7 november 2015 door Cynthia Schultz 110 reacties
Een MissLipgloss artikel

Verliefd op mijn Acne Canada Scarf

Acne Canada ScarfKen je dat? Dat je een kledingstuk of beautyproduct spot en die jaren op het oog hebt? En telkens niet koopt? Om allerlei redenen. Dat had ik met de welbekende Acne Canada Scarf. Zo vaak zag ik hem voorbij komen, zo vaak deed ik hem in mijn online mandje, zo vaak stond ik er mee in mijn handen. Zo vaak als ik vroeg ‘wat een mooie sjaal, waar is die van?’ was het díe sjaal. En nu heb ik hem. Eindelijk. 

 

Ik weet niet wanneer ik hem voor het eerst zag en meteen wilde. Ik denk een jaar of drie geleden. Ik ben een echte sjaalliefhebber: in de herfst en de winter draag ik er elke dag één en ik heb ook altijd zo mijn favoriet. Al iets van twee jaar draag ik een hele fijne sjaal van Pieces, waar ik ook altijd veel vragen over krijg. Ik lééf in sjaals.

Dus: toen zag ik die mooie Acne Canada Scarf. Wat een mooie! Heel simpel. Een grote wollen sjaal met ‘sliertjes’. Elke keer als ik aan iemand vroeg ‘Wow, wat een mooie sjaal, waar is die van?’ was het antwoord: Acne. Ik ging op zoek naar een sjaal van een ander merk die er precies op leek – want €130 voor een sjaal… Oei. Maar ik vond hem niet. Niet! Nergens. Als ik iets soortgelijks vond, vond ik hem niet breed genoeg. Of te kort. Of  de wol was niet mooi of de kleur.

Een paar weken geleden dacht ik: Nu is ’t klaar. Ik koop hem gewoon. Ik ga hem duizenden keren dragen (ik reken altijd om naar cost per wear en dat is omgerekend dan gewoon helemaal niks). Zo ging het ook bij mijn Burberry jas die ik bijna vier jaar geleden kocht: ik was jaren op zoek naar die perfecte trenchcoat en hij was onvindbaar. Uiteindelijk ging ik overstag en kocht ik die Burberry Trenchcoat en hij was perfect en ik heb hem al ontelbaar vaak gedragen.

Goed. Ik bestelde hem dus, de Acne Canada Scarf, in de lichte grijze kleur (‘light grey melange’). Online, bij de Acne online shop. Voor €130. Ja.

Acne Canada Scarf

En oh oh oh. Wat ben ik er verliefd op! Ik had hem veel eerder moeten kopen! Sinds ik hem heb, draag ik hem elke dag. Hij is perfect.

De sjaal is gemaakt van 100% Virgin Wool, in het Nederlands scheerwol. Niet alle wol is scheerwol. Dat wist ik ook niet – weer wat geleerd. Scheerwol is ‘wol van de eerste schering’, geschoren van levende, gezonde schapen. Scheerwol heeft mooie glanzende vezels. Al lees is ook weer dat alleen lamswol van de eerste schering is. Wie vertelt me de waarheid? 😉

Na me even ingelezen te hebben in scheerwol heb ik ontdekt dat het je lichaamstemperatuur vasthoudt, vocht doorlaat, antistatisch, duurzaam en milieuvriendelijk is (biologisch afbreekbaar). Nou, is dat even mooi!

Acne Canada Scarf

Het is dus een vrij simpele sjaal, 200cm bij 70cm met ‘sliertjes’ aan het uiteinde.

Acne Canada Scarf

Zo draag ik hem het liefst. Op een leren jasje (Goosecraft), een keer omgeslagen en de uiteinden in mijn jasje gestoken. Zo is ‘ie lekker vol en losjes. Voor op niet al te koude dagen.

Acne Canada Scarf

Zo dus.

Acne Canada Scarf

Jaaa. Zo.

