Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Hema nagelproducten & selfie ring light

Ik kreeg van Hema een leuk pakket met veel nagelproducten, een selfie ring light én make-up. Die make-up bewaar ik voor een volgende keer, nu laat ik je de nagelproducten zien en natuurlijk de selfie ring light!

Leestijd

Zoals ik in de intro al zei; in het pakket zat naast nagelproducten en make-up ook een selfie ring light! Deze kost €20,00 en is obviously bij Hema en online te koop.

Je gebruik de ingang van een usb stekker om hem te gebruiken. Er zit een verstelbare arm aan waar je je telefoon in kan doen en een verstelbare arm met de lamp. Je kunt door de ring heen fotograferen, maar je kan het licht ook gewoon op je gezicht schijnen.

Met de klem kun je hem ergens op vastzetten zodat hij stabiel is. Wel handig als je zoals ik soms heel veel foto’s moet maken vanuit dezelfde hoek.

Met een klein bedieningspaneeltje zet je hem harder, zachter en in drie verschillende standen.

Je ziet hier op de eerste foto geen licht, op de andere drie foto’s zie je de verschillende standen. Ik zie vooral dat het ook wat frisheid aan mijn ogen geeft. Een stuk mooier wel dan zonder lamp, eerlijk is eerlijk.

Omdat een Iphone licht altijd wat corrigeert uit zichzelf is het lastig de verschillend vast te leggen. Hier zie je het iets duidelijker. Koel, warm en neutraal.

Nagelverharders, ridgefiller, nagelolie, nagelboter en nagellak. Een mooi uitgebreid assortiment! De Hema verpakkingen vind ik altijd prettig; no nonsense en duidelijk.  Ik begin eerst even bij mijn nagels hoe ze zijn zonder dat ik er iets op heb gesmeerd.

Ik gebruik voor alle foto’s die je vandaag ziet de selfie ring light, want die kun je natuurlijk ook voor andere foto’s gebruiken dan alleen voor selfies.

Door de ringlamp krijg je een donkere achtergrond als je zo van dichtbij iets fotografeert, wel tof!

‘Your nails are jewels, not tools’. Deze zin hoorde ik vaak op Youtube als ik jaren terug weer eens een tutorial opzocht van een leuke en gemakkelijke nail-art. Nou, ik heb die zin ook naast me neergelegd zoals je duidelijk kan zien. Mijn nagels zijn een beetje gespleten en door de verbouwing heb ik er al een tijd totaal geen moeite in gestopt.

Ik begin met de nagelverharders en de ridgefiller. Er is een doorzichtige nagelverharder en eentje die iets meer kleur moet geven. Ik ben vooral nieuwsgierig naar degene met iets meer kleur, lekker makkelijk.

In principe moet je twee laagjes opbrengen, dit na drie dagen eraf halen en weer opnieuw aanbrengen. Mijn nagels worden daar an sich niet écht sterker van, maar zo lang ik het op heb voelt het wel heel lekker stevig. Dit soort producten zijn ook echt een uitkomst als je net je gellak of acryl hebt laten verwijderen want dan voelen je nagels akelig dun. Hiermee geef je ze echt wat body. Nogmaals, zo lang je het ophebt. Er groeit niet een magische dikkere laag over je nagels heen, dat moet echt terug groeien vanuit de basis. Ik had zelf iets meer verwacht van het kleurtje want ik zie vrij weinig verschil met de helemaal blanke maar beide geven een mooi verzorgde look. Het is een minder grote commitment dan elke keer nagellak op doen en je ziet slijtage minder snel, toch ziet het er verzorgder uit dan met helemaal niks. Het kwastje lakt heel erg fijn één beweging zit het op je nagel! Hij kost €2,75.

De ridgefiller & basecoat is een product dat ik zelf eigenlijk nooit gebruik, maar nu met die gespleten randjes lijkt het wel handig. Als basecoat merk ik niet persé dat het de houdbaarheid verlengt, maar het maakt de nagel wel iets steviger waardoor hij minder snel buigt. Hierdoor zou je wel aan kunnen nemen dat het de houdbaarheid kán verlengen. Ik heb het alleen niet gemerkt, hoewel het wel steviger voelde.

Dan de kleurtjes! Ze komen met een grote belofte, namelijk dat het droogt in 40 seconden. Uiteraard heb ik daar een timertje voor gezet haha, die belofte klopt! Maar, hard is natuurlijk wat anders. Je moet dan nog wel even voorzichtig zijn dat je ze niet stoot. Ze dekken allemaal perfect in twee laagjes ondanks dat het een hele fijne dunne formule is. Ook hier is het een heel fijn kwastje waardoor je in één beweging de nagel al te pakken hebt. Heel erg fijn in gebruik dus en ook fijn dat het snel opdroogt. Ik kreeg vier kleurtjes, in totaal zijn het er tien als ik dat goed heb geteld op de Hema website. Dit is naast de andere kleuren die Hema natuurlijk ook nog heeft!

‘Pink rush’ is een mooie fris oud roze tint zonder metallic of glanseffect. Daarna zie je ‘on the double mint’, wat ik een misleidende naam vind want mintkleur is het niet. Ik vind de kleur echt wel echt heel erg tof, eentje die echt origineel is. Een soort petrol met een vleugje frisheid erdoor. Erg mooi! Daarna zie je de gouden tint ‘keep doing gold’ en de rode ‘go fast red’ die beide een metallic glansje hebben. Beide perfect voor de feestdagen, ook leuk om met elkaar te combineren op één hand.

De nagellak kost €3,25, wat natuurlijk een geweldig goede prijs is.

Daarna heb ik nog even de nagelriem olie en nagelboter uitgeprobeerd. Je ziet dat mijn duim en wijsvinger iets harder glanzen, daar zit de boter op haha. Beide producten voelen heel verzorgend, maar het is denk ik maar net wat je fijner vindt werken. Zo’n product werk echt wel, maar je moet wel een beetje commitment hebben. Het beste zet je het op je nachtkastje en smeer je het elke avond voor het slapen gaan even in. Daarmee maak je de huid en nagelriemen zacht en houd je er beter vocht in vast, waardoor de nagel een gezonde basis heeft om vanuit te groeien. Verwacht geen gouden bergen maar dat kan echt wel verschil maken in de conditie van je nagel. Dat is; vanaf wat er gaat groeien wanneer je er mee begint. Niet in de bestaande nagel, dat is dood materiaal. Voor mij zou de olie dan de voorkeur hebben, omdat deze in een flesje zit met een kwastje en voor mijn gevoel iets beter in te masseren was zonder dat er een dikke laag achter blijft.

De olie kost €3,60 en de boter kan ik helaas niet vinden op de site. Het kan zijn dat deze nog komt en dan zal de prijs ongetwijfeld naar Hema standaard zijn en dus zeker aantrekkelijk 🙂

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen, ik vond het leuk om zo eens wat producten van Hema uit te kunnen testen. De nagelverharder ga ik zeker blijven gebruiken, de kleurtjes komen zeker nog wel aan bod en de selfie ring light ga ik denk ik ook echt nog wel gebruiken als hulpmiddel bij foto’s. Leuk!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)