Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Budget mascara tip: Catrice Glam & Doll Boost

Review: Glam & Doll Boost

Het is weer zover: ik heb een budget mascara tip voor je! Door de jaren heen heb ik al heel wat goede goedkope mascara’s gebruikt en ik heb nu weer een pareltje gevonden. Ik heb het over de Catrice Glam & Doll Boost mascara die nog geen vijf euro kost.

Merk
Product
Waar
Catrice
Glam & Doll Boost
Drogist
4,99
prijs

Leestijd

Catrice Glam & Doll Boost

Catrice Glam & Doll Boost, €4,99

Deze mascara van Catrice belooft instant volume: direct na het aanbrengen heb je volgens het merk vollere wimpers met veel extra volume. Maar daarnaast – en dat wist ik niet eens toen ik deze mascara ging gebruiken – zit er ook een serum in deze mascara die je wimpers na zes weken gebruiken van nature meer volume geeft. Persoonlijk gebruik ik deze mascara puur voor het instant effect, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen dat hij je wimpers ook mooi verzorgd.

De verpakking ziet er netjes uit, zoals ik gewend ben bij Catrice. Het borsteltje is vrij klein en dun en heeft korte, plastic ‘haartjes’. Het voordeel van zo’n subtiel borsteltje is dat je er minder snel mee knoeit en dat je ook makkelijker bij de kleine wimperhaartjes in de hoekjes kan komen.

Catrice Glam & Doll Boost op de wimpers

Het resultaat spreekt voor zich, toch? Deze mascara zorgt ervoor dat mijn wimperhaartjes goed gescheiden worden én zo blijven zitten, er komt een mooie krul in mijn wimpers en ik krijg vooral veel volume. En dat is wat ik wil. Volume en separatie. En gedurende de dag geeft de mascara nauwelijks af op mij huid.

Doordat ik niet wist dat er een serum in de mascara zat, heb ik geen voor- en na foto’s van mijn ‘naakte’ wimpers gemaakt. Ik gebruik deze mascara nu zo’n vier weken en ik moet zeggen dat ik niet echt veel verschil zie bij mijn natuurlijke wimpers. Volgens mij zijn ze niet veel langer of dikker geworden. Ik heb zelf de ervaring met wimperserums dat je deze aanbrengt bij je wimperrand, dus echt bij de aanzet, ik vraag me af of zo’n verzorging zorgt voor meer volume als je het alleen op de haartjes zelf aanbrengt zoals je bij een mascara doet…

Catrice Glam & Doll Boost Conclusie

Conclusie? Kan ik heel kort over zijn. Topmascara. Doet alles wat ik wil als ik een mascara gebruik. En dat ‘ie verzorgend werkt is mooi meegenomen. Aanrader dus!

Heb jij nog budget mascara tips?

Dit artikel bevat gekregen producten

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.