zo’n item waarvan ik had gedacht ‘leuk voor Emmy, maar niet voor mij’ en dat dacht ik ook toen ik hem tussen de kleding zag liggen die Mabel mee had. Ik kies dan zelf toch sneller voor iets stoerders of meer casual of zo… En toen ik hem aandeed was ik er meteen weg van. De pasvorm is dan ook wel echt heel mooi, het is net alsof hij voor mij gemaakt is (op de lengte van de pijpen na, dan). Ik heb nog geen gelegenheid gehad om hem aan te trekken, maar dat gaat zeker binnenkort gebeuren.

Hij is van Vanilia.

Roségouden wikkeltop

Op deze foto zie je heel mooi de glans die op de top zit.

Vanilia wikkeltop

Ik draag heel graag wikkeljurkjes omdat ze mijn taille zo fijn benadrukken, maar keek echt nooit naar wikkeltops. Om een of andere reden dacht ik dat ze mijn buik zouden benadrukken (wat ik eerlijk gezegd liever niet doe) en keek ik er helemaal niet naar om. Mabel kwam met deze roségouden wikkeltop van Vanilia en DIE KLEUR! DIE STOF! Ik zou die kleur dus ook niet zo snel gekozen hebben omdat ik altijd denk dat dat soort tinten mij niet staan… Nou, wel dus! LOVE it.

Het zijn voor velen waarschijnlijk helemaal geen hele bijzondere items of combinaties, voor mij wel! Ik heb jarenlang me in zwart verstopt, dus het contrast met dit is voor mij enorm. En het leuke is: ik voel me er mega comfortabel en fijn in. Zo leuk om dit te ontdekken, ik beleef weer echt plezier aan kleding, en dat is iets wat ik heel lang niet gehad heb (ook omdat ik gewoon niet wist hoe).

Op 5 juli gaan we om 19u op Instagram een halfuurtje live om vragen te beantwoorden! Kom je ook?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.