Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Rowenta
  • tang
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Winactie Rowenta Multistyler

Al eerder hebben Mascha en ik tangen van Rowenta weggegeven, en nu mogen we weer allebei wat verloten! Deze keer is het de Multistyler. De Multistyler is echt ideaal, op het basisstuk kan je acht verschillende opzetstukken zetten. Stijltang, wafeltang, verschillende krultangen… De kwaliteit van de Multistyler is echt super, wat normaal gesproken bij dit soort tangen niet vanzelfsprekend is.

Wat moet je doen? Jullie gaan weer filmpjes maken! Maak een filmpje waarin je je dagelijks haarroutine laat zien. Dus geen ingewikkelde partykapsels, maar jullie gewone coupes voor overdag. Upload je filmpje op YouTube en zet de link in het linkvakje (waar je je naam ook invult) bij de reacties. Het maakt niet uit bij wie je het filmpje neerzet, Mascha en ik gaan ze allemaal samen bekijken en kiezen dan de leukste uit. Mascha en ik mogen allebei één tang verloten en je kan tot en met zondag meedoen.

Wij zijn benieuwd, succes en have fun!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.