Beautyproducten opgemaakt april-mei

Ik heb even twee maanden ‘gespaard’ om je weer een video te laten zien met mijn opgemaakte beautyproducten! Ik vertel je welke dingen ik heb opgebruikt de laatste periode en ik geef daar natuurlijk korte reviews bij.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Dit is de lijst met producten, de linkjes gaan naar eerder geschreven reviews. Een * achter een product betekent dat ik het gekregen heb.

 • L’Oreall Elnett Extra Sterke Fixatie
 • Oribe Dry Texturizing Spray
 • Douglas Home Spa Seathalasso Seaweed & Sea minerals invogarating Shower Foam*
 • Estee Lauder Sumptuous Knockout Defining Lift & Fan Mascara*
 • Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara*
 • Vichy Mineral 89 Daily Booster*
 • Smoovall Huidcontact Spray*
 • Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

8 reacties
 1. Tio

  Vroeger kocht ik wel eens een mascara van Estee Lauder en van Christian Dior maar die droogde al vrij snel uit. Ik heb ook een betere ervaring met goedkopere merken Mascara. En die is ook in eerdere reviews aangeprezen en die heb ik toen gekocht. All round mascara van Catrice ultra black extra volume, voor maar 2,95 bij Kruidvat. Ik koop ook geen duurdere merken meer want laatst had ik nog een van Lancome gekocht maar was niet weg van het resultaat. Je moet heel erg je best doen om de wimpers te separeren en om er iets op te krijgen. . Geef mij die goedkopere merken maar. Want waarom zou je meer betalen voor iets wat zelfs beter is dan die duurdere mascara”s en terwijl het goedkoper kost. Dan koop je het omdat het een duur merk is en omdat het vertrouwen wekt, en omdat het een naam heeft. Dat het duur is hoeft niet altijd zo te zijn dat het dan automatisch beter is dan goedkopere merken.

 2. Lynn

  Opgemaakt video’s blijven nog altijd mijn lievelings video’s om te kijken. Fijn dat je ze nog steeds maakt!

 3. Yolanda

  Ik gebruik ook Of de catrice mascara in zwart OF de Chanel in her bruin.
  De budget merken hebben naar mijn idee gewoon geen fijne bruine variant dus als ik bruine mascara draag is het Chanel
  of evt clinique
  Maar die duurdere merken koop ik alleen als ici Paris een leuke actie heeft

 4. X

  Hi Cynthia,
  Oribe kan je gewoon in Nederland kopen of bestellen bij Babassu. Ze verkopen er ook becca en supergoop!

  Xx

 5. rachel

  hier gebruiken wij ook de mascara van catrice en zeer tevreden over!!

 6. Josine

  Die smoovall wil ik echt eens proberen, ga je blog even lezen erover. Zelf draag ik ook bandelettes, maar dat vind ik soms toch iets te sexy (kan dat?) haha!
  Ik heb juist geen goede ervaring met Catrice mascara, bij mij komen er altijd van die korreltjes onder mijn ogen. De hele dure gebruik ik overigens ook niet meer, er tussen in 🙂
  Liefs, Josine

  • Heleen

   Welke mascara gebruik jij nu? Ik heb hetzelfde probleem met Catrice, maar wil ook graag een iets goedkopere dan dat ik nu gebruik.