Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Een betere huid door Oslo Skin Lab The Solution

Review: The Solution

Je hebt het vast al weleens voorbij zien komen: Oslo Skin Lab, het voedingssupplement dat ervoor zorgt dat je een gladdere huid krijgt, met minder rimpels, minder cellulite en meer elasticiteit. Je snapt dat ik daar ook nieuwsgierig van werd en ik ben enkele maanden geleden begonnen met elke dag een ‘shot’ collageen in mijn koffie. Ik wil je graag de resultaten laten zien en er meer over vertellen – en uiteraard heb ik een kortingscode voor je.

Merk
Product
Waar
Oslo Skin Lab
The Solution
Online
39,80
per maand
Koop dit product

Leestijd

Wat is Oslo Skin Lab en hoe werkt het?

Oslo Skin Lab The Solution is 100% rundercollageen in poedervorm, dat je mengt met eten of drinken. Elk doosje van The Solution bestaat uit 28 sachets met 2,5 gram collageenpoeder dat afkomstig is van rund. Waarom 2,5 gram? Omdat dat de effectieve dagelijkse dosis die werd gebruikt tijdens de onderzoeken.

 • Bevat 100% bioactief gehydrolyseerd collageen
 • Het poeder heeft een neutrale geur en smaak en kan gemixt worden met alle
  soorten drinken, yoghurt enz.
 • The Solution heeft geen toegevoegde geur-/smaakstoffen
 • The Solution heeft geen geregistreerde bijwerkingen

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat regelmatige inname leidt tot:

 • Afname van rimpels, fijne lijntjes en de zichtbaarheid van cellulite
 • Verbetering van de structuur en zachtheid van de oppervlakte van de huid
 • Verhoging van de huidelasticiteit

Oké, dan het technische verhaal hoe dit werkt.

Collageen is een onderdeel van je huid, en het belangrijkste deel van de huid dat ‘m veerkrachtig en elastisch houdt. Als je ouder wordt, neemt het collageengehalte van je lichaam langzaam af. Tussen je 25e en 30e met zo’n 1-2% per jaar.

Daar komt Oslo Skin Lab The Solution om de hoek kijken.
Je lichaam blijft wel collageen aanmaken naarmate je ouder wordt, maar niet genoeg om het verlies te compenseren. Door bioactieve collageenpeptiden in te nemen kan je lichaam worden getriggerd om de productie van nieuw collageen te verhogen. Je lichaam krijgt een signaal om de productie van natuurlijk collageen te verhogen. Hierbij is de lengte van de peptiden essentieel ende lengte van de peptiden van Oslo Skin Lab The Solution is optimaal hiervoor.

Het resultaat hierbij is dat de bovenste huidlaag gladder wordt, waardoor rimpeltjes en lijntjes minder diep en zichtbaar worden.


De smaak / het gebruik

Wat zo handig is aan Oslo Skin Lab is dat het makkelijk mee te nemen is én dat je het overal doorheen kan doen. Ik doe het altijd door mijn eerste koffie in de ochtend. Het smaakt nergens naar en het verandert de textuur van mijn koffie ook niet: het poeder lost helemaal op. Je kan ’t ook door je yoghurt doen, door thee, een shake, of gewoon door water, natuurlijk. Als ik een paar nachten (of langer) niet thuis slaap, gaan er makkelijk wat sachets mee in mijn tas, het weegt bijna niks en neemt bijna geen ruimte in.

De resultaten na 2-3 maanden

Ik ben in november 2021 begonnen met het dagelijks innemen van Oslo Skin Lab The Solution. Na 2 maanden kan je resultaat zien, Oslo Skin Lab gebruikers geven aan dat ze na 4 tot 6 maanden het meest tevreden waren. Ik blijf dus lekker mijn ‘ochtendshot’ collageen nemen, want ik merk ook nu al goede resultaten.

Ik merk zelf:

 • een gladdere huid op mijn benen en armen! Ik was zelf heel gefocust op de huid in mijn gezicht, maar ik merkte het meeste resultaat bij mijn benen. Je ziet het ook wel goed op de foto’s hieronder. De huid is veel gladder en ik heb bijna geen ‘putjes’ meer wat ik vroeger wel had.
 • mijn huid straalt meer en ziet er over het algemeen beter uit.
 • rimpeltjes rond mijn ogen en op mijn voorhoofd zijn minder goed zichtbaar geworden – geen shocking resultaten, ze zijn niet weg, maar wel minder.

Hieronder foto’s. De foto’s bovenaan zijn telkens de ‘voor’ foto’s. De. foto’s onderaan zijn ‘na’ foto’s.

Ik had niet heel bewust voor foto’s gemaakt, en ik heb niet heel veel foto’s waar mijn benen goed op staan, haha. Maar je ziet het ook bij deze foto’s vrij goed terug.

Nu moet ik erbij vermelden dat ik wat kilo’s verloren ben, maar ook toen ik vroeger dunner was, hield ik altijd een oneffen huid op mijn benen. Nu is mijn huid helemaal glad. Echt bizar vind ik dit.

Boven is voor, onder is na. Mijn huid ziet er stralender uit en rimpeltjes zijn minder aanwezig. Lekker trouwens he, dat bruine kleurtje, daar heb ik heimwee naar. 😉

Ik ben zó blij met dit resultaat, dat ik uiteraard gewoon lekker doorga met elke dag wat collageen in mijn koffie. Dat is ook wel het idee: als je stopt met innemen, zal het resultaat ook weer verdwijnen. Dus dit is wel iets wat je doet voor de langere termijn.

Het is zo simpel om te doen en het effect is voor mij zo goed zichtbaar: een no brainer. En zoals je weet is dit een samenwerking met Oslo Skin Lab, ook als ik het zelf zou betalen zou ik hiermee doorgaan. Het komt neer op zo’n €1,40 per dag, dat heb ik wel over voor zo’n mooi resultaat. En ik ben benieuwd hoe het over enkele maanden is!

Oslo Skin Lab The Solution met korting

Wil jij dit ook proberen? Je kan via deze link met korting The Solution bestellen. Gebruik dan de kortingscode Cynthia voor 60% korting op je eerste verpakking (28 sachets): je betaalt dan geen €56,90, maar €22,80.

Oslo Skin Lab is een abonnement: elke 4 weken krijg je automatisch een nieuwe verpakking thuisgestuurd. Je kan op ieder moment opzeggen. Als member krijg je 30% korting op The Solution, dus na de eerste maand van €22,80 betaal je €39,83 per maand.

Dit artikel is een samenwerking met Oslo Skin Lab

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.