Acne Canada Scarf

Maar zo kan ook. Met de uiteinden los. Zie je hoe lekker vol en groot hij is? Ik houd zo van dit soort sjaals. Dit is een sjaal met mijn naam erop.

Acne Canada Scarf

Of zo.

Acne Canada Scarf

Zo kan ook nog, op koudere dagen, wanneer het lekker is als je een sjaal wat steviger omgeslagen hebt. De bril is trouwens van Komono.

Acne Canada Scarf

Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn koop. Ik ben er zó blij mee! Echt. Niet normaal. Hoe blij kan je zijn met een lap wol. Nou, heel blij dus.

Zie me blij zijn met mijn sjaal. Er zijn nog meer kleuren, zes welteverstaan. Ik ben nu op de groene aan het azen… 😉 Ik wilde mijn simpele blijdschap vanwege een sjaal graag met je delen. Yessss!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

110 reacties
 1. OOTD: Begin van de herfst | IKBENIRISNIET

  […] wil het allerallerallerrliefste een grijze sjaal van Acne Studios na Cynthia’s blogpost hierover, maar omdat ik daar een jaartje (..of zeven) voor moet sparen doe ik het nog even met een […]

 2. Nicole

  Prachtige sjaal, hij ziet er zo lekker groot en cosy uit! Ik werk bij Repeat en wij verkopen allemaal cashmere sjaals (zo heerlijk zacht) en steeds denk ik, zal ik er een kopen? maar ze zijn best wel duur. En een aantal jaar geleden heb ik tijdens mijn stage bij Mucho Gusto eens een cashmere sjaal gekregen, dit is echt mijn favoriet!

 3. Bibi

  Wat ontzettend mooi, dit zal je echt jaaaaaren dragen omdat het zp’n fijne kwaliteit is, mooie aankoop!

 4. Kim

  Zown sjaal zoek ik dus al JAREN!
  Cost per wear doe ik ook altijd dus dit is een hele goede tip

 5. Manon

  Die ziet er echt super lekker zacht uit!!! 😀

 6. Julia

  Ik wil hem al zó lang, hij is echt prachtig!

 7. Vera

  Kwijl Kwijl… wat een prachtige sjaal! Snap best dat je daar eventjes langer over na hebt gedacht voordat je er meteen 130 euro tegenaan klapt haha, maar het lijkt mij een prima investering 🙂

 8. Leonie

  heel herkenbaar die liefde voor sjaals.. ik heb er nu 1 van Yak wol.. ook superzacht, een mooie kleur en lekker groot..

  Laat de herfst en winter maar komen 🙂

 9. Zappy

  Kon het weer niet laten…. Bordeaux rood hiervan gisteren in Amsterdam gekocht! #ikhadhetechtnodigenheusnietomdatmisslipglossemookheeft ??

 10. JJ

  Prachtige sjaal, staat mooi bij jouw huid-en haarkleur. Helaas ga ik er van deze kleur zelf ook een beetje grijs uitzien. En helaas is €130 ongeveer mijn kkledingbudget per seizoen, maar voor jou een onwijs goede aankoop

 11. Iris

  Heel erg mooi! En zal ook wel erg lang mooi blijven, lijkt me.

 12. Susa

  Wat een prachtige sjaal! Inderdaad een behoorlijk hoge prijs, maar het is wel een heerlijk basic ding die jaaaaren in blijft, dus ik snap je keuze. Als ik zelf geen arm studentje was had ik het waarschijnlijk ook overwogen, haha! Echt alles eraan is perfect, ahhh <3

 13. Christel

  Hij is prachtig! Ik heb er helaas het geld niet voor (over) nu, maar als ik het had, zou ik hem ook kopen, misschien in die groene kleur. Geniet ervan Cynthia!

