24 augustus 2012 door Cynthia Schultz 61 reacties
 • amandel
 • biologisch
 • gevoelige huid
 • natuurlijk
Een MissLipgloss artikel

Weleda Amandel producten

‘Less is more’ is het motto van de Amandel-lijn van Weleda, speciaal voor de gevoelige huid. Of gewoon voor mensen die producten willen gebruiken waar geen irriterende bestanddelen inzitten. Deze lijn is op basis van zoete amandelolie en pruimenpitolie, en ik heb de producten getest.

Veel mensen hebben last van een gevoelige huid. Dit kan je van jezelf hebben, maar het kan ook door invloeden van buitenaf komen. Zoals de zon, stress of gebruik van irriterende producten op je huid. De producten van Weleda helpen de huid weer tot rust te komen, maar je kan ze ook gebruiken als je geen gevoelige huid hebt, en gewoon houdt van natuurlijke, pure producten.

In de lijn zitten vier producten:

 • Verzachtende Reinigingsmelk (€8,75 voor 100ml)
 • Verzachtende Gezichtsolie (€14,25 voor 50ml)
 • Verzachtende Gezichtscreme (€12,95 voor 30ml)
 • Verzachte Gezichtscreme Light (€12,95 voor 30ml)

De prijsjes zijn vriendelijk. Het is niet heel erg duur, maar ook niet mega goedkoop. Het zit er een beetje tussenin. Zelf vind ik negen euro voor een reiniger en dertien euro voor een goede crème helemaal niet duur. En zijn het goede producten? Laten we daar eens naar kijken.

Eerst wil ik even wat zeggen over de verpakkingen! Die vind ik LEUK! Lekker meisjesachtig, zacht en roze. Je ziet eigenlijk meteen dat het producten voor de gevoelige huid zijn, omdat ze zo’n ‘milde’ uitstraling hebben.

Het product waar je je routine natuurlijk mee begint is de reinigingsmelk!

Uitleg op de verpakking over kwaliteitsgarantie. Weleda is gecertificeerde natuurcosmetica, vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddel en vrij van grondstoffen op basis van minerale oliën. Dat klinkt goed.

Uitleg over de reinigingsmelk! Het komt erop neer dat deze melk superzacht is voor je huid en de vochtbalans beschermt.

Wow, wat een kort lijstje! Dat verraste me, dat zie je bijna nooit. Wat erin zit:

 • Amandelolie verzacht de gevoelige huid, brengt haar tot rust, verzorgt en maakt de huid soepel.
 • Melkzuur werkt vochtgevend en brengt de zuurgraad van de huid in balans, zodat haar beschermend vermogen verbetert.
 • Pruimenpitolie verzorgt de gevoelige huid met onverzadigde vetzuren en geeft een zachte amandelgeur.
 • Xanthaan, een product van micro-organismen, werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.
 • Glycerine uit verschillende soorten plantenoliën, zoals koolzaadolie, kokosolie of palmolie, geeft een product stevigheid, werkt vochtvasthoudend en maakt de emulsie glad. Daarnaast regelt glycerine, afhankelijk van de hoeveelheid, de opname en afgifte van water in de huid.
 • Vetzuurglyceride uit verschillende soorten plantenoliën, zoals koolzaadolie, kokosolie of palmolie, werkt als emulgator (verbindt vette en waterige delen).
 • Water dient ter verdunning.
 • Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.1

Dit is alles wat erin zit! Wauw. Ik ben wel een beetje onder de indruk, ik kom eigenlijk nooit producten tegen die zo ‘puur’ zijn als deze van Weleda. Het is gewoon écht natuurlijk. Het gebeurt zo vaak dat een merk claimt natuurlijk en/of biologisch te zijn, maar dat er dan toch nog een deel slechte synthetische dingen in zitten. Dat is hier niet zo. Alleen maar voedende, zachte bestanddelen. Er zit wel alcohol in, maar dat zal ongetwijfeld in deze formule op een bepaalde manier iets goed doen voor je huid. Ik merk er zelf in ieder geval niks van, er zit ook niet heel erg veel in, gelukkig.

Ik was verrast dat de reinigingsmilk in een tube zit! Maar eigenlijk is het heel handig. Het werkt praktisch en hygiënisch. De Weleda producten hebben ook een soort medisch uiterlijk doordat de tubes van metaal zijn, net als medicijnen. Dat vind ik wel een leuk tintje geven.

