Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Uitgaanslook

Toen ik afgelopen zaterdag het filmpje van mijn vriendin Mascha bekeek, wilde ik het meteen zelf maken, de look van Kristin Cavallari. Ik vond het zo mooi! ‘Vroeger’ maakte ik heel vaak dat soort looks – met binnenin heel licht en naar buiten toe heel donker. Maar de laatste tijd doe ik dat eigenlijk nooit meer. Dus dat werd mijn look voor een avondje stappen!

Hij is vast wat anders geworden dan de versie van Mascha, omdat ik het filmpje er tijdens het make-uppen niet bij heb gehad. Ik heb de look trouwens gemaakt met het 88 warm palette. die daar enorm goed geschikt voor is! Verder gebruikte ik een waterproof oogpotlood van 2B en mascara van Anastasia.

Verder gebruikt:

Gezicht

Op mijn lippen heb ik MAC Lip Erase met MAC Dazzleglass in Babysparks (uit de Pink Lip Bag van MM&M).

Ik merkte trouwens die avond/nacht weer wat het toch belangrijk is om je make-up aan te brengen op een superverzorgde en schone huid. Vooraf nam ik een lekker maskertje, een scrub, maakte ik m’n huid schoon met de African Soap en daarna nog met een tonic, en smeerde ik mijn gezicht in met de Clinique Redness Solutions dagcreme. Mijn make-up zat de hele nacht perfect op z’n plek! Normaal gesproken ‘glijdt’ het er altijd wat af, ook al zweet ik niet eens. Maar door de warmte tijdens het uitgaan wordt dat altijd een tikje erger. Maar nu bleef het echt supergoed zitten, zelfs op m’n T-zone, die normaal wat vet wordt. Leermomentje 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.