Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

GRWM met het Too Faced Italian Spritz palette

GRWM staat voor get ready with me, mocht je dat niet weten haha. Ik laat je een leuke look zien, en neem je voor de make-up stap voor stap mee met het Too Faced Italian Spritz palette.

Leestijd

Too Faced is een merk met goede kwaliteit waar je niet snel misgrijpt. Ook dit palette hebben ze heel goed gedaan. Een mooie stevige metalen case met een grote spiegel. Super toffe namen en een hele mooie kleurcollectie.

Het palette is geïnspireerd op het Comomeer in Italië en de Italian Spritz, hun favoriete cocktail. Het hele palette ruikt ook gewoon naar die cocktail, dat is echt tof gedaan.

De kleuren lijken in eerste instantie best fel, maar er zitten juist eigenlijk heel veel mooie neutrale kleuren in. De fellere tinten zijn dan weer hele goede matches met die neutrale tinten dus je kan hier eindeloos mee variëren. Zowel matte en glanzende kleuren zijn goed vertegenwoordigd.

 

Dit is de jurk die ik aan wilde doen, en de dag ervoor kreeg ik van Douglas het leuke Too Faced palette opgestuurd. Qua kleur past het perfect bij elkaar dus ik ging er gelijk voor.

Ik begin met een basis van foundation en concealer. Mocht er fall out komen, kan ik de basis nog goed bijwerken. De rest van de make-up doe ik na de ooglook.

Ik breng deze kleur onder mijn wenkbrauw aan met een schone blendingbrush, en blend hem tot boven de arcadeboog. Dit geeft een mooie buffer om andere kleuren mooi in weg te laten vagen straks.

Over het gehele bewegende ooglid breng ik vervolgens deze matte peachy kleur aan met een wat grotere oogschaduwkwast.

Eerst breng ik de glanzende peachy kleur, die naast de matte zit; ‘ciao bellini’ aan over het buitenste gedeelte van het bewegend ooglid. Dan breng ik met een klein oogschaduw kwastje de glanzende blauwe tint aan in een heel klein hoekje van het bewegend ooglid. Dus niet de ooghoek, maar nog wel echt óp het ooglid. Deze twee glans kleuren hoeven niet aan te sluiten, want de matte tint die ik als eerste eronder heb aangebracht houdt het geheel eigenlijk al wel samen. Ik hoef op deze manier ook bijna niet te blenden.

De glanzende peachy tint breng ik ook geheel onder mijn oog aan, niet te moeilijk doen haha!

En zo ziet het eruit met de rest van de make-up! Zacht, maar toch met een hintje kleur. Het palette werkt erg fijn, de kleuren geven precies genoeg af en als je de kwast goed aftikt heb je ook geen last van fall-out.

Wat ik voor de rest gebruikte:
Foundation: La Roche Posay in nr 11 en 13 gemengd
Concealer: Makeup Revolution Conceal & define in C2
Poeder: Rival de loop radiant finishing powder
Bronzer: Benefit Hoola Glow
Blush: Sisley Le-Phyto blush in golden rose
Wenkbrauwen: Omhoog gekamd met Brow Freeze van Anastasia
Lipstick: Essence Semi Shine 105 be mine (kan oude collectie zijn)

Heerlijke voorjaarslook toch zo?! De jurk is trouwens een zwangerschapsjurk van Twisted Wunder via Asos. Mijn belly zit best goed verborgen op deze foto haha. Ik deed er trouwens nog witte Vans bij aan, want zonder schoenen kom je natuurlijk ook niet ver :P.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien 🙂

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)