Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
30 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boek
  • sprookjes
  • viktor & rolf
Een MissLipgloss artikel

Viktor & Rolf Sprookjes

Wat moet je doen als je pinnige tante je heeft behekst en je voorgoed je ‘s’ kwijt bent? Of als je altijd voor het donker terug naar je holletje moet, omdat je niet wilt dat iedereen ziet dat je dan licht begint te geven? Wat gebeurt er met je als je steeds per ongeluk vuur spuwt? En als je een eendagsvlieg was, welke dag zou je dan het liefst meemaken?
Een verdrietig parfumflesje, twee eenzame manen, een vrolijke bloemenbom en nog vele andere fantasievolle sprookjesfiguren nemen je mee naar een andere wereld; een betoverende wereld waarin onvergetelijke dingen gebeuren.
‘We houden ervan het vertrouwde te verdraaien,’ zeggen Viktor & Rolf, en deze benadering klinkt ook door in dit schitterende, rijk geïllustreerde sprookjesboek.

Sprookjes? Door Viktor & Rolf? Hebben! Dat is wat ik dacht toen ik er lucht van kreeg dat ons Nederlandse ontwerpersduo met en sprookjesboek zou komen. Ik houd van sprookjes, als klein kind had ik mijn eigen grote sprookjesboek die ik ook overal mee naartoe sleepte. Gekocht van mijn eigen spaarcentjes.
En nu, zo’n dertien jaar verder, heb ik een superhip sprookjesboek van Viktor & Rolf, met eigentijdse sprookjes. Echt heel leuk om zelf te lezen en nog leuker om voor te lezen aan je zusje, neefje, nichtje – gewoon aan elk lief kind.

Sprookjes
Viktor Horsting en Rolf Snoeren
Prometheus
978 90 446 1609 5
Koop nu bij Cosmox voor €19,95: geen verzendkosten!
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.