Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Test
  • zonnebrand
Een MissLipgloss artikel

Yves Rocher snelbruiner

Yves Rocher Protectyl Végétal Snelbruiner
Prijs: € 10,50 (maar nu €5,78: koop!)


Miss Lipgloss staat voor het schap…
Waarom Yves Rocher Protectyl Végétal snelbruiner?: Ik heb hem niet zelf gekocht, maar gekregen voor m’n verjaardag. Mijn favoriete zonnebrand van Gezond & Wel was op (en niet meer verkrijgbaar 🙁 )dus is m’n moeder op zoek gegaan naar iets soortgelijks en kwam ze met dit product.

Verpakking

Soort verpakking: Een geel, raar gevormd flesje met een ‘natuurlijke’ uitstraling door het groen en het plantje wat er op staat. Vind hem niet erg mooi. (-)
Kleur
: Geel, voor een ‘zonnig’ effect (+)
Extra: Op de achterkant van het flesje staat een hele tekst met allemaal waarschuwingen en tips voor in de zon. Ook gevaren staan er op en tijden waarop je de zon beter kan vermijden. (++)
Inhoud: 150 Ml (+)

Cijfer verpakking:7,5
Beloftes & Gebruiksaanwijzing

Wat belooft het: De Diepbruinende zonnemelk F6 geeft uw huid een diepgebruinde, intens stralende teint. Bovendien wordt uw huid gehydrateerd.
Hoe werkt het
: Breng vóór en tijdens het zonnebaden ongeveer een theelepeltje zonnemelk op uw gezicht aan. Voor de rest van het lichaam gebruikt u een ruimere hoeveelheid melk. Breng uw beschermende zonnecrème rijkelijk aan voordat u de zon in gaat en breng iedere 2 uur een nieuwe laag aan. De zon heeft niet hetzelfde effect op alle huidtypen. Het is daarom belangrijk om een zonnebrandcrème te gebruiken die is afgestemd op uw huidtype. Indien u minder van het product gebruikt, zult u ook zeker minder goed beschermd zijn

Let’s test it!

Geur: Jaaaa! Wat ruikt dit lékker! Het ruikt een beetje vanille, lekker zoetig. Totaal geen typische zonnebrandcrème. (10/10)
Substantie: Een witte, melkige crème, net zoals elke zonnebrand. Smeert goed uit, plakt niet, trekt snel in. Laat alleen, wanneer je veel op doet, wel een witte waas achter. (9/10)
Effect op de huid: Het werkt hetzelfde als een bodymilk, maakt m’n huid heerlijk zacht en het ruikt echt superlekker. Een vriendin van me vroeg zelfs nadat ik in de zon had gelegen met deze zonnebrand welk luchtje ik op had! (10/10)
Snel bruin?: Ja, na een kwartiertje in de zon zie je al strepen van je bikini. (10/10)
Waterproof?: Nee, je moet wel echt blijven smeren. (6/10)

Dit is geen geschikte zonnebrand voor elke huidtype. Wanneer je snel verbrand, is dit absoluut niet geschikt voor jou en moet je voor een hogere factor gaan. Deze zonnebrand gebruik ik natuurlijk niet aan het strand of wanneer ik naar het zwembad ga, dan gebruik ik gewoon factor 20 of hoger. Dit gebruik ik alleen als ik eventjes bij wil bruinen (maximaal 3 kwartier in de zon) zonder dat ik met zelfbruiner aan de slag ga. Ik hou van de zon en soms vind ik het gewoon heerlijk om even lekker te zonnen.

Cijfer: 8,8


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.