Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Douglas My Favorite 2 Smockey & Mini Best of Colors

Review: My Favorite 2 Smockey & Mini Best of Colors

Een beetje aandacht voor twee hele leuke paletten van Douglas eigen merk, voor ook hele leuke prijzen!

Merk
Product
Waar
Douglas
My Favorite 2 Smockey & Mini Best of Colors
Douglas
12,95 & 7,95
Koop dit product

Leestijd

Douglas My Favorite 2 Smockey

Alleen de naam snap ik niet zo, is dat een foutje en moet het Smokey zijn? Of betekend Smockey iets wat ik niet ken? Ik denk dat laatste haha. Wie kan het met me delen?

Dit palet is te koop voor €12,95 op de site van Douglas, en bestaat ook nog in de kleurvariant Nude.

Wauw, dat ziet er prachtig uit. Van heel licht, naar heel donker. Warm en Koel. Zowel neutraal, als kleur. Alles zit er in. Dit ziet eruit als een heel compleet palet, mét spiegel. Alleen dat kwastje daar wil ik het maar niet over hebben. Voor dat geld hebben we het er ook echt niet over, was het een duurder palet geweest dan had ik nu even gal gespuwd haha.

De één is wat beter gepigmenteerd dan de ander, zoals bij vrijwel elk palet. Ze zijn allemaal gepigmenteerd genoeg.

Voor deze look gebruikte ik de koper tint en legergroene kleuren daarnaast.

Douglas Mini Best of Colors in Pink

Dit palet is bij Douglas te koop voor €7,95 en is ook verkrijgbaar in de kleur Nude. Dit is de kleur Pink.

Weer een beauty. Wat ik aan dit palet leuk vind, is dat hij zo klein is. Zo eentje past heel goed in een toilettas, en kun je ook gemakkelijk meenemen. Het is altijd prettig om zo’n soort paletje te hebben voor vakanties of gewoon om mee te nemen onderweg. Daarnaast vind ik de kleuren ook echt prachtig. Ondanks dat mensen zelf vaak denken dat het niet zo is, staan deze kleuren bijna iedereen. Deze tinten laten lichte ogen echt knallen, en donkere ogen zijn gelijk zwoel en dromerig. Fijn dat er ondanks de weinige ruimte echt plek is gemaakt voor een hele lichte tint, en een hele donkere.

Geen commentaar nodig hier, prachtig gepigmenteerd.

Voor deze look gebruikte ik de op één na donkerste kleur in de hoeken, en de op één na lichtste kleur in het midden voor een halo effect.

Conclusie

Ik vind het hele mooie paletten met een goede kwaliteit voor zachte prijzen. De kleurselecties zijn goed, daar is echt over nagedacht. De verpakking is prettig, het is hard plastic en de naam van het palet is goed herkenbaar op de voorkant. Er zitten geen geschikte kwastjes bij maar ik gebruik toch altijd mijn eigen kwasten dus dat vind ik niet erg.

Wat ik ook prettig vind, is dat bestellen op de Douglas site heel gemakkelijk gaat. Er zijn geen verzendkosten en retourneren is gratis. Ook is het pakketje er super snel. Ik weet wat je denkt, voor deze opmerking zal wel geld betaald zijn, maar nee dit is echt mijn persoonlijke ervaring met de online shop van Douglas, en een positieve ervaring deel ik graag!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)