Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • drugstore
  • lip therapy
  • Test
  • vaseline
Een MissLipgloss artikel

Vaseline Lip Therapy

Ik gebruik zelf altijd Rosebud Salve (Minted Rose) voor m’n lippen of MAC TLC, maar toen ik deze laatst bij het Kruidvat zag, wou ik ze toch graag uitproberen. Vriendinnen van me gebruiken echt meerdere tinnetjes per maand van dit spul, dus nu wou ik zelf wel eens weten of ze zo de moeite waard zijn.

Ik heb de VLT in Aloë Vera (groen blikje) en Rosy Lips (roze blikje). De Aloë Vera is gewoon transparant van kleur en smaakt/ruikt fris (maar geen mint) en de Rosy Lips is roze en geeft op de lippen een héél lichtroze kleur (maar als je em dun aanbrengt, zie je het niet).

Qua substantie is de Lip Therapy iets dunner dan Rosebud Salve, wat het beter smeerbaar maakt. Op je lippen geeft het geen apart gevoel, gewoon als lippenbalsem. De smaak van de Rosy Lips vind ik niet echt fijn, kan het niet uitleggen, maar het is echt zo’n overduidelijk toegevoegd smaakje. De Aloë Vera vind ik qua smaak fijner! Ze maken beiden je lippen zacht, maar ik vind wel dat hij (ik denk door dat ‘ie vrij dun is) gauw van je lippen verdwenen is. Niet zo raar dus dat sommige meiden per maand meerdere blikjes gebruiken 🙂

De blikjes vind ik van allebei echt supersaai, Unilever zou eens een keer met limited edition blikjes moeten komen. Wel is het formaat handig én ik vind blikjes gewoon fijner/leuker dan sticks. Sticks zijn wel hygiënischer, maar ik vind blikjes gewoon leuker.

De Lip Therapy kost €1,99 per blikje en is daarmee natuurlijk super goedkoop. Zeker een goedkopere vervanger van de Rosebud Salve als je die gewoon te duur vindt. Ik ga zelf wel voor m’n Rosebud Salve, ik kan het niet goed uitleggen, maar die werkt voor mij fijner. Blijft langer op je lippen zitten (dus verzorgt langer), ruikt beter (de Minted Rose versie dan), je doet er langer mee (ik doe er al meer dan een jaar mee en hij is nog niet eens voor de helft op!) en het blikje is leuker. Maar zoals ik zei: als je het geld niet over hebt voor een Rosebud Salve is de Vaseline Lip Therapy een goede vervanger 🙂

Lip Therapy is te koop bij alle drogisterijen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.