Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 augustus 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • Review
 • Test
 • testpanel
 • Whitetobrown Tanning Mist
Een MissLipgloss artikel

Whitetobrown Tanning Mist

P1370579Volgens mij heb ik nog nooit zó vaak de vraag gehad om een review als over de Whitetobrown Tanning Mist. Al een poosje geleden postte ik een foto met lekker bruine benen van deze zelfbruiner. Vandaag eindelijk de review!

Whitetobrown Tanning Mist – de eerste indruk

P1370578

Whitetobrown is een erg mooi merk met heel veel zelfbruinproducten. Ik gebruik de Whitetobrown Tanning Mist, een zelfbruiner in sprayvorm. Een bus van 200ml kost €29,95 en is in veel webshops te koop. Met deze bus kan je héél vaak doen want hij is erg zuinig in gebruik. Ik raad je aan er een tanning mitt, een handschoen, bij te kopen. Hiermee krijg je echt perfect streeploos resultaat.

Deze foto maakte jullie zo enthousiast even geleden…

P1370581

Informatie achterop de bus. Hij geeft een rich, dark and luxurious colour, dus niet gebruiken als je het heel eng vindt om zelfbruiner te proberen. Whitetobrown geeft echt een mooie bruine kleur, niet voor watjes! Vooraf gebruik je natuurlijk een scrub en dan spray je de zelfbruiner op de huid. Ik verdeel hem daarna met een zelfbruin handschoen. Er komt meteen een heel subtiel kleurtje op je huid, maar de echte kleur ontwikkelt na twee tot vier uur. Je kan de zelfbruiner de dag erna nog een keer gebruiken voor een diepere tint.

P1370582

De superfijne spraykop.

P1370553

En zo ziet de handschoen er uit na gebruik 😉 Hij kan gewoon in de wasmachine. Ik gebruik er een van Vita Liberata. Voor deze review deed ik alleen mijn benen, maar je kan hem over je hele lijf gebruiken.

Whitetobrown Tanning Mist – testen maar!

P1370550 copy

De bovenste foto is voor, de onderste foto is meteen na het sprayen. Je ziet heel lichtjes verschil, ik ben een tikje bruiner. De geur is hetzelfde als bij alle zelfbruiners, het stinkt een beetje wanneer de kleur zich gaat ontwikkelen, maar dat hoort er bij.

P1370653

En dit is nadat de kleur zich ontwikkelt heeft. Wow! Door het gebruik van de handschoen heb ik geen enkele vlek of streep, echt nergens.

P1370654

Ik heb ineens mooie bruine benen, alsof ik uren in de zon heb liggen bakken.

P1370657

Hier kan je wel goed zien dat ik alleen mijn benen heb gedaan (maar alleen als je het weet). Mijn benen zijn altijd een heel stuk lichter dan mijn armen en hals, en nu zijn ze gewoon donkerder!

Het resultaat is erg natuurlijk en mooi zongebruind. Toch zie ik wel een hintje oranje, maar dat is nu eenmaal zo bij zelfbruiners. Gewoon niet teveel gebruiken!

Ik ben méga enthousiast over Whitetobrown Tanning Mist. Hij werkt snel, makkelijk en maakt mijn huid in een paar uur tijd mooi zongebruind. Plakt niet, ruikt een beetje en het resultaat blijft lang mooi, bij mij bijna een week. Echt top spul, deze zelfbruiner is tot nu toe mijn nummer één!

Pluspunten

 • De verpakking is mooi en werkt handig
 • Is erg zuinig in gebruik
 • Geeft streeploos effect in combinatie met een zelfbruin handschoen
 • Wordt mooi diepbruin
 • Het resultaat is er al na twee tot vier uur
 • Geeft meteen een subtiel tintje aan je huid
 • Plakt niet, je kan meteen alle dingen doen die je wilt doen
 • Trekt extreem snel in, mijn huid is meteen droog

Minpunten

 • €29,95 is niet goedkoop, maar hij is het dubbel en dwars waard
 • Stinkt een tikje, maar dat is bij alle zelfbruiners zo
 • Verkrijgbaarheid, vooral online te koop

Whitetobrown Tanning Mist is online te koop voor €29,95.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.