Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Catrice California in a Box

Review: California in a Box

Blush en highlighter is voor mij onmisbaar bij een make-uplook, maar dan moet het wel nét de juiste kleur en glans hebben. Het Catrice California in a Box palet heeft twee blushes, een highlighter en ook nog twee bronzers om de zomer alvast een beetje naar je toe te trekken. Ik review hem vandaag!

Merk
Product
Waar
Catrice
California in a Box
Kruidvat
9,89
prijs
Koop dit product

Leestijd

Catrice California in a Box

Catrice California in a Box, €9,89

Catrice zegt zelf het volgende over hun California in a Box:

Vakantie in een doosje. Breng de Malibu Look in huis: twee matte bronzing poeders, een glinsterende poeder en een matte blush die talloze mogelijkheden bieden. Het compacte palet met een strak design bevat ook een gouden highlighter die solo en als topper op matte texturen gebruikt kan worden. Voor een instant sun-kissed effect. 

Beauty Tip 
Geen vakantie in het vooruitzicht en weinig kans op zon? Met de California In A Box Bronzer & Blush Palette, begint de zomer! Er is maar een klein beetje poeder nodig om een Malibu Look te creëren. De combinatie van de matte en glinsterende tinten zijn ook ideaal om contouren aan te brengen. Breng de twee matte bronzing poeders aan op de zones van het gezicht die minder zichtbaar moeten zijn en gebruik de glinsterende blush en highlighter om de plekken te accentueren die juist wel gezien mogen worden.

Ik vind California in a Box er prachtig uitzien en het sprak me dan ook meteen aan. De kleuren passen precies bij me en ze zijn niet té oranje of té opvallend. Ook de highlighter ziet er goed uit. De verpakking is stevig, strak vormgegeven en doordat het deksel transparant is zie je in je make-up collectie meteen welk product je voor je hebt. Dat vind ik handig!

Catrice California in a Box - swatches

De eerste foto’s zijn in direct zonlicht gemaakt, de andere foto’s in de schaduw. Hierdoor zie je goed de glans in de producten. De eerste blush heeft een subtiele gouden glans, de andere producten zijn wat matter. Het is niet extreem mat, er zit nog een subtiele satijnen glans over. De highlighter zit tussen zilver en goud in en geeft een prachtige glow. De pigmentatie van de verschillende poeders is heel goed, ze zijn niet intens maar ook niet te subtiel. Bij een blush of bronzer wil je ook niet dat er énorm veel kleur vanaf komt, want dan krijg je al snel vlekken op je gezicht. Als er iets minder kleur vanaf komt, kan je er wat subtieler mee werken en het goed opbouwen.

Op de foto’s hieronder zie je het resultaat.

Links draag ik alleen foundation, rechts draag ik de linker blush en linker bronzer uit het palet, plus de highlighter

Links draag ik alleen foundation, rechts draag ik de rechter blush en rechter bronzer uit het palet, plus de highlighter

Links draag ik alleen foundation, rechts de producten uit het Catrice California in a Box palet

Ik vind de poeders heel erg mooi, zowel qua kleur als qua finish. Het zijn ook net precies mijn kleuren, dus dat is mooi meegenomen!

Catrice California in a Box - conclusie

Ik ben heel blij met de Catrice California in a Box! Wat een mooie kleuren, mooie verpakking, goede pigmentatie en goede houdbaarheid. En de prijs: nog geen tientje voor zo’n goed palet. Wat mij betreft een aanrader!

Dit artikel bevat gekregen producten

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.