Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • tip
  • uitleg
Een MissLipgloss artikel

Volle lippen


Volle lippen wil elk meisje wel. Het hoort niet bij het rijtje van de zeven schoonheden, maar in mijn rijtje van de zeven schoonheden wel 😉 Ik heb van mezelf redelijk volle lippen, maar veel meiden zouden graag wat meer volume willen hebben. Natuurlijk ga je je niet scheel betalen aan injecties, maar de volgende tips van Miss Lipgloss even opvolgen! 🙂


Easy, easier, easiest 😉

  • Gebruik een lichte gloss (eventueel met een glitter), maar niet helemaal over je lippen, maar alleen in het midden. Doe een beetje op het midden van je lippen en veeg dit uit (zodat mensen niet denken van: ‘Zij is een deel van haar lippen vergeten in te smeren’). Zo lijken je lippen voller!
  • Vermijd donkere lipsticks en glosses. Vooral matte donkere lipsticks zijn een no-no als je volume wilt. Helaas voor jou dus dat je de trend van dit najaar moet missen! Of misschien ben je daar juist heel blij mee…
  • Iedereen weet natuurlijk dat scrubben de bloedcirculatie stimuleert. Dus: ‘scrub’ je lippen met bijvoorbeeld een tandenborstel (of een speciale lipscrub): hiervan worden je lippen voller én meteen zachter. Twee vliegen in één klap!
  • Koop een lip plumping lipgloss. Ik gebruik zelf LipFusion en deze maakt je lippen écht voller. Natuurlijk niet heel lang, hooguit een uur, maar als je toch al de hele dag lipgloss smeert én je wit volle lippen, smeer dan met LipFusion. LF is in de winkel prijzig (ca. €38), maar op eBay een stuk goedkoper.
  • Secret tip van Miss Lipgloss: gebruik Minted Rose Lip Balm van Smith’s (ja, van de makers van Rosebud Salve!). Ook de Mentholated Salve werkt hier perfect (zo niet, nog beter!) voor. In beide salves zit menthol/mint en dat voel je tintelen op je lippen. Je lippen worden hiervan iets roder én voller.


Goed te doen

  • Een beetje weird, maar het werkt: gebruik een bruin oog- of wenkbrauwpotlood en teken hiermee een héél dun (echt miniscuul) lijntje onder het midden van je onderlip. Blend dit heel goed. Zo maak je een nepschaduw onder je lip waardoor – juist – je lippen voller lijken. ‘Ooray!
  • Teken met een wit oogpotlood (of gebruik een hele lichte concealer) een lijn (mag iets dikker zijn) boven je bovenlip (boven de ‘m’, ook wel ‘cupid’s bow’). Blend dit ook weer heel goed, en tadà, klaar zijn je optisch vollere lippen.


Voor Pro’s

  • Dit is even oefenen en werkt alleen als het perfect gedaan is. Breng concealer aan over je lippen zodat het dezelfde kleur heeft als je huid. Omlijn je lippen met een lipliner in dezelfde natuurlijke kleur als je lippen, maar wijk nét een paar millimeter af van de natuurlijke vorm van je lippen. Doe niet te overdreven, anders zie je er uit als 1) een kamper-Anita of 2) een clown (en dat wil je niet!). Kleur je lippen dan in met het lippotlood en gebruik daarna een lipstick of gloss (of allebei). Oefen dit wel eerst een paar keer voordat je er mee de deur uitgaat!


MissLipgloss.nl is hét bewijs dat jij geen injecties nodighebt voor vollere lipjes 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.