Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter Trophy Wife

Review: Killawatt Freestyle Highlighter Trophy Wife

Toen ik laatst in Barcelona in de Sephora liep (blijft heerlijk) viel mijn oog diréct op de Trophy Wife highlighter van Fenty Beauty. Ik dacht ook diréct: wow, wel erg GOUD en glitterig. Maar toen ik hem swatchte, was ik direct verliefd. Dit echt een extra extra highlighter. Het is nu een van mijn favorieten en ik laat het je met alle liefde zien.

Merk
Product
Waar
Fenty Beauty
Killawatt Freestyle Highlighter Trophy Wife
50
prijs

Leestijd

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter Trophy Wife

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter Trophy Wife, €50 voor 8 gram

Verpakking: heerlijk. Heel anders dan veel andere make-up merken, zo wit en aanwezig. €50 voor een highlighter is natuurlijk aardig prijzig, helemaal omdat veel andere merken meer product bieden, zo’n 10 tot 12 gram. Maar goed, ik was er direct weg van, ik dacht, prima, €50 voor zo’n mooie highlighter, ik ga hem gewoon élke dag gebruiken.

Fenty Beauty Killawatt Highlighter Trophy Wife swatches

Ja, eh, wow. ZO MOOI.

Op de eerste foto hierboven draag ik nog geen highlighter, op de tweede foto draag ik Trophy Wife.

Ja, I love it.

Fenty Beauty Killawatt Highlighter Trophy Wife conclusie

Ik ben gewoon helemaal weg van deze highlighter. Ik wil niks anders meer dragen. En het leuke is, ik ben niet de enige die dat vind. Altijd als ik dit draag, krijg ik er opmerkingen over. ‘Wat draag jij op je wangen wat zo mooi glanst?’ ‘WAT is die HIGHLIGHTER?’ Haha, echt leuk. Voor mij helemaal het geld waard, blij mee.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.