Dove event New York dag 2

Op de tweede dag van het Dove event in New York gaat het helemaal over ‘real beauty’. Echte vrouwen met echte verhalen. Ik verken zelf nog even Central Park en ’s avonds hebben we vanaf het water sprookjesachtig zicht op de stad én het Vrijheidsbeeld.

Leestijd

Klik hier als je de video niet goed kan zien. Deze dag is de tweede en laatste dag met Dove. Het draait vandaag helemaal niet om de producten, maar veel meer achter de ‘real beauty pledge’ van Dove. Ik hoor erg inspirerende verhalen van allemaal verschillende vrouwen, sommigen zetten me echt aan het denken. Ik spot ’s middags Mario Testino ‘in het wild’ tijdens de lancering van de Dove galerij. Het feestje ’s avonds is enorm mooi aangekleed en de reis ernaartoe is wel heel speciaal met adembenemend uitzicht op de skyline van Manhattan en het vrijheidsbeeld. Wauw.

Van dag 3, 4 en 5 verschijnen geschreven verslagen met veel foto’s hier op Cynthia.nl! Morgen verschijnt de eerste en zaterdag de tweede. Ook komt er nog een uitgebreide reisgids met ál mijn tips van mijn zes bezoekjes aan New York online, maar daar ben ik nog druk mee bezig.

Bedankt voor het kijken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

20 reacties
 1. T.

  Dove heeft ook een selfesteemcampagne ontwikkeld.

 2. Marleen

  Hele inspirerende vlog! Zou nu toch wel heel graag een keer naar New York willen…

 3. Daniëlle

  Leuk weer om te zien en wat een inspirerende vrouwen!
  Gelijk heeft dove ook, want iedereen zou blij met zichzelf moeten zijn, maar tja… dat is soms gewoon best lastig! 😉

 4. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wauw, wat een mooie beelden! Die trip over het water is toch echt wel prachtig hoor, wat is zo’n stad mooi in het donker he. Heerlijk!

 5. Kimberly

  Wauw, wauw, wauw. Ik weet niet zo goed waarom, maar ik ben helemaal in tranen, Cynthia. Wat een geweldige vrouwen. Wat een inspirerende verhalen. Jee. Geen idee waarom ik nu zo ontroerd ben. Of nou ja, eigenlijk wel! Want dit zijn echte powervrouwen en hun verhalen zetten me aan het denken en inspireren me in een mate dat ik nooit had kunnen verwachten. Fuck ‘normal’! Er is geen normaal! Iedereen is prachtig. En wat een doorzettingsvermogen. Wat een kracht. Jeetje!

  Dankjewel dat je dit deelt met ons! Vind ik echt HEEL bijzonder.

 6. rachel

  ik heb weer genoten meis 😀
  gaaf evenement!!

 7. Julie

  Jammer dat je in je bericht bovenaan spreekt van ‘echte vrouwen’. Alsof de traditionele modellen geen echte vrouwen zouden zijn :(. Wel leuke vlog verder!

  • Julie

   En natuurlijk ook erg jammer dat Dove zelf zegt dat ze altijd met echte vrouwen werken, en nooit met modellen. Vind ik een beetje hypocriet eigenlijk. Alsof modellen geen echte vrouwen zijn.

  • Cynthia Schultz

   Ha Julie, ik snap je opmerking en ik benoem dit zelf ook in de vlog. Dat modellen natuurlijk ook gewoon echte vrouwen zijn. Ik had het beter ‘echte schoonheid’ kunnen noemen al suggereert dat ook dat dat bij modellen niet het geval is, dus ook twijfelachtig.Dove benadrukt zelf dat ze gebruik maken van ‘echte vrouwen’ en daarmee bedoelen ze vrouwen in alle soorten en maten en niet alleen de standaard modellenmaten.

  • Julie

   Bedankt voor je reactie Cynthia! Ik begrijp natuurlijk wel wat ze bedoelen en daar sta ik helemaal achter, de woordkeuze is m.i. enkel wat ongelukkig gekozen :).

 8. Eveline Fleur

  Wat leuk om te zien. Inderdaad super mooi dat Dove echte vrouwen gebruikt. Ik ben heel benieuwd naar je geschreven verslagen. 🙂

 9. marije

  Blijf het mooi vinden dat Dove echte vrouwen gebruikt voor hun campagnes. Mooi ook om de verhalen te horen.

  Zei het maandag al maar heel gaaf event!

  • Julie

   Ik wil hier toch graag op reageren dat óók de traditionele modellen ‘echte vrouwen’ zijn. Skinny shaming is ook echt niet fijn. Het is natuurlijk wel fijn dat Dove vrouwen in alle soorten en maten gebruikt in de campagnes :).

  • Cynthia Schultz

   Dit gaat niet over skinny shaming, Dove gebruikt juist vrouwen in alle maten en vormen in hun uitingen.

  • Petra

   Inderdaad Julie, helemaal met je eens!!

 10. Liset

  Wauw, wat zijn dit stuk voor stuk inspirerende vrouwen. Dove heeft zo’n mooie visie achter haar merk en dat ze dat zo uitdraagt, is prachtig. Heel erg dat de ‘bionic’ vrouw zich zo heeft geschaamd nadat haar door een modellenbureau werd verteld dat ze nooit veel zou bereiken in de fashionwereld. Hoe hard kun je zijn? Terwijl ze zo mooi is :). Een hele inspirerende dag lijkt me.

 11. Dionne

  Heel indrukwekkend en wat heerlijk dat weer in central park

 12. Malou | Blonde Blossom

  Dit lijkt me zo’n inspirerende dag! Echt nog leuker dan die producten, het is gewoon zo leuk om allemaal inspirerende verhalen te horen van deze vrouwen. Wat een prachtige locatie is dit ook, zeg! Het verhaal van Rebekkah vind ik echt prachtig en ik ben ook echt erg onder de indruk van Amanda Selfe. Sowieso lijkt het me zo tof om zo’n event bij te wonen! Ik kan niet wachte tot ik naar New York ga, dus ik ben heel benieuwd naar je verslagen. Malou x