Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Winactie BnDesign

Bianca is een jonge meid van 26 jaar. Ze is illustrator, maar maakt als hobby sieraden. Bianca:
Ik ben dus eigenlijk een illustrator, maar ik maak vooral sieraden. Ik maak sieraden van diverse materialen die ik van over de hele wereld vandaan haal. Kenmerkend voor mijn sieraden is toch wel dat ze meestal erg kleurrijk zijn. Hoewel ik natuurlijk ook wat rustiger gekleurde items heb.
Ik werk echt met vanalles:  papier, kralen (glas, acryl (maar enkel goede kwaliteit)), bedels, hout, sterling zilver en natuurstenen tot polymeer klei. Al mijn polymeer klei items zijn uniek. Aangezien ik geen mal wil gebruiken voor de vorm is elke hanger qua vorm, plaatsing print en kleuren uniek. Dus als je niet wilt dat je 20 keer hetzelfde tegenkomt tijdens het uitgaan is het een aanrader 😉
De inspiratie voor mijn sieraden echt uit vanalles! Van een liedje tot een mooie mode- of make-up foto (kleuren combinaties bijvoorbeeld) Ik probeer wel alles draagbaar te houden! Dus geen hele avant garde items maar gewoon mooie, leuke, grappige draagbare items. Het meeste van mijn items verkoop ik naar Amerika, maar ook naar Canada, Engeland en de rest van europa.

Haar sieraden verkoopt ze op haar Etsy shop, en ze heeft ook een eigen blog. Alle sieraden die ze verkoopt, maakt ze dus zelf en zijn super uniek. Zo leuk! Zeker in het tijdperk dat je tijdens het stappen tien meisjes tegenkomt met dezelfde H&M oorbellen…

En ik mag van Bianca nu een supermooie ketting van polymeer weggeven. Hij is honderd procent uniek en je zal dus niemand tegenkomen die deze ketting ook heeft.

Lees verder om te kijken wat je moet doen!

Wil jij deze unieke ketting winnen? Mail dan naar win@misslipgloss.nl met in die mail je adresgegevens en met onderwerp ‘Bndesign’. Je kan mailen tot en met volgende week dinsdag!

Enne, voor meiden die niet winnen… Iedere MissLipgloss.nl-bezoeksters krijgt tien procent korting op alle spulletjes in de shop. Vermeld bij het afrekenen ‘misslipgloss’ en je krijgt korting op je aankoop.

Je kan bij bndesign trouwens betalen met overschrijving, maar dan moet je wel even contact opnemen met Bianca via Etsy. Dan krijgen ze meteen 10% korting! Als je via PayPal bestelt, krijg je een refund.
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.