Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Cadeautip: parfumabonnement/giftbox

De feestdagen komen al snel weer om de hoek scheuren en niks is leuker dan fijne cadeaus geven – zeker in deze tijd. Een hele goede tip voor deze periode is Parfumado: Netflix voor parfum. Ze hebben giftcards, giftboxes en losse travelcases die je cadeau kan geven. Ik heb een mooie korting voor je zodat je dit topcadeau voordelig kan geven!

Leestijd

Parfumado: Netflix voor parfum

Je kan dit eerdere artikel lezen waarin ik alles vertel over Parfumado. Het is Netflix voor parfum: elke maand krijg je een nieuwe geur op je deurmat. Je kan kiezen uit meer dan 400 echte (geen namaak!) parfums en vervolgens ontvang je deze thuis. De flacon bevat 8 ml geur, daarmee kan je 30 dagen lang elke dag 4 keer sprayen. Genoeg dus om de geur écht te gebruiken.

De eerste maand krijg je een luxe metalen travelcase waar je je flesje parfum in kan schuiven. Erg handig voor onderweg en het ziet er ook heel mooi uit. Je zit nergens aan vast, elke maand kan je opzeggen.

Mijn favorieten van Parfumado kan je hier vinden. Ik heb inmiddels aardig wat nieuwe geuren ontdekt door Parfumado en dat vind ik erg leuk, zeker nu ik niet meer echt in de parfumerie kom. Zoals Powdered Veil van Miller Harris en Jasmine/Osmanthus van Layers. Het is een laagdrempelige manier om nieuwe geuren te proberen, maar ik heb ook zeker Parfumado’s in geuren die ik al jaren draag zoals Molecule en Juliette Has a Gun Mad Madame.

Cadeaus voor de feestdagen

Giftcards

Wat is een leuker cadeau dan een parfumabonnement? Zo leuk dat je iets geeft wat enkele maanden doorgaat. Je kan dit geven met een giftcard, deze zijn verkrijgbaar vanaf €31,50 en dan geef je 2 maanden cadeau. 3 maanden is €45, 6 maanden is €84 en 12 maanden €164.
Je krijgt ook daadwerkelijk een fysieke cadeaubon thuisgestuurd die je kan geven, dat is extra leuk.

Met de code CYNTHIAGIFT krijg je op deze giftcards 15% korting, deze code is geldig t/m 9 december.

Giftboxes

Je kan ook gaan voor een giftbox: een mooi doosje met daarin drie luxe travelcases waarin drie parfums zitten. Je kan kiezen uit verschillende sets, zoals Oriental, Floral of Natural, of The Statement Box. Heel tof om op deze manier drie geuren te geven in plaats van één grote flacon.

De giftboxes bevatten drie travelcases met daarin 8ml parfum en ze kosten €49,95 per stuk. Met mijn kortingscode CYNTHIAGIFT krijg je 15% korting, deze code is geldig t/m 9 december.

Een parfumabonnement voor jezelf

Wil je jezelf trakteren in deze tijd van het jaar? Je kan uiteraard ook gewoon een parfumabonnement afsluiten voor jezelf zonder giftcards of sets. Het kost €14,95 per maand en met de kortingscode CYNTHIA50 krijg je 50% korting op je eerste maand, waardoor je maar €7,48 betaalt. En je krijgt bij je eerste parfum zo’n mooie travelcase cadeau. Zelf vind ik het zo’n leuk cadeautje elke maand, zo’n fijne geur op de mat. Ik bestel zelf vooral nieuwe geuren en het blijft een verrassing, tot nu toe kies ik goed en heb ik elke keer vet lekkere nieuwe parfums ontdekt.

#affiliate

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.