Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Benefit They’re Real! Duo Shadow Blender & Double The Lip

Review: They're Real! Duo Eyeshadow Blender & Double The Lip

Benefit komt graag met kant en klare beauty oplossingen. Daarom kwamen ze onlangs met oogschaduw setjes waarbij je in 1 beweging een ooglook maakt, en lipsticks met een donker randje waardoor je een ombré effect krijgt zonder lipliner te gebruiken. Klinkt goed, maar is dat het ook? Ik vertel het je.

Merk
Product
Waar
Benefit
They're Real! Duo Eyeshadow Blender & Double The Lip
Douglas
26,26 & 22,22
Koop dit product

Leestijd

They're Real! Duo Shadow Blender

De Benefit They’re Real Duo Shadow Blender is een klein doosje met 2 kleuren. Op zich is dat fijn Je hebt twee kleuren die goed bij elkaar passen, en het laat zich gemakkelijk vervoeren. Het doosje ziet er mooi uit en het formaat vind ik zelf prettig.
Als je het doosje opent zie je de twee kleuren, en de applicator. Normaal deins ik terug bij het woord sponsapplicator, maar in dit geval is het toch echt de bedoeling dat je deze gebruikt.

 

Het sponsje haal je namelijk over het duo palletje heen, en vervolgens breng je dit zo op je oog aan. Het is de bedoeling dat het dan gelijk goed zit. Een donkere kleur bij de wimperrand, en een lichte kleur daarboven. Ik merk gelijk dat de oogschaduws heel lekker zacht aanvoelen, en het sponsje ook goed door de oogschaduws heen glijdt. Na 1 keer over de oogschaduws heen te gaan heb je al een behoorlijke kleur pay-off, en dat zie je terug in de swatches.

Swatches

Je ziet hier alle kleurduo’s. Van links naar rechts zie je:
Beyond Nude – Brazen Bronze – Naughty Neutral – Bombshell Brown – Sexy Smokin – Easy Smokin – Kinky Khaki – Provocative Plum.
Waarom hebben ze nou 1 naam niet in dezelfde eerste letter gedaan? Dat vraag ik me dan heel erg af.

Hoe werkt het?

Ik probeer het met Provocative Plum. Ik ben gek op dit soort kleuren, maar kan er nooit een Nederlands woord voor vinden dus helpen jullie mij even. Plum kleuren. Pruim kleur? Nou dat klinkt me dan toch een portie verkeerd in mijn oren. Maar oké terug naar het product.

In principe zeggen ze dat je het in 1 keer moet kunnen aanbrengen. Ik had al niet verwacht dat dat zou kunnen. Nadat ik een beetje met het sponsje heen en weer ga krijg ik het toch nog redelijk geblend. Het sponsje is best prettig, het voelt heel zacht en bouncy en blend ook best redelijk de kleur. Het nadeel is dat ik hiermee niet onder mijn oog kleur aan kan brengen, en in mijn binnenste ooghoek kom ik ook een beetje ruimte te kort. Ondanks de goede poging om het ons wat gemakkelijker te maken zou ik dus toch liever mijn kwasten erbij pakken. Want het is dus wél hele fijne oogschaduw! Het is zacht, romig en super gepigmenteerd. Daarnaast vind ik de kleurduo’s ook heel erg mooi bij elkaar gevonden. Je ziet nu 1 oogschaduw in actie, maar er zit geen onderscheid tussen de pigmentatie en zachtheid. Dat hebben ze allemaal. Als je op zoek bent naar een mooi neutraal duo, dan vind ik dit zeker een mooi product.

They're Real! Mascara

In de set die ik kreeg, zat ook de They’re Real Mascara. Ik had deze al eerder geprobeerd, maar nu dus even een mini review. In principe is het een fijne mascara, maar dat bolletje aan het uiteinde zit me compleet in de weg. Ik kan daar niks mee, en daardoor worden mijn hoekjes minder mooi. Het middelste gedeelte van de mascara is echter super fijn. Dus misschien knip ik dat ding er wel af ofzo. Als dat kan dan tenminste.

