Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • keuze
  • vraag
Een MissLipgloss artikel

Blauwe face of the day

Voor dit face of the day artikel maakte ik een foto van een look toen ik ging stappen. Ik had een blauw jurkje aan, dus blauw oogschaduw. Ik deed er een roze lipgloss bij op (Bourjois Effet 4D in Framboise Mordoré) maar vond deze toch niet zo heel geweldig… Dus toen ben ik geswitched van lipgloss en heb ik MAC Dazzleglass in Local Colour op gedaan:

Stukken beter, vind ik zelf. Ik denk dat het komt doordat mijn ogen al vrij opvallend zijn, en dan is zo’n roze-rode lipgloss niet zo mooi. Wat vinden jullie mooier, de Bourjoiss lipgloss erbij of de MAC dazzleglass?

Geen flits:

Flits:


Producten gebruikt

Gezicht

Ogen

Lippen

  • MAC Lip Erase
  • MAC Dazzleglass in Local Color

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.