Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Getest: Ardell Naked lashes

Review: Naked Lashes

Ik ben niet het type dat snel een nepwimpertje opplakt, maar deze met een natuurlijke look wilde ik wel proberen. Zoals je weet haalt vaak een item alleen de site als we positief zijn, dus je weet wat er gaat komen 🙂 Lees maar gauw verder!

Merk
Product
Waar
Ardell
Naked Lashes
Kruidvat en online
5,99
prijs
Koop dit product

Leestijd

Ik kreeg drie van de (volgens mij) vier soorten opgestuurd om te proberen. Ik gebruik eigenlijk nooit valse wimpers, omdat ik het er vaak onnatuurlijk uit vind zien maar ook omdat ik vrij volle lange wimpers van mezelf heb. Dan voel je toch minder snel die behoefte. Ook vind ik het altijd een beetje eng omdat ik bang ben dat ik die units halverwege de dag/avond kwijt raak. Toch is het wel een hele mooie manier om de nadruk extra goed op je ogen te leggen, helemaal als je dus van jezelf niet zulke volle wimpers hebt, niet zulke lange of misschien wel hele rechte wimpers hebt.

Ondanks dat deze lijn gericht is op dat natuurlijke effect en lichtgewicht gevoel, denk ik dat ik het nog steeds in het ‘speciale gelegenheden’ hoekje zou stoppen, gewoon omdat ik geen zin heb om dat elke dag te doen, maar in theorie kan dat natuurlijk wel. Als je het nog nooit hebt gedaan moet je even oefenen, maar de tool die ik ook laat zien helpt daar wel enorm bij! Ik laat ze je even zien.

Op de foto hierboven zie je hoe mijn wimpers er normaal gesproken uitzien met twee laagjes mascara. Best wel aanwezig, maar natuurlijk kan alles altijd beter. In het geval van wimpers kan het in mijn boekje ook nog echt TE zijn, maar daar gaan we nu achterkomen!

Dit is hoe mijn wimpers eruit zien met één laagje mascara, wat ik heb gedaan zodat mijn eigen wimpers mooier in de zwarte valse wimpers blenden. Als je dan in het licht van die lichtere haartjes ertussendoor ziet leg je juist nadruk op het valse component, dus een heel klein likje mascara is een goed idee.

421

422

424

Teleurstelling als de mooie wimpers er weer af gaan haha

Tja… dan is het wel heel teleurstellend beeld als de wimpers er weer af gaan haha!
Mijn conclusie: ontzettend mooie valse wimpers. De mooiste die ik ooit heb geprobeerd en ik heb back in the day, de Misslipgloss dagen, best wat uitgeprobeerd. De wimperband is doorzichtig wat heel erg mooi is, de wimperlijm droogt doorzichtig op en is heel sterk. Je voelt ze bijna niet zitten en ze ogen echt natuurlijk. Vergelijkend met andere wimpers zijn de haartjes een stuk dunner, waardoor het natuurlijker oogt, en je hebt geen bizarre lengtes die nooit voor ‘echt’ door kunnen. Ook vind ik het een stuk natuurlijker dan wimper extensions én vind ik ze gemakkelijker aanbrengen. Ik ben er erg positief over, en ga ze met een feestje of bruiloft zeker nog een keer gebruiken!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)