Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Dove event New York dag 2

Op de tweede dag van het Dove event in New York gaat het helemaal over ‘real beauty’. Echte vrouwen met echte verhalen. Ik verken zelf nog even Central Park en ’s avonds hebben we vanaf het water sprookjesachtig zicht op de stad én het Vrijheidsbeeld.

Leestijd

Klik hier als je de video niet goed kan zien. Deze dag is de tweede en laatste dag met Dove. Het draait vandaag helemaal niet om de producten, maar veel meer achter de ‘real beauty pledge’ van Dove. Ik hoor erg inspirerende verhalen van allemaal verschillende vrouwen, sommigen zetten me echt aan het denken. Ik spot ’s middags Mario Testino ‘in het wild’ tijdens de lancering van de Dove galerij. Het feestje ’s avonds is enorm mooi aangekleed en de reis ernaartoe is wel heel speciaal met adembenemend uitzicht op de skyline van Manhattan en het vrijheidsbeeld. Wauw.

Van dag 3, 4 en 5 verschijnen geschreven verslagen met veel foto’s hier op Cynthia.nl! Morgen verschijnt de eerste en zaterdag de tweede. Ook komt er nog een uitgebreide reisgids met ál mijn tips van mijn zes bezoekjes aan New York online, maar daar ben ik nog druk mee bezig.

Bedankt voor het kijken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.