Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • mascara
  • Max Factor
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Verrassend fijn: Max Factor Xperience Volumising Mascara

Ik heb mijn favoriete mascara inmiddels gevonden (de Estee Sumptuous), maar blijf altijd nieuwsgierig naar andere soorten. Nu werd ik blij verrast door de Xperience Volumising Mascara van Max Factor! Ik had hem al een tijdje liggen en ik besloot hem toch eens te proberen. En wow!

 

Het verschil met andere mascara’s is, volgens Max Factor, dat er geen synthetische was in de Xperience Volumising zit, maar bijenwas, carnauabwas en topioca-polymeren. Dit zorgt er samen voor dat je wimpers er natuurlijk uit zien, zonder dat ze aan elkaar plakken en klonteren. Wel lijken ze veel voller, dikker en langer. Dit praatje heb ik natuurlijk al veel vaker gehoord, dus meteen geloven deed ik het niet. Maar het is dus wél zo!

De borstel is van plastic, wat niet mijn favoriete soort is. Ik heb liever een gewone borstel, maar deze werkt toch wel erg fijn.

Zonder mascara

Met mascara

Zonder mascara

Met mascara


En het resultaat is gewoon erg mooi. Hij maakt mijn wimpers vooral heel vol en lang zonder dat er klontjes zijn of dat mijn wimpers aan elkaar plakken. Het is ook snel gebeurd, je hoeft niet heel vaak met je borsteltje over je wimpers heen voor je dit effect bereikt. Het plastic borsteltje werkt prettig en de mascara zorgt er gewoon voor dat mijn wimpers er prachtig uitzien! Gesepareerd, vol, zwart.

Heel goedkoop is de mascara niet – volgens mij worden drogisterijmascara’s steeds duurder -, namelijk €16,99. Maar ik vind hem het geld zeker waard, omdat ‘ie doet wat ‘ie belooft en mijn wimpers gewoon erg mooi vol maakt, zonder klontjes of aan elkaar geplakte haartjes.

Blij verrast was ik dus door de Max Factor Xperience Volumising Mascara. Echt een aanrader!

Bij Etos is deze week: 2e Max Factor mascara gratis!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.