De reinigingsmelk is goed vloeibaar, maar wel lekker dik en rijk. Je kan hem makkelijk verspreiden over je gezicht en als je hem goed inmasseert en dan afspoelt, reinigt hij je gezicht prima! Van alle soorten reinigers vind ik een milk toch altijd wel het prettigst werken omdat het zo lekker zacht is voor je huid. Deze van Weleda irriteert op geen enkele manier en laat mijn huid lekker zacht en soepel achter na het afspoelen. Precies zoals ik het graag zie. Yes!

Weleda Amandel Verzachtende Reinigingsmelk kost €8,75 voor een tube van 100ml. Dat is een prima prijs voor zo’n goede reinigingsmelk, zeker als je kijkt naar de bestanddelen. Hij is lekker zuinig en je kan echt wel een tijdje vooruit met deze milk. Ik denk, als je hem twee keer per dag gebruikt, dat je hem twee maanden kan gebruiken.

Als tweede product: de verzachtende gezichtsolie.

Informatie op de achterkant van het doosje. Het verbetert de barrierefunctie van de huid en houdt haar in balans. Het werkt ook kalmerend en verzachtend. Je kan hem gebruiken als een intensieve, aanvullende verzorging of ’s nachts, als kuurtje, of als serum. Hij is ook te gebruiken als oogmake-up remover, als je geen probleem hebt met olie op je ogen.

Weer zo’n lekker kort lijstje. Zeker bij een olie moet dat gewoon zo zijn. Dit zit erin:

 • Amandelolie verzacht de gevoelige huid, brengt haar tot rust, verzorgt en maakt de huid soepel.
 • Pruimenpitolie verzorgt de gevoelige huid met onverzadigde vetzuren en geeft de gezichtsolie een zachte amandelgeur.
 • Olie-extract (amandelolie) uit Sleedoornbloesems gaat op milde wijze overactiviteit van de huid tegen, en ondersteunt de regeneratie.2

Duidelijk! Lekkere verzorgende oliën voor een superzachte, gevoede huid.

De gezichtsolie zit in een klein blauw plastic flesje.

De opening is heel handig, daardoor komt er maar een druppeltje per keer uit.

De olie ziet er uit als eh, olie! Ik vind hem vooral fijn als serum ’s nachts. Voor overdag is het te heftig voor mijn gezicht en dan blijft het als een laagje op mijn huid liggen. ’s Nachts is ‘ie prima! Ik gebruik hem dan alleen niet elke nacht, maar een paar keer in de week.

Als oogmake-upremover vind ik hem niet prettig, ik vind hem echt te vettig daarvoor. Ik gebruik dan liever een ‘waterige’ oogmake-upremover.

De gezichtsolie kost €14,25 voor 50ml.

De verzachtende gezichtscrème brengt het vochtgehalte van de huid in balans en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Je kan deze zowel als dag- en nachtcrème gebruiken.

Informatie op de achterkant van het doosje.

En de bestanddelen:

 • Amandelolie verzacht de gevoelige huid, brengt haar tot rust, verzorgt en maakt de huid soepel.
 • Melkzuur werkt vochtgevend en brengt de zuurgraad van de huid in balans, zodat haar beschermend vermogen verbetert.
 • Pruimenpitolie verzorgt de gevoelige huid met onverzadigde vetzuren en geeft een zachte amandelgeur.
 • Xanthaan, een product van micro-organismen, werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.
 • Glycerine uit verschillende soorten plantenoliën, zoals koolzaadolie, kokosolie of palmolie, geeft een product stevigheid, werkt vochtvasthoudend en maakt de emulsie glad. Daarnaast regelt glycerine, afhankelijk van de hoeveelheid, de opname en afgifte van water in de huid.
 • Vetzuurglyceride uit verschillende soorten plantenoliën, zoals koolzaadolie, kokosolie of palmolie, werkt als emulgator (verbindt vette en waterige delen).
 • Bijenwashydrolysaat werkt als emulgator en wordt verkregen door verzeepte bijenwas met loog (kaliumhydroxide) te behandelen. Beschermt bovendien de gevoelige huid zonder deze af te sluiten.
 • Water dient ter verdunning.
 • Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.3

Weer heel puur, vol verzorgende bestanddelen en lekkere oliën.