 14. Sarah

  bij sissy boy hebben ze een exacte look a like voor 59 euro 🙂

 15. silke_mac@live.nl

  Voor mensen die op zoek zijn naar een meer budget versie/dupe van deze sjaal, maar nog steeds kwalitiatief -in wol-, +-50 euro in Other Stories 🙂

 16. Lillyshuid

  Ik vind je sjaal echt geweldig! Je hebt me enthousiast gemaakt om er ook voor te gaan sparen!

 17. Stefanie

  ziet er echt mooi uit en kan overal bij, wat ideaal is. Toch fijn als het zon goede investering is gebleken!

 18. Denise

  Heerlijk dat je zo blij kan zijn met een sjaal haha. Ik heb er gewoon één van pieces en ben er helemaal tevreden over :-).

 19. Merel | mooimerel.nl

  Wat een heerlijke sjaal!! Haha en ik herken het geluksgevoel bij random dingen 😉 Fijn toch, dat je zo blij kunt zijn met iets?!

 20. Veerle

  Mooie sjaal ja,mooi kleur ook,ik zou er nie opkomen een grijs te kopen amaar als ik je er zo mee zie.Past het echt op heel veel.
  De prijs…. Tja iets mooi ,tijdloos en duurzaam is zijn geld zeker waard.
  Alhoewel .Ik had laatst in Strassbourg (bij galeries Lafayette) ook een heeel heel mooie sjaal gezien.Toen ik hem oppakte en zag dat hij 325 € kostte heb ik hem maar mooi teruggelegd haha.En hij was veel kleiner dan de uwe.

 21. Susanne

  Haha geweldig al die foto’s met je sjaal. Staat je goed. Tijdloze kleur

 22. Caitlyn

  Duur, maar echt heel mooi ja. Past ook bij alles, ik snap dat der gek van bent.
  xx

 23. Laura

  Ahhhhh ik zit ook al zo lang te kwijlen op deze sjaal… Hij is door zijn eenvoud zoooo mooi! Maar €130 euro, pfoei. Echt zo’n ‘investering’ waar je jaaaren lang plezier van hebt.

 24. Roos

  Wat een leuke aankoop! Je gaat er vast superveel plezier van hebben 🙂 X

 25. Micks

  Hele mooie sjaal! Als de prijs wat minder zou zijn, zou ik hem ook halen.

  Scheerwol is trouwens niks meer of minder dan wol die geschoren is van een levend schaap. Zuiver scheerwol is wol van de eerste schering.

 26. Itsme

  Wow, het is echt een onwijs mooie sjaal en eigenlijk zoek ik stiekem wel naar zoiets. Tegelijkertijd heb ik absoluut niet zoveel geld over voor een sjaal (130 euro, wow) maar ik kan me wel voorstellen dat wat betreft kwaliteit je goed zit met deze sjaal, kwaliteit kost nu eenmaal geld.

 27. Daniëlle

  Het is ook echt een prachtige sjaal en hij staat je heel mooi! Leuk!
  Ik zit nog steeds op de wel/ niet stoel haha… maar wie weet heb ik er binnenkort ook 1 in mijn bezit, ik vind ze wel echt heel mooi!

 28. Amy

  Hij is ZO mooi! Maar die prijs… Pijnlijk! Hopelijk heb je er onwijs veel plezier van 🙂

 29. Miriam

  Mooi! Maar ik vind hem echt zo duur dat ik hem zeker niet ga kopen 😉

 30. michelle

  Aah ook ik ben al een lange tijd verliefd op deze sjaal maar helaas paste het niet binnen mijn budget. Ik heb een mooie look a like van Pieces gevonden, heb wel voor donkerblauw ipv grijs gekozen.