They're Real! Double The Lip

Zoals je ziet is het een beetje een eivormige lipstick. Dat brengt super fijn aan, en ik vind dat vanaf nu elke lipstick deze vorm moet hebben. Aan de onderkant draai je de lipstick omhoog, en ook net zo gemakkelijk weer omlaag. Ik haat het altijd als producten alleen maar 1 kant op werken. De verpakking vind ik ook mooi, en vernieuwend. Lipsticks lijken altijd een beetje op elkaar. Maar, hoe werkt het Double The Lip effect/lipliner effect?

Swatches

Criminally Coral – Nude Scandal – Juicy Berry – Fuchsia Fever – Flame Game – Revved-up Red – Lusty Rose – Pink Thrills.

Net als de oogschaduws, allemaal sexy namen. Leuk! De kleuren zijn niet super dekkend.

Criminally Coral

Ik val gelijk met mijn neus in de lipliner boter met Criminally Coral. Ik word daar niet zo gelukkig van. Op zich breng het prettig aan, door de vorm en tekstuur, maar het vergt even nadenken. Je moet netjes de lijn volgen, en op je onderlip moet je hem niet vergeten even om te draaien. Mijn lippen zijn groter dan het oppervlakte van de lipstick, dus ik moet met de lichtere kleur een beetje op de zijkant bijkleuren. Werkt wel, maar dan slijt het onregelmatig. Na een beetje blenden door met de lichtere kleur over de donkere te gaan zag het er beter uit.

Ik heb mijn haar hier trouwens net gewassen, het is geen vet wat je ziet haha.

Nude Scandal

Hierbij vind ik het lijn effect wel mooi. Het is subtiel, en de kleur van de lipstick vind ik prachtig. Zo krijg je meer een volle lip effect.

Juicy Berry

Deze kleur is wat vlekkerig. In de basis weer een hele mooie tint, maar dit brengt niet mooi aan.

Fuchsia Fever

Toffe felle kleur, waarbij de lijn niet zo duidelijk is. Toch zie je wel dat mijn lippen een soort ombré effect hebben en dat is toch wel mooi. Ik denk wel dat het snel ordi kan worden dus ik zou dan wel een beetje blenden toch.

Flame Game

Super knal oranje rood. Leuk! De lijn is hier vrijwel onzichtbaar.

Revved-Up Red

Ook bij deze kleur is de lijn bijna niet zichtbaar. Hij dekt niet in één keer, maar dan zit hij ook.

Lusty Rose

Deze kleur heeft iets ‘vlezigs’. Haha dat klinkt vies hè? Op zich wel een hele mooier kleur, maar het contrast tussen de lijn en de middenkleur is in mijn optiek te groot.

Pink Thrills

Mooie donkerroze kleur! Ook hier ga ik wel een beetje blenden om het naar mijn smaak te maken. Maar de kleur vind ik super.

Eindoordeel

De They’re Real! Duo Shadow Blender werkt niet volgens ‘het systeem’ dat Benefit er aan gehangen heeft. Het sponsje voelt fijn, en is ook echt meer dan gewoon een sponsje, maar het werkt gewoon niet handig. Wél zijn het super fijne oogschaduws. Zacht, romig, gepigmenteerd, het zijn mooie kleurduo’s en ze blijven goed op hun plek zitten. Ze kosten €26,26 bij Douglas.

De mascara hebben we natuurlijk al besproken. Deze blijft ook prima op zijn plek. Hij kost €26,77 bij Douglas.

De lipsticks werken niet altijd volgens ‘het systeem’. Bij Criminally Coral gaat het helemaal mis, maar bij Nude Scandal vind ik het heel erg mooi. Ik vind de kleuren heel erg mooi gekozen. Het zijn kleuren die je niet elke dag tegen komt. Het is net even wat anders dan wat de rest doet. De bessenkleuren is net wat dieper en de nudekleur is net wat poederiger. Hij blijft ook lang zitten. Hij overleefde bij mij een maaltijd en zelfs het tandenpoetsen daarna. Ik denk dat ik deze maar 1 of 2 zou hoeven bij te werken. Vooral de roze tinten blijven mega lang op hun plek. De vorm van de lipstick is ook erg fijn, door het puntje. Daardoor werk je heel gemakkelijk netjes. De lipsticks kosten €22,22 bij Douglas.

Voor welke kleur ga jij?


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)