Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Favoriete outfits van het afgelopen herfst/winter seizoen

Het vorige artikel over mijn outfits werd erg goed ontvangen, dus het is tijd voor de volgende; herfst/winter 2018/2019!
Ik neem je weer mee langs heel wat outfits, kijk je mee?

Leestijd

Een hele tijd terug postte ik een artikel over mijn outfits van de lente en zomer van 2018. Daar volgenden ontzettend leuke reacties op, dus ik ben op Instagram gewoon door gegaan met ‘outfits sparen’. Ik heb deze stories vast gezet op mijn profiel. Je kunt hier een kijkje nemen op mijn Instagram, en hier vind je het artikel wat in september verscheen. Inmiddels is het lente/zomer seizoen weer in volle gang, dus dat zien jullie in het najaar weer :).

In het vorige artikel had ik heel erg veel outfits die jullie nog niet hadden gezien, en nu herhaal ik misschien soms een item omdat ik deze dit seizoen ook veel heb gedragen. Ik heb toen ook een hele hoop verteld over mijn stijl, en ik ga niet in herhaling vallen dus lees dat artikel vooral als je meer wilt lezen!

Winterkleding vind ik aanzienlijk minder leuk vindt als zomer kleding. Ik heb een hekel aan dikke verhullende truien, en vind het irritant om altijd na te moeten denken of ik het niet te koud krijg. Ik voel me er op de een of andere manier minder mijzelf in. Ik ben ook niet een type voor een klassieke look met een colbertje 0f een vestje, dan voel ik me ook minder mezelf. Kortom: ik ben blij dat de zon weer is gaan schijnen!

Ik heb veel foto’s van mijn stories opgeslagen omdat ik ze niet allemaal mee had, daarom zie je soms op de foto ook teksten, hashtags of vermeldingen van de winkel waar ik het kocht.

Ik ben over het algemeen een vrij zelfverzekerd persoon, en daarom voel ik me er ook comfortabel bij om kleur te dragen en hier en daar wat huid te laten zien. Ik ben me er van bewust dat niet iedereen zich durft te laten zien, en dat verschilt ook gewoon per persoonlijkheid.

Ik vind het altijd mooi om wat huid en/of vorm te laten zien. Nou klinkt dat alsof ik er graag half naakt bij loop, maar ik houd het (naar mijn eigen bescheiden mening) nog redelijk beschaafd en kleed me niet ordinair. Te korte jurkjes of te diepe decolletés vind je me dan weer niet in. Ik ben wel gek op korte topjes op high waist broeken, en ik laat graag een stukje buik zien. Mijn taille vind ik mooi om te accentueren en op deze manier lukt dat vaak. In de winter is dit lastig, en daarom erger ik me misschien ook aan die truien.

Ik vertelde de vorige keer al voor mijn liefde voor kleur, en dat zie je ook in het winterseizoen wel veel terug. Het wordt me in dit seizoen wel moeilijker gemaakt want kledingmerken houden het gewoon altijd somberder, maar ik zoek altijd een manier om dit toch terug te laten komen.

Comfort of praktisch, gaat dat voor jou vóór op de looks?
Dit is waar ik soms wel verkeerde keuzes maak. Ik vind soms een item zo leuk dat ik in de paskamer denk; ach dat loopt wel uit. Of; ik vind wel een manier dat het wel werkt.

Voor dat soort gedachtes probeer ik de laatste tijd iets meer te waken. Kijk, hakken gaan nooit super comfortabel zijn en zo’n stretchloze mom jeans die je op z’n plek moet houden met een loeistrakke riem in je taille, die vervolgens je ingewanden afknelt, gaat nooit top zitten. Maar ja, je wil ook shinen en de hele dag in een joggingpak is ook geen optie. (toch? :P)

Vroeger negeerde ik compleet hoe het zat en of het praktisch was, en zag ik regelmatig af in mijn kleding.
Ik betrap mezelf er nog wel eens op, maar ik wordt wel steeds iets wijzer. Dat leuke overslag jurkje dat snel open waait waardoor je in je onderbroek loopt laat ik sneller hangen, en die strakke riem om mijn middel bewaar ik voor staande situaties, niet als ik veel moet zitten. Ook thuis laat ik de boel iets meer de boel. Ik trek zo’n comfy flared legging aan met een simpele trui en laat het voor wat het is. Nieuw motto; altijd shinen is ook saai haha. Een beetje vergelijkbaar met het feit dat ik eerst ALTIJD een full face of make-up droeg, en nu het ook leuk vind om nog wat heb om mee uit te pakken als ik iets speciaals heb.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om de outfits even zo onder elkaar te zien, met iets meer tekst en uitleg dan dat ik op Instagram kan geven. Mocht je het leuk vinden om items te zien die nog te koop zijn op dat moment, moet je zeker even mijn story op Instagram in de gaten houden.

Als jullie het weer leuk vonden dan laat ik in het najaar gewoon weer de volgende lading zien 🙂

<3


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)