  Wat ik mij afvroeg: hoe zorg jij er voor dat hij niet helemaal vies word door make up of lipstick etc? Aangezien de sjaal toch wel vaak je gezicht raakt. Ik heb daar vaak last van maar vind het ook weer zonde om een wollen sjaal vaak te wassen. Hoe los jij dit op,

  Liefs,
  Michelle

  • Miss Lipgloss

   Nou, tot nu toe geeft het dus helemaal niet af! Foundation niet. Felgekleurde lipstick draag ik gewoon niet als ik de sjaal draag, want dat geeft denk ik wel af. Als de sjaal wel vies is zal ik hem voorzichtig op de hand wassen.

 31. Wal

  Mooie sjaal, wel een heel grappige naam Acne Studio’s, hihi.

 32. Emma

  Ik vind m prachtig! En ik ben ook echt dol op sjaals. Heb er een paar van coisa die ik echt heerlijk vind. Ik schrik niet van de prijs, ik zeg investeer in goede basics 😀

 33. Neelke

  Heerlijk toch, als je al zo lang over iets mijmert, om het dan te kopen en er ook nog eens super tevreden mee te zijn! Als je iets veel gebruikt maakt het niet uit dat het heel duur is. Ik vind het een prachtige aankoop.

 34. Domenique

  Mooi hoe je blij kan zijn om zo’n ‘klein’ maar luxe product 🙂

 35. Yvonne

  Wat leuk dat je zo kunt genieten van zoiets simpels als een sjaal! 🙂 Door jouw enthousiasme bekijk ik sjalen vanaf nu opeens anders. 😉

 36. Cheska

  Geweldig is hij!!! Ik had exact hetzelfde als jij, maar vond op ASOS.com een look a like. Zelfde samenstelling, zelfse sliertjes en zelfde afmetingen. Van Monki! Ongelooflijk veel geluk gehad. Zelfs de kleur is hetzelfde. Iedereen zegt ook: dat is zeker die van Acne… 🙂 Alleen wil ik nu wel een Acne, maar van een andere kleur. Geniet!

 37. Amelie

  Ik vind het zo leuk dat je blij wordt van een sjaal!

 38. Jolien

  Mooie, basic sjaal! Ik schrik ook een beetje van het bedrag, maar ik moet ook zeggen dat ik steeds meer de waarde begin in te zien in echt investeren in goede kledingstukken waar je lang plezier van hebt. Ik word in ieder geval vrolijk van deze ontzettend blije blogpost! 🙂

 39. Kayleigh

  Erg mooie sjaal, maar erg duur ook. H&M heeft ook mooie wollen sjaals ik heb al een tijdje de donkergroene op t oog maar vond €40 al aan de prijs?

 40. Sjess

  Ik snap je helemaal! Bij ons thuis staat echt een enorme mand in de gang helemaal vol met allerlei heerlijke sjaals :). Zelf heb ik al een jaar of twee als absolute favoriet de zwarte kasjmier sjaal van H&M, die is zoooo heerlijk! En €50 vond ik nog wel oké qua prijs :’). Dit jaar heb ik dan toch ook de bordeauxrode versie erbij gekocht. Ik woon in ze 🙂

 41. Annemae

  Mooie sjaal! Fijn dat ie ook lekker lang is (2 meter, wow!)
  Jammer dat de prijs zo hoog is, anders had ik hem allang gekocht!

 42. Elke

  awh, wat leuk om te zien hoe blij je ermee bent! en je hebt volkomen gelijk: wat een PRACHTIGE sjaal 🙂

 43. Mylou

  Ik heb hem al een paar keer bij je voorbij zien komen en hij lijkt me zó fijn! Helaas laat mijn budget het echt even niet toe. Ik laat al een beetje een traantje als mijn bb cream op is en ik nieuwe moet kopen, terwijl die ‘maar’ 10 euro is, haha ;).

 44. Evelien

  Ik herken dit volledig. Ik leef ook in sjaals. Een fijne manier om elke outfit af te werken. Mooi!! Geniet ervan ?

 45. Chinouk

  Geweldig mooie sjaal! Ik vind dat je best wat meer geld mag steken in dit soort ‘basic’ items, voor een pashmina van pure zijde/kasjmier betaal je ook een vermogen!

