Douglas My Favorite 2 Smockey & Mini Best of Colors

Review: My Favorite 2 Smockey & Mini Best of Colors

Een beetje aandacht voor twee hele leuke paletten van Douglas eigen merk, voor ook hele leuke prijzen!

Merk
Product
Waar
Douglas
My Favorite 2 Smockey & Mini Best of Colors
Douglas
12,95 & 7,95
Koop dit product

Leestijd

Douglas My Favorite 2 Smockey

Alleen de naam snap ik niet zo, is dat een foutje en moet het Smokey zijn? Of betekend Smockey iets wat ik niet ken? Ik denk dat laatste haha. Wie kan het met me delen?

Dit palet is te koop voor €12,95 op de site van Douglas, en bestaat ook nog in de kleurvariant Nude.

Wauw, dat ziet er prachtig uit. Van heel licht, naar heel donker. Warm en Koel. Zowel neutraal, als kleur. Alles zit er in. Dit ziet eruit als een heel compleet palet, mét spiegel. Alleen dat kwastje daar wil ik het maar niet over hebben. Voor dat geld hebben we het er ook echt niet over, was het een duurder palet geweest dan had ik nu even gal gespuwd haha.

De één is wat beter gepigmenteerd dan de ander, zoals bij vrijwel elk palet. Ze zijn allemaal gepigmenteerd genoeg.

Voor deze look gebruikte ik de koper tint en legergroene kleuren daarnaast.

Douglas Mini Best of Colors in Pink

Dit palet is bij Douglas te koop voor €7,95 en is ook verkrijgbaar in de kleur Nude. Dit is de kleur Pink.

Weer een beauty. Wat ik aan dit palet leuk vind, is dat hij zo klein is. Zo eentje past heel goed in een toilettas, en kun je ook gemakkelijk meenemen. Het is altijd prettig om zo’n soort paletje te hebben voor vakanties of gewoon om mee te nemen onderweg. Daarnaast vind ik de kleuren ook echt prachtig. Ondanks dat mensen zelf vaak denken dat het niet zo is, staan deze kleuren bijna iedereen. Deze tinten laten lichte ogen echt knallen, en donkere ogen zijn gelijk zwoel en dromerig. Fijn dat er ondanks de weinige ruimte echt plek is gemaakt voor een hele lichte tint, en een hele donkere.

Geen commentaar nodig hier, prachtig gepigmenteerd.

Voor deze look gebruikte ik de op één na donkerste kleur in de hoeken, en de op één na lichtste kleur in het midden voor een halo effect.

Conclusie

Ik vind het hele mooie paletten met een goede kwaliteit voor zachte prijzen. De kleurselecties zijn goed, daar is echt over nagedacht. De verpakking is prettig, het is hard plastic en de naam van het palet is goed herkenbaar op de voorkant. Er zitten geen geschikte kwastjes bij maar ik gebruik toch altijd mijn eigen kwasten dus dat vind ik niet erg.

Wat ik ook prettig vind, is dat bestellen op de Douglas site heel gemakkelijk gaat. Er zijn geen verzendkosten en retourneren is gratis. Ook is het pakketje er super snel. Ik weet wat je denkt, voor deze opmerking zal wel geld betaald zijn, maar nee dit is echt mijn persoonlijke ervaring met de online shop van Douglas, en een positieve ervaring deel ik graag!


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

Gerelateerde artikelen

16 reacties
 1. Nicole

  Beide looks vind ik erg mooi en zou ik zelf zo dragen. De palettes lijken mij erg fijn, goede pigmentatie ook!

 2. Andréa

  Leuke paletjes, maar de term ‘Smockey’ is volgens mij gewoon een rare variant van smokey, haha. Het kleine paletje is inderdaad heel handig voor onderweg!

 3. Ellen

  Dat ziet er mooier uit dan ik in eerste instantie zou denken! Ik koop eigenlijk nooit van die ‘huismerk’ paletjes, al heeft deze alles wat je nodig hebt. Snap alleen echt niet dat ze nog van die lelijke sponskwastjes erbij doen, haha

 4. Romy

  Ziet er goed uit! Vind vooral het mini palette mooi!

 5. Julie

  Dat mini palette heeft echt super mooie kleuren! Ik zou eerder voor die kiezen dan voor het grotere palette! 🙂

 6. Nicole

  Wat een leuke palettes! Ik ben verrast door de kwaliteit.

 7. rachel

  oei dat kleine palette vind ik heel mooi!! die ander ook maar zijn niet echt mijn kleurtjes 🙂

 8. Britt

  Ik vind het best mooie palettes! Fijne prijsjes, dan kan je ook geen waanzinnige pigmentatie verwachten, maar al met al ziet het er prima uit!

 9. Matanja

  Mooie ooglook heb je gemaakt!
  Ik vind dat eerste grote pallet wel mooi van 12,95 euro.
  Er zitten inderdaad veel verschillende kleuren in en dat vind ik altijd wel handig.

 10. Yvonne

  Smockey zou best een foutje kunnen zijn… Maar wat zeker een foutje is, is “betekend” in jouw 2e zin. Dat zou ik even aanpassen: moet uiteraard “betekent” zijn :). Daarna mag je deze reactie verwijderen 😉

 11. Elise

  Hmmm ik heb even gegoogled, maar naast een artiestennaam heb ik geen andere betekenis voor ‘smockey’ gevonden. Ben bang dat het dus een foutje is… Wel hele mooie paletten met mooie kleuren!

 12. Diana

  De grote palette heeft precies dezelfde verpakking als Makeup Revolution palettes, zelfs dezelfde kwast!

 13. marleen

  Ondanks dat ik het palette zelf een beetje ‘speelgoedwinkel’ vind (het lijkt een beetje kindermakeup) vind ik de swatches echt 200 procent meevallen! ziet er prima uit, en inderdaad een fijn prijsje voor zoveel kleurtjes!

 14. Juliette

  Mooi artikel Emmy, zowel de layout van het artikel als de foto’s!
  De looks die je met de paletten hebt gemaakt vind ik prachtig, en denk dat deze door vele nagemaakt zullen worden 😉 Omdat ze altijd wel kunnen!