Ook de gezichtscrème zit in een ‘metalen’ tube. Prima! Veel beter dan een potje.

De crème is vrij rijk, perfect voor de wat drogere huid of als nachtcrème. Voor mijn huid is ‘ie voor overdag net wat te ‘vol’, dan gebruik ik liever de Light versie. Voor ’s nachts is ‘ie perfect! Hij smeert lekker uit, maakt mijn huid superzacht en soepel (maar niet glanzend) en ik word de volgende dag wakker met een lekker zacht, comfortabel aanvoelend gezicht. Zonder irritatie of iets dergelijks.

De Verzachtende Gezichtscrème kost €12,95.

Dit is de ‘Light’ versie van de bovenstaande crème! Het is meer een fluïde en is wat minder rijk en vol. Prima voor overdag dus, of voor als je niet zo’n droge huid hebt.

Informatie op de verpakking.

En nog een keer wat erin zit.

 • Amandelolie verzacht de gevoelige huid, brengt haar tot rust, verzorgt en maakt de huid soepel.
 • Melkzuur werkt vochtgevend en brengt de zuurgraad van de huid in balans, zodat haar beschermend vermogen verbetert.
 • Pruimenpitolie verzorgt de gevoelige huid met onverzadigde vetzuren en geeft een zachte amandelgeur.
 • Xanthaan, een product van micro-organismen, werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.
 • Glycerine uit verschillende soorten plantenoliën, zoals koolzaadolie, kokosolie of palmolie, geeft een product stevigheid, werkt vochtvasthoudend en maakt de emulsie glad. Daarnaast regelt glycerine, afhankelijk van de hoeveelheid, de opname en afgifte van water in de huid.
 • Vetzuurglyceride uit verschillende soorten plantenoliën, zoals koolzaadolie, kokosolie of palmolie, werkt als emulgator (verbindt vette en waterige delen).
 • Bijenwashydrolysaat werkt als emulgator en wordt verkregen door verzeepte bijenwas met loog (kaliumhydroxide) te behandelen. Beschermt bovendien de gevoelige huid zonder deze af te sluiten.
 • Water dient ter verdunning.
 • Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.4

De Light crème is lekker dun en makkelijk smeerbaar.

Heerlijk voor overdag! Maakt mijn huid net zo lekker zacht, soepel en gehydrateerd als de gewone crème. Het enige nadeel vind ik dat er geen SPF in zit, dat heb ik echt wel nodig, minimaal SPF25. Kan dat er nog bij, Weleda? 😉

De Verzachtende Gezichtscrème Light kost €12,95 voor 30ml.

Volgens mij is het wel duidelijk: ik ben heel enthousiast over de Amandel-lijn van Weleda! Heerlijke pure producten, zonder poespas, zonder parfum, zonder irriterende bestanddelen. Maar wel vol met voedende oliën en ingrediënten die echt wat doen voor je huid. Daar word ik blij van! En de prijzen zijn ook heel erg prima. Alleen nog de alcohol er uit en een SPF in de dagverzorging, en ik ben een gelukkige beautyblogger!

Alle Weleda producten zijn te koop bij onder andere de meeste DA filialen, Gezond & Wel winkels, De Tuinen en veel natuurwinkels. Check deze pagina voor verkooppunten bij jou in de buurt.

1 http://www.weleda.nl/producten/gezichtsverzorging/gevoelige-huid/amandel-verzachtende-reinigingsmelk.html

2 http://www.weleda.nl/producten/gezichtsverzorging/gevoelige-huid/amandel-verzachtende-gezichtsolie.html

3 http://www.weleda.nl/producten/gezichtsverzorging/gevoelige-huid/amandel-verzachtende-gezichtscreme.html

4 http://www.weleda.nl/producten/gezichtsverzorging/gevoelige-huid/amandel-verzachtende-gezichtscreme-light.html

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

61 reacties
 1. Myrhte

  Ik heb een super droge gevoelige huid, altijd rood en pijnlijk schraal. Ik gebruik nu een jaar of 2 de gezichtscrème… Ik gebruik nooit meer wat anders! Nergens meer last van 🙂

 2. Rachel

  Ik gebruik dit ook al een lange tijd en ben helemaal fan!
  Werkt echt perfect voor mij 🙂

 3. Marijke

  Ik heb de Light Crème ook, hij is echt heel erg fijn!

