Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chicklit
  • cosmogirl
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Winactie COSMOgirl Bookazine

Ken je dat gevoel? Je gaat ergens heen en je wilt graag je favoriete boek meenemen. Maar die is zo dik en zwaar, dat je hem maar thuislaat. Dan heb ik nu goed nieuws voor je: COSMOgirl heeft nu een eigen Bookazine! Dat is een compleet boek in tijdschriftformaat. Lekker makkelijk, je rolt hem op en stopt hem in je tas. Ideaal om overal te lezen! Onderweg, in bed, in bad, op vakantie, aan het strand…

De eerste Bookazine heet Pretty Little Liars (door Sarah Shepard) en kost €3,50. Je kan hem kopen in de boekhandel en supermarkten, maar ook online!

Maar… Je kan hem ook winnen bij Miss Lipgloss! Ik verloot namelijk vijf Bookazines. Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar misslipglosswin@gmail.com met als onderwerp ‘COSMOgirl Bookazine’ en in het mailtje je naam- en adresgegevens. Volgende week woensdag (9 september) worden de winnaressen gemaild en is de actie afgelopen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.