Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Update

Londen was vooral groot en druk (heel erg groot en heel erg druk) en vermoeiend (na 10 uur in een bus) maar het was echt amazing om er een keer te zijn. Die winkels!!! :O Foto’s komen binnenkort op mijn hyves in een album die ik voor iedereen open zet!
Ik zag al een aantal reacties over de foto’s op de site, ik zat/zit over mijn bandbreedte bij Photobucket heen. :ugh: Heb wel een waarschuwingsmailtje gehad, maarja, die belandt dan weer in mijn ongewenste mail… Ik zie dat het nu op gelost is, maar ik ga er nog wel even achter aan.
Ook krijg ik veel vragen waarom ik geen filmpjes meer maak, maar het is niet zo dat er nooit meer filmpjes komen: ik ben er de laatste tijd gewoon niet aan toegekomen. Een filmpje maken is heel leuk maar neemt veel tijd in beslag (met filmen, editen en uploaden ben ik zo 5 à 6 uur bezig), dus ik probeer binnenkort weer een filmpje te maken, maar ik beloof niks! 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.