 4. brinadepina

  Ik was laatst bij een natuurwinkel (Rozemarijn in Hoofddorp) en daar kon je minitubetjes van Weleda kopen voor € 1,25 per stuk.

 5. Annelies

  Ik ben vandaag de light creme gaan kopen. Mijn dagcreme was op en ik moet toch altijd een merk van de apotheker nemen omdat ik er anders niet tegen kan. Nu maar eens deze proberen. Met zo weinig ingrediënten is er ook weinig om op te reageren.

  • Marly

   Mwah, dat er weinig ingredienten in zitten garandeert niet dat er weinig is om op te reageren. Als je bv allergisch bent voor amandelolie gaat die vlieger al niet meer op 😆

  • Marielle

   IK zou eerder natuurlijke producten kopen ipv merken uit de apotheek. Ik heb ook een gevoelige huid en heb nog nooit last gehad van een natuurlijk product, ik gebruik juist vooral merken als Weleda, Lavera, Dr Haushka,… vind ze echt heem mild en zacht!
   Van de niet natuurlijke merken kan ik je heel erg de Sensitive lijn van Kruidvat aanraden. Die dagcreme is echt heerlijk! En heeft mijn huid echt in balans gebracht! Gebruik em wel alleen in de winter omdat ik een gemengde/ vette huid heb. Het enige dat ik bij de apotheek koop is gezichtszonnebrand en de enige reden hier voor is omdat ik nog geen enkele natuurlijke gezichtszonnebrand gevonden heb die niet te vet is voor mijn huidtype.

 6. Doortje

  Hele fijne producten, zo natuurlijk mogelijk voor een betaalbare prijs.
  De amandel reinigingsmelk doe ik op een vochtig gemaakt wattenschijfje en werkt bij mij ook heel goed om oogmake up mee te verwijderen.
  Misschien nog wat meer Weleda reviews in de toekomst?

 7. Hester

  Mijn moeder gebruikt ook al heel lang Weleda, die metalen tubes vind ik ook wel wat hebben! Het is dus een echt goed en natuurlijk merk, top! En gelukkig hebben ze die SPF niet ‘zomaar’ weggelaten.

 8. Suus

  Op de verpakking staat inderdaad dat Weleda “gecertificeerde natuurcosmetica” is, maar ik heb me altijd afgevraagd wat dat betekent. Welk certificaat hebben ze dan? En wat moet je doen om het te krijgen? Nu klinkt het een beetje als van die “gediplomeerde” roedewichelaars, die bij nadere inspectie alleen over wat zwemdiploma’s en een veterstrikdiploma blijken te beschikken. Strikt genomen ben je dan inderdaad wel “gediplomeerd”, ja… Ik heb bij Weleda altijd een beetje het gevoel dat ze vooral beschikken over certificaten die ze zélf uitgeven – maar dat heb ik bij alle zweeftypes en de op hen gerichte producten.

  • Miss Lipgloss

   Als je hun site checkt (weleda.nl) kan je er alles lezen, ze hebben wel echt keurmerken ‘van buitenaf’.

 9. Yvonne

  Ik ben zooo gek op waleda producten =D
  En ook gek op de amandel gezichts olie <3
  Leuk dat jij er ook zo tevreden over bent 🙂

 10. Riëlle

  Ik ben opslag verliefd!

 11. seher

  ooh wat leuk
  ik wil een van de cremes kopen, en heb een normale tot droge huid, ik twijfel tussen de light en de normale versie..
  hmm ik vind vollere cremes wel lekker maar misschien is de light toch wat beter..

 12. Roos

  Ik heb de gezichtscrème en vind ‘m heerlijk! Mijn huid wordt er super zacht van en kalmeert. Rode vlekjes of ruwe plekjes verdwijnen heel snel als je huid wat onrustig is en blijven weg. Althans, zo werkt het bij mij.. 🙂

 13. Naomi

  Dat zien er fijne productjes uit 😀

 14. Aranka

  Ik heb hier ook een tijd geleden een aantal dingen van gekocht en was er absoluut niet tevreden over. Mijn huid werd hier ontzettend vet van en het trok ook helemaal niet goed in. Jammer, want ze hadden deze lijn me zo aangeraden.

