Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 maart 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • oogpotlood
  • Review
  • swatches
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Zoeva The Graphic Eyes Box

Zoeva The Graphic Eyes BoxIk ben gek op sets vol producten voor een prettige voordeelprijs. Zeker als het om oogpotloden gaat. Zoeva heeft nu de Zoeva The Graphic Eyes Box, een set met daarin tien full size prachtige oogpotloden voor €36. De oogpotloden kosten normaal €5,20, dus je krijgt een fijne korting! Kijk je mee naar mijn review en swatches?

Zoeva The Graphic Eyes Box – eerste indruk

Zoeva The Graphic Eyes Box

Je krijgt niet alleen een fikse korting, de tien oogpotloden zitten ook nog eens in een prachtige cadeauset. De box is van licht metaal en ziet er hartstikke mooi uit.

Zoeva The Graphic Eyes Box

Zo kan je goed zien hoe groot de set is. Vrij groot, je neemt deze niet zomaar mee in je toilettas. Dat hoeft gelukkig ook niet, want je kan de oogpotloden er gewoon uit halen.

Zoeva The Graphic Eyes Box

Tadaaaa… Links vijf aardetinten, rechts vijf felle kleurtjes. Middenin een boekje met uitleg en een puntenslijper. Wat een mooie set! Geweldig als cadeau (voor jezelf?).

Zoeva The Graphic Eyes Box

Zoeva The Graphic Eyes Box

In het boekje staat uitleg over de oogpotloden, maar ook wordt elke kleur toegelicht en wordt de inspiratie besproken. Heel leuk extraatje!

Zoeva The Graphic Eyes Box

Alle kleurtjes op de waaiers.

Zoeva The Graphic Eyes Box

De mooie en fijne puntenslijper.

Zoeva The Graphic Eyes Box – de kleuren en swatches

Zoeva The Graphic Eyes Box

De oogpotloden van Zoeva zien er chic uit! Het zijn strakke, zwarte potloden. Aan het gekleurde plastic stukje op de achterkant kan je perfect zien welke kleur je te pakken hebt. Heel handig in je make-up stash. Tip: bewaar je potloden in een beker en zet ze op de kop. Zo kan je snel zien om welke kleur het gaat! Ideaal.

De kleuren: Close to Heaven, Mr. Marvelous, Good Karma, Female Attraction, Blue Lotus, Nude Reflection, Desert Traveler, Rock ’n Roll Bride, Skyline, Back to Earth

Close to Heaven, Mr. Marvelous, Good Karma, Female Attraction, Blue Lotus, Nude Reflection, Desert Traveler, Rock ’n Roll Bride, Skyline, Back to Earth

De potloden zien er hetzelfde uit als de Urban Decay oogpotloden. Mooi! Ze zien er zacht en smudgy uit, precies hoe ik mijn oogpotloden graag heb.

Zoeva The Graphic Eyes Box

Zoeva The Graphic Eyes Box

Close to Heaven is een vrij transparante roze kleur met een koele, blauwe glans

Mr. Marvelous is heel diep donkerpaars

Good Karma is groen met een geel/gouden glitter

Female Attraction is helderblauw

Blue Lotus is een mooie petrolkleur

Zoeva The Graphic Eyes Box

Zoeva The Graphic Eyes Box

Nude Reflection is een metallic nude tint

Desert Traveler is een super matte lichtbruine kleur

Rock ’n Roll Bride is warm bruin met een koper glitter

Skyline is diep donkerbruin met een subtiele zilveren glitter

Back to Earth is heel diepzwart

 

Waaa! Wat zien ze er mooi uit! De kleuren zijn prachtig en zo veelzijdig. Ik vind alleen Nude Reflection niet zo geweldig, ik had liever een heel matte nude tint gehad. Verder vind ik ze heel erg mooi. Het zijn best bijzondere kleuren oogpotlood, behalve de zwarte tint heb ik nu helemaal niks dubbel met oogpotloden die ik al had. En geloof me, ik heb er veel! Dat vind ik heel erg leuk, de kleuren zijn uniek.

De potloden glijden als boter over je huid, ze zijn erg zacht (op een goede manier) en geven onwijs veel kleur af. De pigmentatie is te gek en de kleuren zijn erg makkelijk uit te blenden met een kwast, sponsje, of gewoon met je vingers. Ze blijven ook lekker lang zitten, maar geven wel wat af op je ooglid als je verder geen oogschaduw gebruikt. Even afpoederen (of huidkleurige oogschaduw op de rest van je ogen gebruiken) helpt.

Zoeva The Graphic Eyes Box

Ik vind ze zo mooooi!

Zoeva The Graphic Eyes Box

Zoeva The Graphic Eyes Box kost €36, wat neerkomt op €3,60 per potlood. En dan krijg je de cadeaubox, het boekje en de puntenslijper er gratis bij. Ik vind het een geweldige set, absoluut een aanrader!

Je kan hem bestellen op Zoeva.de.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.