Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • tiptopnails
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Winwinwin: tiptopnails

Ken jij de Nederlandse webshop TipTopNails al? TTN is een shop die de merken China Glaze, Essie, Sally Hansen, Orly en Konad verkoopt. Stuk voor stuk bekende merken met mooie producten voor de nagels, van mooie nagellakjes tot fijne verzorging.

Nu mag ik van TipTopNails een leuk setje verloten met daarin twee Color Quick Fast Dry pennen in de kleur Crimson en Clear, dit zijn handige nagellakpennen, dus geen gesmeer meer met potjes nagellak. Clear is gewoon een transparante lak en Crimson is mooi roze.
Daarnaast krijg je ook nog een Quick Care Clean-Up For Manicures, met daarin een handige stick om foutjes te corrigeren wanneer je je nagels aan het lakken bent.

Wil jij deze set wel winnen? Laat dan een reactie achter bij dit artikel en zorg dat je e-mail adres goed is ingevuld in het daarvoor bestemde vakje. Ik kies de winnares en ik zal dan contact met je opnemen voor je adresgegevens.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.