  • Marielle

   Je zou die producten die te vet zijn dan kunnen gebruiken als nachtcreme of wanneer het echt heel koud is buiten, doe ik ook omdat ik een gemengde/ vette huid heb. Heb zelf de Iris light gekocht en die was ook te vet voor mijn huid overdag dus gebruik ik hem als nachtcreme.

 15. ValleyDoll

  De olie lijkt me wel iets nuttigs ! Ik kende de lijn nog niet en heb nog nooit wat gebruikt van Weleda. Zal het zeker eens van naderbij bekijken.

 16. Sophie

  Dit lijken me echt fijne producten, alleen de prijzen vind ik net iets te hoog.. Ik hou het bij mijn Etos zuiverende dagcrème. 🙂

 17. Joyce

  ’t is wel weer duidelijk, die moet ik hebben.

 18. Samira

  Ik ben het helemaal eens met je over de prijzen… 🙂

 19. Lytje

  Ik heb een grondige hekel aan Weleda. Voor veel producten (vooral de Granaatappel-lijn) ben ik allergisch (heb dat normaal niet heel snel). En de Duindoorn Vitaliseringsdouchecrème vind ik echt niet lekker ruiken.

 20. dita

  Ik vind de verpakking nooit zo mooi, maar het product is zo fijn!

 21. Claudia

  Wat leuk dat je Weleda reviewt. Ze hebben heerlijke producten en lekker makkelijk verkrijgbaar bij de drogist. Ben zelf erg fan van de duindoorn lichaamsproducten 🙂

 22. Eva

  Ziet er erg fijn uit, ook fijn dat er geen gekke dingen in de producten zitten.

 23. My

  Ik heb Weleda ook nog nooit eerder gebruikt. Zie het vaak op blogs voorbij gekomen. Lijkt me wel een fijn merk x

 24. Marielle

  Ik hoor echt op alle beautyblogs enorm goede komenaren over deze lijn. Er was zelfs een meisje die geen raad meer wist met haar huid en dan gebruikte ze deze lijn en haar huid werd weer normaal! Vind het wel jammer dat ik een vette/ onzuivere huid heb. Deze producten zullen voor mij te rijk zijn.

  • Kirsti

   Juist dan is deze serie aan te bevelen! Doordat er zo weinig ingrediënten inzitten komt je huid tot rust. Neem dan wel de Light-crème en niet de gewone gezichtscrème. Evt. te combineren met Dermalotion van Weleda, speciaal voor onzuiverheden in de huid. Als je huid weer in balans is kun je langzaam weer overstappen op een andere serie, bijvoorbeeld Iris.

  • Marielle

   Ik heb de Iris light gehad maar vond hem ook te vettig om te gebruiken als dagcreme. Gebruik hem nu in de winter als nachtcreme.

 25. Roosie

  Fijne review.
  Had de gezichtsolie in een glossybox zitten, gebruik hem de laatste weken en mijn gezichie vind hem super fijn!
  Volgende week toch maar de andere weleda producten aanschaffen :love:

 26. Sandra

  Ik gebruik de gezichtsolie. Heb het eerst ook als ook make-up remover geprobeerd maar dat brandde echt enorm. Ik gebruik het ook als serum ’s nachts. Het product is echt super zuinig!

 27. Cindy

  Ik wist niet dat ze zo’n verzorgingslijn hebben, ik heb namelijk oogdruppels van Weleda via de apotheek, tegen droge ogen, bij zachte lenzen..
  Fijn om eens te gaan gebruiken!

 28. Charile

  Goede review! Lijken me erg fijn werken 🙂

 29. gracefulglow

  Weleda is ook gewoon te koop bij Etos hoor, die is misschien iets makkelijker te vinden dan een natuurwinkel. De verzachtende gezichtsolie zat eens in de glossybox, hij is echt heel prettig. Fijne review, heel uitgebreid! 🙂

 30. Joanne

  Leuk! Ik denk dat er geen spf in zit omdat het voor de gevoelige huis is, en dat is voor veel mensen irriterend

 31. JoycevdB

  Fijne blogpost! Hier kan ik zeker wat mee.
  Ik zal het alleen inderdaad niet gebruiken tot de alcohol uit de verzorging is. Jammer…

 32. Nathalie

  Zien er fijne producten uit. Ik hou niet zo van reinigingsmelk maar de gezichtscrème lijkt mij wel iets voor mij. Dat er geen spf inzit vind ik niet zo erg want ik gebruik mijn dagcreme ook altijd als nachtcreme en voor overdag smeer ik gewoon een apparte zonnecreme.

