Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • epileren
  • How To
  • tips
  • uitleg
Een MissLipgloss artikel

Wenkbrauwen epileren

Ik krijg vaak de vraag hoe je nou precies je wenkbrauwen moet epileren. Er is een trucje voor om te bepalen wat voor vorm je wenkbrauwen moeten hebben. Met deze manier weet je precies waar je moet gaan plukken!

Lijn 1 is waar je wenkbrauw hoort te beginnen, lijn 2 is waar het hoogste punt van je wenkbrauw moet zitten en lijn 3 is waar je wenkbrauw moet stoppen. Gebruik een potlood of iets dergelijks om te bepalen waar je kan gaan epileren. Houd het potlood net zo als ik de lijntjes op bovenstaande foto heb gezet. Dus neus-binnenste ooghoek, neus-buitenste kant iris, neus-buitenste ooghoek. Als je het lastig vindt om je wenkbrauwen te epileren (of je doet het voor de eerste keer), teken dan met een wit oogpotlood streepjes. Je kan als je klaar bent met ‘meten’ dan je gewenste wenkbrauwvorm tekenen en dan alleen epileren wat buiten de lijntjes gaat. Heel handig 🙂

Zoals je ziet kloppen mijn wenkbrauwen niet 100% volgens deze manier, maar ik vind het niet mooi als ik m’n wenkbrauwen nog korter maak. Bij punt 2 en 3 kloppen ze wel!

Epileer jij je wenkbrauwen ook met dit trucje of doe je het met ‘de losse pols’?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.