Beautyproducten opgemaakt januari

Een rubriek van Miss Lipgloss die blijft op Cynthia.nl: video’s waarin ik de beautyproducten laat zien die ik afgelopen maand opgemaakt heb. In januari maakte ik veel op en in deze video vertel ik je kort wat ik van de producten vind!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.


Dit zijn de producten die ik heb opgemaakt, als er een link achter zit ga je naar de review van het product.

 

Als er een * achter het product staat, betekent dat dat ik het product gekregen heb.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

21 reacties
 1. Leontine

  Yessss, eindelijk

 2. Diana

  jaaaa leuk, opgemaakt!

 3. Miranda

  Jeeee, ik sluit me aan. Leuke video weer. Als deze beautyproducten opgemaakt video niet meer voorbij zouden komen zou ik dat jammer vinden. Gelukkig weer gezellig meekijken!

 4. Eva

  Leuk dat je deze serie nog steeds blijft maken. Ik ga zo lekker kijken :-)!!

 5. Celine

  Wat vind je van de LUSH No Drought?

 6. Natalie

  Super leuk dat je deze video´s nog maakt! Wat een leuke en fijne producten heb je opgemaakt!

 7. Beautyjuf

  Yes, deze rubriek is gebleven 🙂 Ontzettend leuk! Ik heb ook goede ervaringen met de droogshampoo van Kruidvat. Het enige wat ik mis is een beetje volume. Verder vind ik het een toppertje!

 8. hopper

  Chill! Eerder als ik een filmpje wilde zien op mn telefoon moest ik altijd op de link drukken. En nu doet die het gewoon zo. Nog een positieve verandering. Ik houd van opgemaakt producten. Dat zijn toch wel de meest gebruikte en waar je het meest over te spreken bent. Leuke video weer! 🙂

 9. Saar

  Hee Cynthia, niet relevant dit, maar ik blijf het zeggen: volgens mij is er bij het overzetten van de oude blogposts iets verkeerd gegaan. De allerlaatste post op misslipgloss.nl (een Sneak peek) is niet overgezet naar deze website, echt heel zonde!

 10. femketje

  die UD setting spray lijkt me super nice ;D

 11. Vanessa

  Superleuk dat deze rubriek op je blog blijft! Ik vind de Rituals douche foams ook heerlijk. Momenteel ben ik The Ritual of Light nog aan het gebruiken.

 12. Malou | Blonde Blossom

  Ik ben super benieuwd naar de BB Cream! Die douche foam uit de kerstcollectie heb ik helaas gemist. Echt balen, want hij lijkt me geweldig! Zelf gebruik ik van Rituals vaak The Ritual of Dao, die is zo heerlijk! Malou x

  • Lies

   Hey Malou! Ik weet niet hoe het in Nederland zit, maar bij ons (in België) is hij nog te koop in verschillende winkels mocht je hem nog willen proberen 😉
   Groetjes

  • Anne

   Hi, deze is van de najaarscollectie, en is dus nog te krijgen. Maaar… Op is op! Hij is heeerlijk, sinaasappel met kaneel.

 13. Loes | Gewoon iets met Loes

  Ha, toch blijft het leuk om te zien, die opgemaakt video’s. Ik vind de foam van Rituals ook altijd zo heerlijk, zo jammer als ze op zijn, haha.

 14. Petra

  Altijd handig, jouw opgemaakt video’s! Mijn dochter gebruikt nogal regelmatig droogshampoo van Batiste, maar ik ga die van Kruidvat eens halen voor haar. Bedankt voor de tip!

 15. Sandra

  Dat zijn best wel wat producten zeg, zelf ben ik altijd blij als ik minimaal drie producten per maand opmaak.

 16. marije

  Leuk dat je de opgemaakt video’s blijft doen. Altijd leuk om te zien. Rituals shower foam blijft hier ook favoriet. Altijd goed om die te hebben.

 17. Jonna@burgertrutjesNL

  Zelf ben ik vooral benieuwd naar de spray van Urban Decay. Hoe lang heb je er ongeveer mee gedaan?

 18. Heleen

  Heerlijk zijn deze video’s! Zelf vond ik de Ritual of light illuminating foam te kruidig en daarom ook niet lekker. Jammer, want als ik de omschrijving van tevoren las klonk hij wel heel fijn!