Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Elke maand een nieuwe geur met Parfumado

Ik ben dól op fijne parfums en vind het heerlijk om af te wisselen en verschillende geuren te proberen. Parfumado speelt op deze liefde in met hun parfumabonnement: voor €14,95 krijg je elke maand een reisflesje van 8ml van jouw parfum thuisgestuurd, en je kan kiezen uit 400 verschillende originele (geen namaak!) parfums. En! Ik heb een kortingscode voor je waarmee je de eerste maand maar €7,47 betaalt. Ook een enorm leuke cadeautip voor de feestdagen!

Leestijd

Hoe werkt het

Als je het lekker vindt om regelmatig af te wisselen qua parfum, of als je graag wat verschillende geuren wilt uitproberen, is Parfumado ideaal: elke maand kies je uit de 400 geuren een parfum en die wordt naar je toegestuurd. Je kan je abonnement elk moment pauzeren of stopzetten, dus je zit nergens aan vast.

Je kan een geurtest doen op de website (die sowieso heel leuk is om te doen) waaruit een parfumadvies komt.

Wat voorbeelden van vragen uit de test.

Erg leuk om deze uitkomst te zien, want ik ken deze geuren en vind ze inderdaad erg lekker! Natuurlijk kan je ook gewoon zelf jouw geuren uitkiezen. Je kan je favoriete geur bestellen of juist een keer wat anders proberen. Parfumado werkt niet met namaak, alle parfums waaruit je kan kiezen zijn origineel en worden in een klein flesje van 8 ml gegoten om naar jou te versturen.

Voor €14,95 krijg je een flacon met een origineel parfum van 8 ml, volgens Parfumado precies genoeg om 30 dagen vier keer mee te sprayen. Bij je eerste bestelling (je eerste maand, dus) krijg je een mooie roestvrijstalen stevige travelcase waarin je je parfumflesje kan stoppen. Die is heel mooi en handzaam, trouwens. Je kan heel makkelijk geuren wisselen in deze travelcase.

Met de code CYNTHIA50 krijg je je eerste maand 50% korting en betaal je dus maar €7,47 voor je eerste geur.

De verpakking

Bij je eerste maand krijg je een roestvrijstalen travelcase cadeau. Hierin kan je heel gemakkelijk je verschillende Parfumado parfumflesjes in doen. Hij ziet er chic en stevig uit en is ideaal voor in je handtas of voor op reis – je mag deze meenemen in het vliegtuig. Je opent het flesje door aan de bovenkant te draaien, dan komt de verstuiver omhoog en kan je de geur sprayen.

Wanneer je door de maanden heen meerdere flesjes parfum hebt verzameld, kan je kiezen welke geur je mee wilt nemen in je tas of op reis – je doet hem in de travelcase en je bent klaar om te gaan.

Ik houd van dit soort reisverpakkingen, ideaal voor in je tas of voor op vakantie. En hij ziet er ook nog eens chic uit.

Eerste maand met 50% korting

Wat ik zelf zo leuk vind aan Parfumado is dat ik verschillende geuren kan uitproberen zonder dat ik meteen een flacon van 30ml hoef aan te schaffen. Ik ben altijd gék op testers, maar die zijn dan weer zo klein dat ze na een paar dagen gebruiken leeg zijn. 8 ml is een fijne hoeveelheid, het gaat lang genoeg mee om de geur écht te gebruiken. En vind je de geur enorm lekker, dan bestel je hem gewoon nog een keer – of je gaat voor een grote flacon bij de parfumerie.
Ook is de prijs heel goed: €14,95 ongeacht welke geur je kiest. Zo had ik laatst Les Fleurs van Maja Njie, die is normaal zo’n €95 voor 50ml, best een prijzige geur. Dan is bestellen via Parfumado zelfs wat voordeliger, maar daarnaast is het fijn om zo’n geur uit te kunnen proberen en lekker af te wisselen tussen geuren.

Ik heb een mooie kortingscode voor je geregeld: met de code CYNTHIA50 krijg je 50% korting op je eerste maand en dan betaal je dus maar €7,47 voor je eerste 8ml geur die je zelf kan uitkiezen inclusief je travel case. Je zit nergens aan vast, je kan elke maand opzeggen. Klik hier om het uit te proberen.

Mijn absolute favoriet is nu Femme Boucheron, dat is een wat zwaardere, wierookachtige geur waar ik helemaal weg van ben. Ook een aanrader is Tom Ford Noir (ook warm en mysterieus) en natuurlijk de klassieker Molecule 01.

Is dit wat voor jou, zo’n parfumabonnement?

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een vergoeding krijg wanneer jij via de link bestelt. Dat heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.