 46. Minka

  Ja Acne… super fijne shawls. Heb een zwarte en een donkerrode kleur… echt prachtig en ik vind het ook nog best ‘ok’ qua prijs eerlijk gezegd. Voor deze kwaliteit!

  • Minka

   Even mijn kleur opgezocht hij heet: ‘dark wine’ ik denk dat deze kleur jou ook prachtig zal staan…

 47. May

  Ik wil al tijden zo graag een grijze sjaal van acne, vind ze zo zacht en mooi. Maar heb het geld d’r echt niet voor over

 48. britt • Annebrittures

  Wooow, hij is leuk! Tof ook dat je gelijk een aantal manieren toont met heo je hem kunt dragen. Ik heb namelijk ook een sjaal die ongeveer hetzelfde is van vorm/grootte, dus ik kan die manieren ook eens een keertje proberen, hihi. Zoveel geld zou ik er nooit voor neertellen, maar dat komt misschien ook omdat ik hem nog niet heb vast gehad, haha.

 49. Shanna

  Die sliertjes heten franje! En scheerwol is ook maar een term; de meeste wol wordt verkregen door een schaap te scheren want een levend schaap levert keer op keer wol, een dood schaap maar één keer. De kwaliteit van de wol wordt meer bepaald door de soort wol (het ras van het schaap) dan door de manier van oogsten. Sprak de wolletjesfanaat 😉

  • Miss Lipgloss

   Ja, maar als ik het goed begrijp betekent ‘scheerwol’ dus heel specifiek wol van de eerste schering. Wol wordt altijd verkregen door het te scheren, toch? En thanks voor de rest van de info, dat wist ik niet! 🙂

 50. Jeanine

  Prikt de sjaal niet door het wol ?

 51. Fleur

  Ik had deze sjaal ook al een lange tijd op het oog (zeker al wel een jaar) en heb toen in september ook uiteindelijk besloten hem gewoon te kopen. En guess what? Ik heb hem tot nu toe bijna elke dag wel gedragen!

 52. Mijntje

  Onbegrijpelijk maar waar, bij mij prikt ‘ie dus wel erg. In geen enkele review heb ik dat gelezen dus het zal wel aan mezelf liggen. Best raar…

 53. Mieke

  Het is echt een mooie sjaal! Reken maar dat je daar veel en lang plezier van hebt!

 54. Lousaa

  Trouwens: het kan interessaant zijn om voorbij acne te kijken. Er zijn heel veel wat meer traditionele merken (vaak brits) die ook sjaals maken van verschillende soorten wol, waar de keuze misschien nog wel groter is.

 55. Priscilla

  Ik dacht even; oei wat duur! Maar als je dan nagaat hoe een goeie bol wol kost valt hem me eigenlijk ook vest weer mee. Het is ook een flinke lap! Maar niet dat ik hem ooit zou willen of kunnen betalen hoor 😉 Maar het is een prachtige sjaal!

 56. Iris

  Deze sjaal is echt perfect! Ik vind hem zoooo mooi en ik vind het ook heel tof dat hij milieuvriendelijk enzo is. Oh gossie, hij komt ook op mijn lijstje, oeps.

 57. Femke

  Ik zou zelf niet zo snel zo veel geld uitgeven aan een sjaal, maar toch snap ik zeker dat mensen dit wel doen. Het is een prachtige sjaal en hij staat je mooi.

 58. Lousaa

  Grappig wat ik allemaal lees.

  Virgin wool zou inderdaad wol moeten zijn van de eerste schering. Van een lam dus dat nog nooit geschoren is. Schoon dun en zacht. Lamswol kan dat ook zijn maar een lam kan ook ouder zijn. En scheerwol kan gewoon van een oud schaap komen. Kan ook heel hard voelen. Kwestie van logisch nadenken feitelijk.

