Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Dior Addict Laqcuer Sticks

Review: Lacquer Stick

Dior kwam onlangs met de Dior Addict Lacquer Sitck. Een soort hybride tussen een lipstick en een lipgloss. Of nee, een liplak zoals Dior het zelf noemt. Super glanzende lipsticks in 17 kleuren verdeeld over 4 trendgenres. Ik probeer ze allemaal!

Merk
Product
Waar
Dior
Lacquer Stick
Onder andere bij Douglas
37,95
Koop dit product

Leestijd

De lipsticks zijn verdeeld over 4 trendgroepen en alle namen zijn geïnspireerd op L.A. Ik loop ze straks allemaal even met je langs. De hulzen zijn prachtig, en iconisch. Je herkent er gelijk een Dior lipstick in.

Dior zegt zelf over de Lacquer Sticks: ‘Strijk de stick over de lippen en geniet van de bijna vloeibare glans en intense kleur. Deze lipstick is nauwkeurig aan te brengen en heeft een ongelofelijk zintuigelijk effect: zodra ze in contact komt met de lippen wordt de textuur vloeibaar en smelt ze op de lippen. De extreme glans is het resultaat van Diors exclusieve combinatie van 5 ultralichte en voedende oliën die zijn geselecteerd vanwege hun glansverhogende eigenschappen en hun lichtbrekingsindex die bijna gelijk is aan die van glas. De voedende bijenwas zorgt bovendien dat de lak lang blijft zitten. ‘

Dat klinkt goed. Tijd om resultaten te zien!

PASTEL

457 Palm Beach

554 West Coast

550 Tease

577 Lazy

NEON

882 Sassy

684 Diabolo

744 Party Red

487 Bubble

CLASSIC

570 L.A. Pink

674 K-Kiss

877 Turn Me Dior

857 Hollywood Red

WILD

924 Sauvage

344 Rolling

420 Underground

984 Dark Flower

904 Black Coffee

Eindoordeel

Ik zeg altijd dat goede make-up niet duur hoeft te zijn. En €37,95 vind ik best duur. Maar dat betekend niet dat dure make-up het geld niet waard hoeft te zijn. In dit geval zitten er zulke ontzettend mooie kleuren bij dat ik het geld er zeker voor neer zou leggen. Ook de kwaliteit, houdbaarheid en gebruikersgemak zijn goed.

De lipsticks glijden stuk voor stuk over mijn lippen, en zijn gemakkelijk aan te brengen. De hulzen zien er prachtig uit, en ze blijven echt goed op mijn lippen zitten. Ik hoef ze eigenlijk alleen bij te werken als ik heb gegeten, en dan nog zit er echt nog lipstick op naderhand.

De finish vind ik mooi, glanzend, gepigmenteerd, maar toch met een hintje transparantie. Hierdoor krijgt het een luchtig uiterlijk, een prettige lipstick voor een zomerse make-up.

Peter Philips, Creative & Image Director van Christian Dior Make-up zei: ‘ Bij deze nieuwe generatie liplakken wilde ik het comfort van een hydraterende balsem behouden zonder enige concessie te doen aan de kleurintensiteit en glans. Al deze schoonheid wordt vervat in een simpele stick: onze Dior Addict Lacquer Stick.’

En dat is eigenlijk wel precies wat de lipstick is, doet, en hoe hij voelt. Geweldig toch, als zo’n belofte wordt waargemaakt?

Mijn favorieten zijn 457 Palm Beach, 550 Tease, 577 Lazy, 684 Diabolo, 570 L.A. Pink, 877 Turn Me Dior en 344 Rolling. Ja echt zoveel. Het zijn kleuren waar écht over na is gedacht, en daar zie je je geld dan echt in terug. Het is niet zomaar roze, of rood. Nee, het is roze met een hintje peach. Het is net die nude kleur waar je al een tijd naar zocht, en het is net die knal koraal roze die die saaie grijze top een mega boost geeft. Ik ben fan!

Welke kleuren vind jij het mooist?


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)