How to: onzuiverheden camoufleren

Soms heb je gewoon even geen zin in die donkere kringen onder je ogen of onzuiverheden op je gezicht. Daar hebben we make-up voor! Ik laat je vandaag zien hoe je het beste onzuiverheden kan camoufleren met een beetje foundation en/of concealer.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Ik laat je stap voor stap zien hoe je goed donkere kringen en onzuiverheden op je gezicht kan wegwerken zonder al teveel make-up te gebruiken. In de video gebruik ik de Sisley Phyto-Teint Expert foundation, het MAC Pro Concealer Palette en de Lancome Long-Lasting Softening Concealer. De poeder is de Catrice Prep & Fine Translucent Mattifying Waterproof Powder.

Deze video bevat gekregen producten

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

15 reacties
 1. Soumia

  Super handige tips! Ookal heb ik nooit echt last van onzuiverheden. Enkel in de periode van mijn ongesteldheid: we all hate that time! Waar ik wel echt super veel last van heb, zijn mijn wallen 🙁

 2. Sil

  Lisa Eldridge gebruikt eerst een goed dekkende concealer en gaat dan pas aan de slag met een laagje foundation. Zo doe ik het zelf ook, en ik kan die methode sowieso aanraden boven deze manier. Omdat je als laatste een laagje foundation doet wordt het resultaat veel mooier en egaler wanneer je echt een paar (rode) onzuiverheden hebt. Aanrader om haar filmpje even te bekijken.

 3. rachel

  handige tips!! al heb ik zelf geen pukkies die weg gewerkt moeten worden maar wallen….oh lord hahaah

 4. Perla

  Wat fijn dat mijn liefde voor de super betaalbare mattifying waterproof powder van Catrice gedeeld wordt <3
  Deze tot-op-het-bot-MAC-fan ontdekte deze poeder toen je stagiaire (een tijdje terug) hier eens een artikeltje over schreef, Cynthia. Sindsdien ben ik echt verkocht, hier kan geen high-end merk aan tippen 🙂

 5. Loes | Gewoon iets met Loes

  Leuk, weer een beautyvideo! En goed om te zien hoe je dat op je gezicht toch anders doet dan onder je ogen eigenlijk. Ik heb dezelfde ervaring: onder mijn ogen moet ik echt een vloeibare concealer gebruiken. Overigens vind ik het aanstippen van plekjes in mijn gezicht toch nog best wel lastig, op de een of andere manier blijf je het zien, en als ik met mijn vingers ga stippen, accentueer ik juist meer dan dat ik het weg werk, haha. Maar dat zal mijn gebrek aan skills zijn ;-).

  • Yvonne

   Daar gebruik ik ook vloeibare concealer voor, Loes (rode plekjes/pukkektjes). Dat gaat veel beter vind ik dan zo’n droge concealer. Ik krijg ze in ieder geval allemaal helemaal weggewerkt!

 6. Laurence

  Super interessant!!

  Ik vroeg me af: ik gebruik steeds een dagcreme, ik neem aan dat voor mij dan geldt: dagcreme – concealer ogen – afpoederen – concealer gezicht ?

  • Sylvia

   Dagcrème – primer – en dan de rest:) primer moet niet, maar blijft het wel beter zitten 🙂

 7. Christa

  Mooie kleur blush heb je op!!!

 8. Piplalla

  Welke kwast gebruik je om te poederen onder je ogen?

 9. Liset

  Leuk om weer zo’n make-up video van je te zien! Fijne basics die uitgelegd worden. Het is echt een heerlijke rustige video om naar te kijken :). Zo doe ik ook altijd mijn make-up, maar dan zonder de concealer die ik aanstip op rode vlekjes. Daar ben ik dan toch iets te lui voor in de ochtend, haha. Het ziet er mooi uit bij je!

 10. Susan

  Fijne video! Heel duidelijk uitgelegd 🙂

 11. Bianca

  Handig dit?

  Welke nagellak heb je daar op? Hij is wauw ?

  Groetjes