  Op zich is daarmee overigens ook niet alles gezegd. Merino kan heerlijk zijn maar das een ander schaap met gladder haar. En voor een sjaal is kasjmir en alpaca ook best wel fijn. Lekker zacht. Nog duurder. Maar he. Als je de price oer wear berekent.. (hoewel, met mooie wol moet je wek oppassen met motten. Dat heb je dan weer niet met goedkope pieces troep).

  • Syl

   Ik heb een alpaca shawl en die is zooooo heerlijk zacht. Merinowol is trouwens ook fijn. Kriebelt niet.

 59. Vera

  Ik wil hem nu ook echt hebben!!! Hij staat op mijn verlanglijstje voor kerst. Misschien dan een groot cadeau voor mijzelf… Zou hem graag in de grijze of donker groene kleur willen.

 60. Annabel

  Staat je heel erg mooi! Ik ken dat ook, dat verliefd zijn op een voorwerp maar ‘m telkens toch niet kopen. Ik heb ‘m nu eindelijk voor mijn verjaardag gekregen (goed geregeld!), de beige cowboysbag! Verdwijnt niet van mijn zijde, behalve als ik mijn te zware laptop mee moet nemen naar de studie (dat vind ik toch zonde). Ik laat hem nooit meer los!

  Liefs XXX

 61. Aboutsbstyle

  Ik ken dat gevoel helemaal hoor. En hij ziet er ook prachtig uit je sjaal een goede koop dus. Liefs soraya

 62. Naomi

  Echt super mooi!!

 63. Femke

  Hij staat je mooi, maar…..oeiiii errug duur.

 64. Birgit

  *Duimpje omhoog… Like*
  Het lijkt mee een eerlijke sjaal, maar no way dat ik ooit €130,- voor een sjaal zou betalen. Ik heb in de sale bij V&D een paar jaar geleden een hele fijne lange en brede sjaal gescoord, geen idee van welk merk of materiaal, maar ook ik was op slag verliefd op die sjaal. Ik hou van sjaals als ’t kouder begint te worden, vooral omdat ik ook helemaal niet van een koude hals en koud gezicht hou, en ik niet tegen die koude wind in mijn luchtwegen kan.

 65. Suzanne

  Staat je super leuk, ik heb dat inderdaad ook.

 66. Bella

  Ik heb hem in het olijfgroen, en hij is inderdaad fijn :). Ik wil graag doinkerblauw en burgundy….:D

 67. San

  Wauw, ik heb de sjaal al verschillende keren voorbij zien komen bij je en denk dat hij ook perfect is voor mij. Zo’n vier weken geleden m’n absoluut favoriete lichtgrijze sjaal kwijtgeraakt, nog steeds verdrietig van. Kriebelt de sjaal ook niet Cynthia? Liefs

 68. norma

  Omg je kocht de brrr sjaal ik vond 65 al duur. Omdat ik ook echt sjaal mens ben kocht ik m ook. Mijn man is hem na al die jaren zat. Ik draag hem nog steeds. Hij keek geschrokken dat ik hem weer tevoorschijn haalde. 130 is echt boven mijn budget. Maar Is is super tof

 69. Shirley

  Ik heb hem ook en vind hem zo fijn! Heb hem nu ook in het zwart :’)

  • heleen

   als je niet tegen wol kunt moet je kasjmier nemen, soms heeft H&M ze en heel grappig, C&A verkoopt ook mooi kasjmier, truien, vesten, sjaals, mutsen handschoenen voor redelijke prijzen. Let wel op dat het 100% kasjmier moet zijn.

   Eenmaal kasjmier…..je wilt nooit meer iets anders hahahaha……

  • Chinouk

   jaaaa, kasjmier is zo fijn <3

 70. Maaike

  Hele mooie sjaal maar ik kan 130 euro niet verantwoorden naar mezelf. Daar kan ik ook een nieuwe winterjas voor kopen en dat gaat bij mij langer mee dan een sjaal: die koop ik elk jaar wel een nieuwe.

