Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • unox
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Win: Unox muts uit ’63

De Hel van ’63 is een film over de Elfstedentocht in 1963, het jaar waarin Reinier Paping hem won. En nou ken jij natuurlijk de welbekende Unox mutsen wel met die pompom bovenop. Die mutsen bestonden toen ook al, maar dan wel met een iets ander design. En die mutsen zijn nu opnieuw gemaakt als herinnering aan 1963.

Wil jij een van de vijf mutsen winnen? Laat dan een reactie achter op dit artikel (zorg dat je e-mail adres in het e-mail vakje staat anders kan ik je niet mailen) waarin je zegt waarom je de muts wil winnen. Heel simpel, maak er geen hele verhalen van 🙂 Je kan meedoen tot en met aanstaande zondag, dan kies ik winnaars.

Bekijk de trailer van de film:

Op de site kan je ook een superleuk 63 spel spelen!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.