Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • oogschaduw
  • palette
  • swatches
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Zoeva Pastel Palette

Op andere beautyblogs kan je al veel lezen over de palettes van Zoeva. Zoeva is een Duitse webshop met onder andere grote palettes (oogschaduw, blush, lipgloss, poeder) en veel soorten kwasten. Ik had eigenlijk nooit de moeite genomen om er op te kijken, maar heb toch laatst mijn eerste bestelling geplaatst! Ik vind de site er onwijs goed en professioneel uitzien en de producten die Zoe verkoopt zijn echt erg mooi. Ik kocht bij mijn eerste bestelling onder andere de Pastel Palette. Deze kost €16. In totaal zit er 35 gram oogschaduw in, dat is 4,3 gram per oogschaduw. Ter vergelijking: in een MAC oogschaduw zit 1,5 gram. De pans zijn echt supergroot, een pluspunt!Het mooie matte doosje. Hij is 23 bij 10 centimeter.


De oogschaduws zonder flits in daglicht


De oogschaduws met flits


Swatches met flits


Swatches zonder flits


Met flits


Met flits


Drie combinaties, met flits, met basis. De basis is nogal glitterig (GOSH base), niet echt een goede keus voor deze foto, haha


Combi’s zonder flits

Eerste reactie: wauw. Wat een ongelooflijk goede kwaliteit!!! De kleuren hebben superveel pigment en shimmer en zijn echt heel erg mooi. Sommigen zijn heel apart, zoals bovenste rij tweede van links: blauw met gouden shimmer. Dat is trouwens ook mijn favoriete kleur uit het palette, samen met de paarse en peach kleur. De oogschaduws zijn heel makkelijk en snel te blenden en ze brengen heel fijn aan. De poeder is echt heel zacht, maar brokkelt niet wanneer je er met je kwast ingaat.

De verzendkosten bij Zoeva zijn €11 naar Nederland. Binnenkort een how-to filmpje met dit palette!
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.