 71. Romy

  Een hele mooi sjaal! Maar wel erg duur 😮

 72. Anna

  Oh wauw! Ik weet waar ik voor ga sparen! Naar zo een sjaal ben ik al zo lang naar op zoek! Liefs

 73. Margot

  Hihi, wat leuk dat je er zo blij mee bent! En ik snap je heel goed hoor, ik leef ook in sjaals.

 74. Alyssa

  Ik begrijp je liefde voor deze sjaal <3 echt prachtig. Heel mooi! Ik vind deze kleur ook echt heel tof en passend bij veel outfits. Wauw, ik wil 'm nu ook…haha!

 75. eva

  Een zin: ik wil ook!! 🙂
  Liefs, Eva

  • eva

   Oeps, niet de bedoeling om twee reactie te geven. Sorry! Heel raar, hij gaf aan dat mijn reactie niet doorkwam.

 76. Eline

  Wat een prachtige sjaal! Die is het geld helemaal waard als je hem met zo ontzettend veel liefde draagt

 77. eva

  Een zin: ik wil ook!!! 🙂
  Liefs, Eva

 78. Joy

  Ah, heel gaaf! Jeukt het niet? Aangezien het wol is?

  • Bella

   Nee, het is heeeeeerlijk zachte wol :).

 79. Lilia | Lily Like

  Yay, ik heb deze sjaal ook een tijdje terug gekocht en toevallig ook net een review over geschreven. Hij is awesome <3

 80. Melissa

  Hele mooie sjaal!
  Ik heb een soort gelijke van pièces geloof ik, maar die is minder groot!

 81. Beauty Babe

  Hij staat je enorm mooi. Helemaal met dat prachtige haar van je!

  Ik heb altijd dat ik extra voldoening heb al ik na heeeeel lang twijfelen toch iets koop. Ben er dan om een of andere reden altijd extra blij mee.

 82. The Bag Hoarder

  Ik was drie jaar geleden in de Acne winkel in Parijs en daar lagen de sjaals alvast voor de winter. Het was toen augustus en bloedheet, maar die sjaal zagen er zó heerlijk warm uit. Die moest ik hebben! Het zijn net dekens waarmee je je gewoon in het openbaar kunt vertonen. Maar inderdaad, 120 euro was dat niet een beetje te gek voor een simpele sjaal?! Ik kocht een bordeauxrode met grijze hartjes en ik heb geen seconde spijt gehad. Ik draag de sjaal vanaf het najaar tot de lente non stop. Ik denk dat ik binnenkort nog een zwarte ga aanschaffen want ze zijn zo heerlijk warm en perfect <3

 83. Mariëlle

  Ik geloof dat ie heerlijk is, maar ik zou nooit €130 uitgeven aan een sjaal haha!

 84. manisha

  Ha, leuk! Ik herken het 😉

 85. Joyce

  Heel erg mooi, juist omdat ie zo basic is. Grote liefde voor sjaals ❤️. Het mooie van wat duurdere wollen sjaals is dat ze niet zo pluizen/afgeven. Hij staat je super, veel plezier er mee!!!

  • lisa

   Dit klopt niet, wol is gevoeliger voor pillen dan andere materialen ! De prijs heeft dan ook te maken met het soort wol wat wordt gebruikt en hoe lang de vezels zijn voor het spinnen.

 86. Minke

  Wauw, echt super mooi! Hij staat nu ook op mijn wishlist haha!

 87. Nathalie F

  Hij staat je prachtig. En als je hem al zo lang wilt en zoooo mooi vindt… En het jou gelukkig maakt …..Why not? Geniet van je mooie, nieuwe sjaal. xxx

 88. Cynthia

  Hij is prachtig! Ik wil m oooook!