Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Budget tip: HEMA gezichtsreinigingsdoekjes

Review: gezichtsreinigingsdoekjes

Vandaag heb ik als vanouds weer eens een hele dikke budget tip voor je! Ik ben sinds vorig jaar helemaal weg van de HEMA Gezichtsreinigingsdoekjes. Het zijn uitwasbare doekjes (milieuvriendelijk!) die perfect zijn om je make-up te verwijderen en je gezicht te reinigen. Ik gebruik ze graag in combinatie met een reinigingsbalsem of -olie en ik wil niks anders meer. Voor €4,50 heb je er drie en ik vertel je er graag even wat meer over.

Merk
Product
Waar
HEMA
gezichtsreinigingsdoekjes
HEMA
4.50
per 3
Koop dit product

Leestijd

HEMA Gezichtsreinigingsdoekjes

HEMA Gezichtsreinigingsdoekjes, €4,50 voor 3 

Dit zegt HEMA zelf over de doekjes:

Een set van drie gezichtsreinigingsdoekjes in de kleuren grijs, zachtroze en roze. De doekjes verwijderen eenvoudig (waterproof) make-up met alleen water. Je hebt geen wegwerpdoekjes of remover meer nodig. De doekjes zijn superzacht, herbruikbaar en geschikt voor alle huidtypen. Was de doekjes voor het eerste gebruik. Maak het doekje nat met warm water en veeg over gezicht, ogen en lippen tot alle make-up is verwijderd. Na elk gebruik wassen in de wasmachine, daarna kan het doekje opnieuw worden gebruikt. Handig voor dagelijks gebruik zowel thuis als op reis.

Nu moet ik er meteen bij zeggen dat ik deze doekjes niet ‘alleen’ gebruik: ik gebruik ze in combinatie met een reinigingsbalsem of -olie, zoals van Dermalogica (de Precleanse), LUSH (Ultrabland) of Banila (Clean It Zero).

Waarom ik er zo dol op ben

Om mijn gezicht te reinigen, gebruik ik al jarenlang een reinigingsbalsem. Voordat ik de HEMA doekjes gebruikte, verwijderde ik dat met een washandje. Dat werkt in principe prima, maar deze HEMA doekjes werken gewoon tien keer fijner. Ik weet niet precies hoe het komt, maar deze doekjes verwijderen alle viezigheid gewoon veel makkelijker en sneller. Het voordeel is dat dat dus veel minder tijd kost én het is zachter voor je huid omdat je minder hoeft te ‘boenen’ op je huid.

Na een keer gebruiken gooi je ‘m gewoon in de wasmachine en daarna kan je ‘m weer gebruiken. Nu gebruik ik ze vaak wel twee dagen achter elkaar, hoor. Ik spoel het doekje dan goed uit onder de kraan, wring hem uit en laat hem aan een haakje drogen zodat ik hem nog een dag kan gebruiken.

Dikke tip, dus, de HEMA Reinigingsdoekjes

Voor €4,50 heb je er 3. Ik zou meteen twee of drie setjes kopen, dan zit je niet zonder als je even geen was draait. Dikke budget-aanrader dus!

De doekjes zijn in de HEMA filialen en uiteraard online te koop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.