 33. Lisa

  Lijken me erg fijne producten, ik heb eigenlijk nog nooit iets van dit merk geprobeerd, misschien moet ik daar eens verandering in brengen 🙂

 34. lin

  Ik gebruik al heel lang Weleda-producten. Heel erg fijn 🙂 mijn huisarts schreef vroeger ook altijd Weleda-medicijnen voor dus ik dacht, de huidverzorging moet ook wel goed zijn. En dat is ook zo! Alleen heel jammer van die alcohol, dat probeer ik echt te vermijden sinds een akefietje. Pure alcohol kwam namelijk op mijn armen terecht, en een half jaar lang kon het niet meer bruin worden met zelfbruiner, precies op die plekken bleef het wit. Nu is mijn huid gelukkig hersteld en kan ik weer zelfbruinen 🙂 maar alcohol in huidverzorging, brrrr liever niet.

 35. Vera

  Lijken me heerlijke producten!

 36. Esmay

  OEh, die reiniger en die Light creme lijken me beide erg fijn voor mijn huid!
  De verpakking vind ik inderdaad ook leuk, roze is áltijd goed 😀

 37. Liene

  Ik vind dit ook al zo’n fijn product. Alle onzuiverheden gaan weg bij mij!
  :love:

 38. Tim

  Fijne review! Ik ben zelf ook helemaal fan van de producten van Weleda 🙂

 39. Desirée

  Ik vind Weleda echt heerlijke producten hebben! ♥

  • Caatje

   De zonnebrand van weleda is er ong 2 jaar geleden uitgehaald uit het assortiment omdat ze de spf niet konden garanderen. Doordat ze alleen natuurlijke bestanddelen in hun producten willen gebruiken en daarmee konden ze geen hoge spf produceren. Dat is in ieder geval wat ze destijds als verklaring aan hebben gegeven.

 40. Roos

  Gebruik de creme al een jaar of 5. Beter is er niet imo. En ze gaan er denk ik geen spf in doen, ze hebben onlangs hun hele zonnebrand lijn eruit gehaald omdat de EU-regels aangescherpt zijn en ze het niet meer konden doen zoals zij het wilden. Raar dat je Weleda nog niet eerder hebt gereviewd..?

  • Miss Lipgloss

   Oh, goed om te weten, dan snap ik het wel.

   Tja, nog nooit eerder echt gebruikt! Gek he..

 41. Loulou

  Al van jongs af aan gebruiken wij thuis producten van Weleda. Een van mijn favorieten is denk ik toch de lavendel ontspannings olie. Helaas vind ik deze dagcrème niet zo fijn.. 😳

 42. Kimberly

  Wat een goede en uitgebreide review, fijn! 😀 De gezichtscreme spreek mij wel aan!

 43. The Fashion Plaza

  Goed van je dat je zoveel foto’s plaatst. Ik vind Weleda een goed merk en ik verwacht ook weer van dit product dat het goed hydrateert zoals andere producten van Weleda dat doen.

 44. Manon

  Ik gebruik de olie voordat ik ga slapen op mijn gezicht. Werkt ook handig als makeup remover! Fijne review

 45. Lotte

  Deze lijn is echt heel erg prettig, ik heb er ook een aantal producten van. De gezichtscrème uit deze lijn (light) gebruik ik echt elke dag, ik ben inmiddels aan mijn derde tube begonnen. Ook de gezichtsolie vind ik fijn, maar die gebruik ik vooral in koudere periodes als mijn huid weer wat droger is.

 46. Irene

  Ik heb de gezichtscrème in granaatappel en die vind ik ook enorm fijn! Als die op is ga ik deze misschien wel proberen.

  • Lytje

   Die creme vind ik VRESELIJK. Ik ben allergisch ervoor, na het smeren zat mijn gezicht helemaal onder de rode bultjes. BLEH.