Getest: Ardell Naked lashes

Review: Naked Lashes

Ik ben niet het type dat snel een nepwimpertje opplakt, maar deze met een natuurlijke look wilde ik wel proberen. Zoals je weet haalt vaak een item alleen de site als we positief zijn, dus je weet wat er gaat komen 🙂 Lees maar gauw verder!

Merk
Product
Waar
Ardell
Naked Lashes
Kruidvat en online
5,99
prijs
Koop dit product

Leestijd

Ik kreeg drie van de (volgens mij) vier soorten opgestuurd om te proberen. Ik gebruik eigenlijk nooit valse wimpers, omdat ik het er vaak onnatuurlijk uit vind zien maar ook omdat ik vrij volle lange wimpers van mezelf heb. Dan voel je toch minder snel die behoefte. Ook vind ik het altijd een beetje eng omdat ik bang ben dat ik die units halverwege de dag/avond kwijt raak. Toch is het wel een hele mooie manier om de nadruk extra goed op je ogen te leggen, helemaal als je dus van jezelf niet zulke volle wimpers hebt, niet zulke lange of misschien wel hele rechte wimpers hebt.

Ondanks dat deze lijn gericht is op dat natuurlijke effect en lichtgewicht gevoel, denk ik dat ik het nog steeds in het ‘speciale gelegenheden’ hoekje zou stoppen, gewoon omdat ik geen zin heb om dat elke dag te doen, maar in theorie kan dat natuurlijk wel. Als je het nog nooit hebt gedaan moet je even oefenen, maar de tool die ik ook laat zien helpt daar wel enorm bij! Ik laat ze je even zien.

Op de foto hierboven zie je hoe mijn wimpers er normaal gesproken uitzien met twee laagjes mascara. Best wel aanwezig, maar natuurlijk kan alles altijd beter. In het geval van wimpers kan het in mijn boekje ook nog echt TE zijn, maar daar gaan we nu achterkomen!

Dit is hoe mijn wimpers eruit zien met één laagje mascara, wat ik heb gedaan zodat mijn eigen wimpers mooier in de zwarte valse wimpers blenden. Als je dan in het licht van die lichtere haartjes ertussendoor ziet leg je juist nadruk op het valse component, dus een heel klein likje mascara is een goed idee.

421

422

424

Teleurstelling als de mooie wimpers er weer af gaan haha

Tja… dan is het wel heel teleurstellend beeld als de wimpers er weer af gaan haha!
Mijn conclusie: ontzettend mooie valse wimpers. De mooiste die ik ooit heb geprobeerd en ik heb back in the day, de Misslipgloss dagen, best wat uitgeprobeerd. De wimperband is doorzichtig wat heel erg mooi is, de wimperlijm droogt doorzichtig op en is heel sterk. Je voelt ze bijna niet zitten en ze ogen echt natuurlijk. Vergelijkend met andere wimpers zijn de haartjes een stuk dunner, waardoor het natuurlijker oogt, en je hebt geen bizarre lengtes die nooit voor ‘echt’ door kunnen. Ook vind ik het een stuk natuurlijker dan wimper extensions én vind ik ze gemakkelijker aanbrengen. Ik ben er erg positief over, en ga ze met een feestje of bruiloft zeker nog een keer gebruiken!


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

Gerelateerde artikelen

10 reacties
 1. Monique

  Ja daar ben ik het ook mee eens je doet dat super goed dat uitleggen.
  Één vraagje nog…
  Hoe haal je het eraf of kan het een paar dagen blijven zitten?
  Gr Monique

 2. Bowien

  Beste Emmy, Mag ik vragen wat voor lippenstift je gebruikt . Erg mooi !

  • Noortje

   Jaa daar ben ik ook heel benieuwd naar! 🙂

 3. Anne

  Krijg gelijk zin om dit te kopen! En dat terwijl ik normaal maar een beetje mascara gebruik haha.

  Is het misschien een idee om eens een artikel met make-up voor dummies of iets dergelijks te schrijven? (Of misschien zelfs een serie) Ik weet bijvoorbeeld nooit goed hoe ik nou precies foundation (en welke) moet gebruiken en dat geldt eigenlijk ook voor highlighter, oogschaduw en veel meer. Met als resultaat dat ik het nooit durf te gebruiken en eigenlijk niet eens in huis heb… Ik weet dat er veel filmpjes online zijn, maar ik vind dat jij dingen altijd super duidelijk uitlegt 🙂

  Reageren
  • Emmy Bovenhorst

   Wat lief! Misschien een goed idee ja zo’n serie 🙂 ik zal er over nadenken!

 4. rachel

  wauw meid staat je goed !!! ik vind dit altijd stukken beter dan die extentions want dat vind ik er niet uit zien 😉

  Reageren
 5. Anne

  Prachtig Emmy! Ik vind ze er echt heel mooi uitzien, dat had ik niet verwacht! Het oogt natuurlijker dan de meeste wimperextensions zelfs!

  Reageren
 6. Charlotte

  Mooi! Hoe vaak kun je deze wimpers dragen of opnieuw opdoen? Ik heb nog nooit nepwimpers gebruikt

  Reageren
  • Emmy Bovenhorst

   Ligt er een beetje aan hoe voorzichtig je bent! Maar drie keer denk ik minimaal.

 7. Lucinda

  Ze staan niet overdreven als nepwimpers, dat vind ik echt niet mooi (maar ieder z’n ding). Deze vind ik heel mooi en natuurlijk staan, wat ook het idee was gelukkig. Toch heb ik er zelf het geduld niet voor om er weer mee te beginnen denk ik.

  Reageren